Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

Last Minute 2018, DISNEY’S SEQUOIA LODGE 3*

Номер на оферта

/

220403

Дати & цени

Цената включва

СУПЕР ОФЕРТА ДИСНИЛЕНД 2018
валидна за резервации направени до 25.04
Ако все още се чудите по какъв по-различен начин да организирате вашата ваканция, за да прекарате вълнуващо преживяване заедно с цялото си семейство и то така, че всеки да остане доволен ... Грабвайте куфарите и самолетните билети и отпътувайте за Франция. Там ви очаква незабравимо пътешествие в света на детските фантазии, реализирани в действителност само на 32 километра от Париж.

В страната на чудесата, наречена Дисниленд, малчуганите ще срещнат свои любими герои от популярни анимационни филми и приказки, по-смелите от тях ще се впуснат в страховито пътуване с влакчето на ужасите, ще се повозят на корабче и ще участват в пиратско сражение, екипирани като космонавти ще се качат и на ракета и ще стигнат чак до Космоса; преоблечени като каубои пък ще отидат при шерифа и ще се почерпят в местния салон; ще посетят дворци, където ще намерят истински принцеси и принцове; ще се посмеят заедно с Мики и Мини Маус; ще се позабавляват с пакостите и шегите на кучето Гуфи и патока Дък; ще открият Снежанка и седемте джуджета; ще срещнат много нови приятели и със сигурност ще пожелаят да се върнат отново някога.

Програма на пътуването

ДИСНИЛЕНД ПАРИЖ
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА - DISNEY’S SEQUOIA LODGE 3*
Хотелът е построен в близост до езерото. Стаите са обзаведени с дървени мебели и декорирани в традиционен стил.

Местоположение: Хотелът се намира само на 5 минути път с автобус (безплатен), или 15 минути вървене пеша от входа.
Удобства в стаите: собствена баня, телефон, ТВ, радио и климатик.
Удобства в хотела: ресторант, детски кът, детска площадка, зала за видео игри (с доплащане), бар, вътрешен басейн, сауна и фитнес. Redwood Bar&Lounge е идеалното място за сервирането на различни коктейли.

705 ЕВРО - 13-15 АПРИЛ 2018 ГОДИНА

Посочената цена е в евро, валидна за двама възрастни + 1 дете до 5.99 години, настанени в двойна стая стандарт, и включва две нощувки със закуска и вечеря + ПЛЮС входни билети за 2-та парка за трите дни на престоя.

Офертата е валидна до изчерпване на промоционалният брой стаи.

*** - за конкретна оферта - моля свържете се с нас!

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Last minute оферти - Франция |  Last minute оферти - Париж

Избрани оферти