Начало / Почивки / Почивки - Анталия

Почивка в Анталия за 9 нощувки, с чартър - до 35% отстъпка!

Номер на оферта

/

90058

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ София - Анталия - София с включени летищни такси 79 евро на възрастен/дете.
* Посрещане от представител на Вашия туроператор в Анталия.
* Трансфер: летище - хотел - летище.
* 9 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 10,25 евро за 10 дни.
* Застраховка „Отмяна на пътуване“ при ЗАД Армеец.

Програма на пътуването

Не пропускайте - почивка в Анталия за 9 нощувки в отлични 5-звездни хотели и на изключително изгодни цени!

Директни чартърни полети от София с дати на заминаване:
- 25 август
- 01, 08, 15, 22, 29 септември

9 нощувки в 5* хотел на база All Inclusive на промоционални цени от 684 евро на човек в стая с две легла (валидна за хотел Vonresort Golden Beach, 5*).

ДО 35% ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!


Препоръчваме ви хотел Titanic Deluxe Belek, 5*/ HCAI - High Class All inclusive
(на снимките)

Titanic Deluxe Belek ще ви очарова със стилния си интериор и екстериор, съчетан със заобикалящата го борова гора. Местността, в която се намира хотела, е дом за над 109 вида птици. А безплатният превоз до плажа, с лодка по реката, е атракция за малки и големи. Международното летище в Анталия е на разстояние от 30 км., а курортът Белек се намира на 6 км.
Комплексът разполага с развлечения за малки и големи. Модерният СПА център ще ви помогне да си починете духом и тялом, а в ресторантите, които са цели 14 на брой, ще имате възможност да се отдадете на вкусни кулинарни изкушения. Хотелът е награден в категорията на най-добрите луксозни all inclusive хотели в света за 2016.

Пакетна промоционална цена за хотел Titanic Deluxe Belek, 5* - от 1051 евро на човек в стая с две легла.

*Цената е с включена отстъпка от 20% за ранни записвания!


Програма:

Първи ден
Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на фирмата. След пристигане на летището в Анталия Ви очаква представител с български език за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и да Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

От втори ден до девети ден
Ще имате удоволствието да се насладите на високия комфорт, богатата гама услуги, отличното обслужване и невероятните кулинарни изкушения - емблематични за тази дестинация. Можете да посветите престоя си на пълен релакс и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс, или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас.

* На любителите на културно-исторически екскурзии препоръчваме екскурзията "Демре-Мира-Кекова". Незабравимо впечатление ще остави у Вас и целодневната екскурзия с посещение на природния феномен Памуккале, а за привържениците на изживявания с много адреналин са предлаганите джип сафари и рафтинг по бързеите на река Кьопрюлю.

Десети ден
Освобождаване на хотела и подготовка за трансфер до летище Анталия с представител за полет до София. Завръщане в България.

* Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение.
* Допълнителните екскурзии се заявяват на място.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Анталия |  Екскурзии - Турция |  Екскурзии - Анталия |  Лято в чужбина - Турция |  Лято в чужбина - Анталия

Избрани оферти