Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лисабон

Лисабон и Милано самолетна програма от София

Номер на оферта

/

224521

Дати & цени

Цената включва

Цената включва

Самолетен билет София - Милано на авиокомпания "Wizz Air" с включен малък ръчен багаж до 10 кг. с размери 55х40х23 см
Самолетен билет Милано - Лисабон - Милано на авиокомпания "Ryan Air" с включен малък ръчен багаж до 10 кг. с размери 55x40x20 см
Самолетен билет Милано - София на авиокомпания "Ryan Air" с включен малък ръчен багаж до 10 кг. с размери 55x40x20 см
1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Милано
4 нощувки със закуски в хотел 3* в централната част на Лисабон
Полудневна обиколка на Лисабон
Целодневна обиколка на Милано
Екскурзоводска програма на български език;
Безжична аудио система по време на туристическите обиколки;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Водач от фирмата по време на цялото пътуване

Цената не включва

Цената не включва

Пътни такси - 25 Евро-задължително доплащане
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки - 262 лв.
Допълнителни екскурзии и входни такси за туристическите обекти;
Трансфер от и до Вашия град
Доплащане за застраховка за лица над 70г.
Застраховка "Отмяна на пътуване"

Допълнителни екскурзии:

Тур „Паркът на нациите” - 10 €, за деца - 5 €
Тур „Синтра и Кабо да Рока” - 45 €, за деца - 22 €
Тур "Фатима, Обидош и The Buddha Eden Garden" - 45 €, за деца - 22 €

Програма на пътуването

ПРОГРАМАТА Е С ПОТВЪРДЕНО ОТПЪТУВАНЕ !!!

1 Ден: Полет СофияМилано / Полет Милано - Лисабон

Възможност за двупосочен трансфер от Вашия град до Летище София / срещу доплащане и минимум 5 човека/ . Сборен пункт Терминал 1 два часа преди полета. Отпътуване в 07:40 ч. за Милано с полет на авиокомпания "Wizz Air". Кацаме в 08:45 ч. Престой на летището. Полет за Лисабон в 13:15 ч. с авиокомпания "Ryan Air". Кацаме в 15:20 ч. Трансфер до хотела. Нощувка.

2 Ден: Лисабон

Закуска. Подарък от фирмата организатор - пполудневна обиколка на града. Ще разгледаме Имперският площад, Манастира „Жеронимуш“, Кулата Белем - визитната картичка на Лисабон; Паметникът на Откривателите; напомнящата на Париж - Триумфална арка; Площад Росио - най-оживеното място на Лисабон; Авенида де Либердаде - който ще ви отведе до самия център на града; Асансьорът „Санта Жуста“ - построен в началото на миналия век, за да удиви посетителите с вида си и панорамната гледка към седемте хълма.
Следобяд ви предлагаме свободно време за разходка или допълнителен тур „Паркът на нациите”. Ще видим статуята Кристо Рей - паметника на Исус, символ на оцеляването на Португалия от Втората Световна Война. Парка на Нациите и Океанаруима - огромен комплекс от впечатляващи сгради и съоражения, задължителни за посещението на Лисабон. Свободна време. Нощувка.

3 Ден: Лисабон - Синтра и Кабу да Рока

Закуска. Допълнителен тур по желание до град Синтра. Започваме с посещение на двореца „Пена”.Следва Кинта де Регалейра и Кабу да Рока. След това се спускаме по крайбрежието на океана до Кашкайш – древно рибарско селище, а днес лускозен курорт. След разходка из китното градче се отправяме към Лисабон, преминавайки през Ещорил и неговите градини, плажа Тамариз и крайбрежието на Атлантика с крепостите от времето на Наполеон. Връщане в хотела. Нощувка.

4 Ден: Лисабон - Фатима и Обидош

Закуска. Допълнителен тур до Фатима – чудотворно място, свързано с явяването на Божията майка през 1917 г. Ще видим Базиликата, Колонадата, Параклиса на Дева Мария. След което се отправяме към The Buddha Eden Garden - уникално място за отдих и запознаване с културата и мистиката на Изтока. След отдиха ни в парка, се отправяме към Обидош. Градът е с много добре запазена стара част. Завръщане в Лисабон. Нощувка.

5 Ден: Полет Лисабон - Милано

Закуска. Трансфер до летището. Полет за Милано в 10:20 ч. Кацаме в Италия в 14:20 ч. Отправяме към италианската столица на модата и големите скандали. Най-пищната и най-голяма готическа катедрала в света е тук! Както и Миланската опера „Ла Скала“ и гигантския мрачен замък Сфорцеско. Ще видим всичко най-интересно и ще се разходим по най-престижната и луксозна модна улица в Италия. Свободно време, след което се отправяме към предградията на Милано за нощувка.

6 Ден: Полет Милано - София

Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. Излитаме за София в 12:50 ч. Пристигане в 15:50 ч.

Тагове

Оферти - Португалия |  Оферти - Лисабон |  Екскурзии - Португалия |  Екскурзии - Лисабон |  Лято в чужбина - Португалия |  Лято в чужбина - Лисабон

Избрани оферти