Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Нова година в Белград - хотел Metropol Palace 5* - автобус!

Номер на оферта

/

123787

Дати & цени

Цената включва

* транспорт с лицензиран автобус 3*
* 3 нощувки в Metropol Palace 5*
* 3 закуски на блок маса
* комбинирана обиколка (панорамна и пешеходна) на Белград
* медицинска застраховка с покритие 2000 евро
* представител на фирмата, придружаващ групата

Цената не включва

* Новогодишна вечеря
* екскурзия до Нови Сад – 10 евро при група минимум 20 души
* сити такса 1,3 евро на човек за нощувка- заплаща се с доплащането
* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност – 4 лв., за лица над 65 г. - 8 лв.

Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).

Забележка: Отстъпките за деца от 2 – 12 г са валидни при настаняване с двама пълноплащащи възрастни.

Програма на пътуването

Нова Година в Белград - Автобусна програма!

София - Белград - Нови Сад - Сремски Карловац - Белград - София

4 дни/ 3 нощувки

ДАТА: 30.12.2017 г.

ЦЕНА - ПРОМО цени до 20.11.2017 г.:
Възрастен в двойна стая: 505 лв.

За пътуване със собствен транспорт:
намаление 50 лв. от пакетната цена на човек

-----------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА

ХОТЕЛ METROPOL PALACE 5*

www.metropolpalace.com

В центъра на Белград, на пешеходно разстояние от сградата на Парламента, църквата Свети Марк и търговската улица Кнез Михайлова!
Хотелът е проектиран от известния сръбски архитект Драгиша Брашован и първоначално е открит през 1957 г. След пълна реновация и редизайн през 2012 г. отваря врати като Metropol Palace, Luxury Collection Hotel 5****. Част от тази верига е и световноизвестния хотел Danieli във Венеция. В хотел Metropol Palace има 239 комфортни помещения за настаняване: Classic Room, Superior Room, Deluxe Room и 40 луксозни апартамента с невероятен изглед към парк Ташмадан.

Classic Room 26 кв.м: Free Wi-Fi, мини-бар, голямо бюро, удобен фотьойл, баня с испански мрамор, сешоар, LCD TV със сателитни канали, сейф,телефон, климатик, комплимент от хотела с минерална вода.

Superior Room 28 кв.м: Free Wi-Fi, мини-бар, голямо бюро, удобен фотьойл, кът за гости с канапе, баня с душ кабина или вана, сешоар, LCD TV със сателитни канали, сейф, телефон, климатик, комплимент от хотела с минерална вода.

Deluxe Room 30 кв.м: Free Wi-Fi, мини-бар, голямо бюро, удобен фотьойл, кът за гости с канапе, баня с душ кабина и вана, сешоар, LCD TV със сателитни канали, сейф, два телефона, климатик, комплимент от хотела с минерална вода.

На разположение на гостите са два ресторанта, предлагащи изключителни ястия, лоби бар с интимна обстановка за следобедно или вечерно питие, банкетни пространства на открито и закрито с капацитет до 800 гости за всеки тип бизнес или социален повод, SPA център, който обхваща над 1200 кв. м. и включва 25-метров закрит плувен басейн, сауна, джакузи, парна баня, фитнес зала, зала за упражнения и зона за отдих.

==============================================================

ПРОГРАМА

30.12.2017: Отпътуване 06.00 ч. от пл. „Руски паметник” в гр. София за Белград. Туристическа програма в Белград: катедрала Св. Сава – най-големият православен храм на Балканите, който е издигнат в чест на Свети Сава - основоположник на сръбската православна патриаршия; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради и крепостта „Калемегдан”, която се издига на най-високото място на носа, образуван при вливането на Сава в Дунав. Вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунав, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата — гълъб, символ на победата и мира. По желание вечерта разходка до най-известната улица Скадарлия, която е позната като „Белградският Монмартър“. Нощувка.

31.12.2017: Закуска. По желание екскурзия до Нови Сад – столицата на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Нови Сад е известен и като „градът на падащите мостове”, защото за последните 100 години мостовете над Дунав са разрушавани 11 пъти, за последен път през 1999 г. при бомбардировките на НАТО. Туристическа програма в града: Катедралата и Синагогата, площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Връщане в Белград и потапяне в предпразничната обстановка и подготовка за Новогодишната вечеря!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

01.01.2018: Закуска. Свободен ден за почивка и самостоятелна разходка, покупки, а защо и да не се поглезите с местни десерти. По традиция в Белград това е „Денят на отвореното сърце”. Провежда се благотворително шествие по улиците "Македонска" и "Светогорска" с много атракции – оркестри, певци, артисти, жонгльори, фолклорни състави. Ще потънете в изключителната празнична атмосфера на един град с традиции. Нощувка.

02.01.2018: Закуска. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

===============================================================

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ 31.12.2017 г.

Празнична Новогодишна Гала Вечеря в бална зала на Serbian Guard.
Историческа сграда с богата история, построена по времето на Кралство Югославия със средства, събрани от кралски офицери. Екипът им има дългогодишна традиция в организирането на всякакъв вид тържествени събития. Сградата се намира в центъра на Белград.
Вечерята е на бюфет на всяка маса с ВКЛЮЧЕНИ местни алкохолни и безалкохолни напитки: цена 70 евро възрастни. МЕНЮ
В новогодишната нощ гост ще бъде Mr Aleksa Perovi? с оркестър, изпълнява сръбска фолк музика.

---------------------------------------------------------------

Празнична Новогодишна Гала Вечеря в бална зала на Sava Centar - най-големия конгресен, културен и бизнес център на Сърбия с голям опит в организирането на светски събития. Разположен е на удобно и комуникативно място в сърцето на Нови Белград.
Ще се насладите на много вкусна храна, супер развлечения и достатъчно пространство за танци. Вечерята е на бюфет на всяка маса с богато меню с топли и студени предястия, основно ястие и десерт. Консумацията на алкохолни и безалкохолни напитки е ВКЛЮЧЕНА в цената: 90 евро възрастни, 45 евро деца до 12 г., безплатно за деца до 6 г. МЕНЮ
В новогодишната нощ гости ще бъдат звездите на GRAND PRODUCTION & PINK TV: Stefan Petrusic и Sandra Resi?, изпълняват само сръбска фолк музика.

----------------------------------------------------------------

Празнична Новогодишна Гала Вечеря в ресторанта на хотел Zira 4*.
Хотелът се намира на 200 м. от хотел Holiday Inn Express 4*. В модерната и приятна атмосфера на ресторанта гостите на хотел Zira ще се почувстват специални на Нова Година.
Вечерята е на блок маса с ВКЛЮЧЕНИ местни алкохолни и безалкохолни напитки: цена 80 евро. МЕНЮ Изпълнявя се сръбска фолк музика.

--------------------------------------------------------

Празнична Новогодишна Гала Вечеря в ресторанта на хотел N 3*.
В наскоро построения ресторант на хотел N можете да опитате автентична сръбска кухня с доказано качество на продуктите. По-голямата част от продуктите са отгледани в собствено стопанство. Ресторантът е подходящ за хора, които обичат да танцуват и да се веселят шумно. Храната е вкусна, купонът - гарантиран!
Вечерята е на блок маса с ВКЛЮЧЕНИ местни напитки: 50 евро възрастен, 35 евро деца до 12 г., безплатно за деца до 7 г. ако не ползвет стол. МЕНЮ Изпълнявя се сръбска фолк музика.

--------------------------------------------------------------------

Празнична Новогодишна Гала Вечеря в бална зала Belexpocentar – част от хотел Holiday Inn 4* с площ от 2500 кв. м. Вечерята е на блок маса с ВКЛЮЧЕНИ местни алкохолни и безалкохолни напитки: цена 60 евро. МЕНЮ (Офертата е от НГ 2016-2017,oчаквайте скоро новото меню)
В новогодишната нощ гост ще бъде фантастичната група RADIJACIJA с невероятно широк репертоар, който непрекъснато се обновява. Групата е популярна с дългогодишното си присъствие на сцените на нощни клубове, корпоративни събития, сватби, частни партита и др. – изпълняват разнообразни стилове музика http://www.radijacija.com/

------------------------------------------------------------------

Празнична Новогодишна Гала Вечеря в ресторант Карузо.
Ресторантът е разположен на 100 м. от хотел Москва 4*. С панорамното си разположение, той предлага гледка към централната част на града. Таванът на ресторанта наподобява малка художествена галерия. Обстановката със сигурност ще Ви достави удоволствие. Ресторант Карузо се слави с изискано посрещане на Новата година под съпровода на приятна поп музика.
Вечерята в новогодишната нощ е на блок маса с ВКЛЮЧЕНИ алкохолни и безалкохолни напитки: 80 евро МЕНЮ (Офертата е от НГ 2016-2017, oчаквайте скоро новото меню)
В новогодишната нощ гост ще бъде: популярен белградски бенд - изпълняват разнообразни стилове музика.

-----------------------------------------------------------------

Празнична Новогодишна Гала Вечеря в Grand Ballroom на хотел Metropol Palace 5*.
Обстановката на залата е елегантна, празненството стилно и изискано. Тук може да празнувате заедно с видни политици, бизнесмени, влиятелни и изявени сръбски личности. Празненството в Metropol Palace 5* се слави като най-престижното в столицата. Част oт Новогодишната програма са най-големите топ изпълнители на Сърбия.
Цени от 90 евро: вечеря на блок маса БЕЗ включени алкохолни и безалкохолни напитки. Начало на празника с welcome drink във фоайето пред залата.
В новогодишната нощ гост ще бъдe една от големите фолк звезди на Сърбия: SAKO POLUMENTA, изпълнява сръбска фолк музика. (Офертата е от НГ 2016-2017 Очаквайте скоро новото меню)

=================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Начин на плащане:
Първа вноска 30% от стойността на общия пакет
Втора вноска 70% - внася се до 08.12.2017 г.

Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

Забележка:
* Цената и всички условия за автобусните програми са валидни само при набрана група от 40 плащащи пълната такса. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 14 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания.

========================================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===================================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Белград

Избрани оферти