Начало / Екскурзии / Екскурзии - Найроби

Луксозно въздушно сафари в Кения

Номер на оферта

/

230067

Дати & цени

Цената включва

Полети София-Найроби-София с прикачване (за повече информация, вижте по-долу)
Посрещане на летището, асистанс, тансфер летище-хотел-летище в Аруша и съдействие при настаняване;
1 нощувка на база HB (закуска и вечеря) в Найроби;
6 нощувки на база FB (закуска, обяд, вечеря) в лоджи и лагери в националните паркове по програмата;
Сафари с професионални англоговорящи шофьори-водачи съгласно програмата;
Медицинска застраховка с покритие 50 000 евро;
Членство в Flying Doctor’s Society of Africa – бонус от туроператора (за повече подробности погледнете по-долу)

ВАЖНО!!! Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетниите билети включени в цената за целия маршрут с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 8 кг: 1188 лв. на човек (към 19.12.2018). При разлика в цената към момента на резервацията агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Цената на екскурзията е калкулирана при валутен курс 1 USD = 1.75 BGN. При промяна във валутния курс агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет.

Цената не включва

Входни такси за националните паркове и резервати. Посочени са отделно и задължително се заплащат; Към 19.12.2018 – 434 USD на човек
Други хранения, освен описаните в програмата
Други услуги, освен описаните в програмата
Пране, телефон и други разходи от личен характер
Бакшиши
Виза за Кения

Програма на пътуването

Гарантирани турове при мин. 2 участника!

Дни на отпътуване: през ден

8 дни/7 нощувки

За най-взискателните! От обширните открити равнини на Масай Мара, през саваните на Великия Амбосели, с това въздушно сафари ще посетите три от най-живописните райони в Кения, достигайки бреговете на Индийския океан край Момбаса. Ексклузивно сафари за ценители с изтънчен вкус!


Цена за пътуване на човек, мин 2 туриста (за 1 pax на запитване):
От 03.01.2019 до 31.03.2019: 11 219 лв.
От 01.04.2019 до 31.05.2019: 10 316 лв.
От 01.06.2019 до 29.06.2019: 11 219 лв.
От 30.06.2019 до 27.10.2019: 11 820 лв.
От 28.10.2019 до 16.12.2019: 11 219 лв.
От 17.12.2019 до 31.12.2019: 11 820 лв.

=====================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=====================================================



Маршрут: : Найроби (Hemingways Nairobi) - Амбосели (Tortilis Amboseli) – Меру (Elsa’s Kopje Meru) - Масай Мара (Sand River Masai Mara)

Това елегантно приключение е предназначено за любителите на Африка и ценители на лукса, предлагайки настаняване в четири от най-луксозните сафари лоджи и лагери в Кения.
Активнонастроените пътници ще имат възможност да се насладят на невероятни разходки в африканския буш, а тези които търсят релакс и спокойствие ще могат да се възползват от невероятните условия, които предлага локсозните лагери. А какво е Африка без спиращия дъха залез на слънцето, на който ще може да се любувате с коктейл в ръка. По време на пътуването ще посетите едни от най-популярните национални паркове в Кения – Амбосели, Меру и Масай Мара.

Пътуването между националните паркове се осъществява с луксозен частен самолет Cesna 208B Grand Caravan с ескпресен чек ин по летищата.
Cessna 208B Grand Caravan е самолет от най-ново поколение, оборудван с най-модерната техника на борда, като цифров метеорологичен радар, Garmin 3D навигационна система и климатик. Вашият частен самолет има 8 много удобни и луксозни първокласни места. Мека кожа, накланящи се седалки с възможност да се движат във всички посоки, за да се осигури достатъчно пространство и удобство за Вас - това позволява да пътувате наистина лускозно и със стил. По време на полетите, Вашият пилот ще Ви даде информация за дивата природа и живописния пейзаж в парковете. Всяка седалка има своя голям прозорец. Наблюдавайте преминаващите стада слонове, хипопотами в близост до реки и кипящата от живот кенийската савана от непосредствена близост. Цялото това удоволствие ще се превърне в наистина уникално преживяване.

Програма:

Ден 01: Найроби
Пристигане на международното летище в Найроби, където ще бъдете посрещнати от представител на фирмата парньор. Трансфер до Hemingways Nairobi. Настаняване, вечеря и нощувка.
Нощувка в Hemingways Nairobi (HB)

Ден 02: Найроби - Амбосели
Закуска в хотела. Трансфер до летище Nairobi Wilson Airport. Полет до Националния парк Амбосели. След краткия полет, ок. 45 мин., пристигане и посрещане. Трансфер до Tortilis Amboseli. Обяд в лагера "Тортилис". Следобедно сафари.
Вечеря и нощувка в лагера
Нощувка в Tortilis Amboseli (FB)


Ден 03: Амбосели
Рано сутрин ще направите пешеходно сафари в саваната.
Закуска в саваната. Сафари в национален парк Амбосели. Обяд в лагера. Следобедно сафари. Връщане в лагера, вечеря и нощувка
Нощувка в Tortilis Amboseli (FB)

Ден 04: Амбосели – Меру
Рано сутринта ще направите сафари в НП Амбосели. Връщане в лагера, брънч. Трансфер до пистата на Амбосели за полет до Национален парк Меру. Пристигане в Меру, трансфер и настаняване в Elsa"s Kopje Meru за следобеден чай. След пристигането ще може да направите сафари в Национален парк Меру или ако желаете да релаксирате, можете да се насладите на отпускащ масаж в лоджата. Вечеря и нощувка.
Нощувка в Elsa"s Kopje Meru (FB)

Ден 05: Национален парк Меру
След закуска, ще се отправите на сафари в парка. За обяд ще направите пикник сред дивата природа. След това ще се върнете обратно в лоджата за почивка и релакс. Следва нощно сафари в парка.
Вечеря и нощувка.
Нощувка в Elsa"s Kopje Meru (FB)

Ден 06: Национален парк Меру – Масай Мара
След закуска пешеходно сафари. Връщане за обяд в лоджата. Трансфер до пистата на Меру и полет до Масай Мара. Пристигане, посрещане и трансфер до Sand River Masai Mara. Вечеря и нощувка в лагера
Нощувка в Sand River Masai Mara (FB)

Ден 07: Масай Мара
Рано сутринта ще се започне целодневно сафари в саваната. Закуска сред природата. След сафарито ще се върнете в лагера по залез слънце за незабравима вечеря под звездите. Вечеря и нощувка.
Нощувка в Sand River Masai Mara (FB).

Ден 08: Масай Мара - отпътуване
Закуска. Релаксирайте в лагера или направете сутрешно сафари в Масай Мара. Обяд в лагера. Трансфер до пистата на Масай Мара за полет до Найроби. Трансфер до международното летище за полет до дома или следваща дестинация.



*****Край на тура*****

Това сафари е от поредицата турове, които предлагаме в нашето сафари-портфолио в Африка; всеки ваканционен пакет, включва внимателно избрани хотели, сафари лоджии или сафари лагери. При нас може да резервирате Вашето мечтано пътуване до Африка – сафари в в Кения и Танзания, почивка в Занзибар и Мозамбик, сафари и наблюдение на горили в Уганда и Руанда, турове и сафарита в ЮАР, Ботсвана, Намибия, Зимбабве, Етиопия. Ако този тур не отговарят на Вашите изисквания, ние ще се радваме да направим индивидуален тур с маршрут, който в най-голяма степен да удовлетворява Вашите специфични изисквания.

Това сафари можем да Ви предложим и като индивидуална програма. Препоръчваме и удължение по програмата с плажна ваканция в Момбаса и Занзибар. За повече информация, моля използвайте формата за запитване!

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Всички цени се заплащат в лева по курс продава на СИБанк в деня на плащане.
Туроператорът си запазва правото на промяна на указаните хотели с други от същата категория.
Туровете в програмата подлежат на доуточнение във връзка с оптималното им осъществяване при обективна промяна на часовете на полетите и атмосферните условия.

Това сафари можем да Ви предложим и като индивидуална програма. За повече информация, моля да се свържете с нас!

Записвайки се за сафарито Вие стaвате автоматично член на Flying Doctor’s Society of Africa по време на цялата продължителност на сафарито в Кения и Танзания, покриващ спешна евакуация в рамките на Източна Африка. В случай на инцидент, внезапно заболяване или нещастен случай сред природата, безценно предимство е да се свържете с местни опитни лекари, които да извършат евакуация по най-бързия начин по въздух до най-близката и модерно оборудвана болница в Найроби. Тази услуга няма да Ви струва нищо допълнително.
Индивидуалната медицинска застраховка не е включена в обхвата на това покритие!

Ваксини: против жълта треска – задължителна; препоръчителни - коремен тиф, тетанус, дифтерия и хапчета против малария.

Тагове

Оферти - Кения |  Оферти - Найроби |  Екскурзии - Кения |  Екскурзии - Найроби |  Луксозно пътуване - Кения |  Луксозно пътуване - Найроби

Избрани оферти