Оферта номер: 228526

МАДРИД - ТРЕТИ МАРТ

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Мадрид и Екскурзии в Испания.

Дати и цена
Цената включва
- САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
- ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
- 1 ЧАНТА С РАЗМЕРИ ДО 40Х25Х20 СМ;
- 1 БРОЙ ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 10 КГ.
- ТРАНСФЕР;
- СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
- ОБИКОЛКА НА СТАРАТА ЧАСТ НА МАДРИД С ЕКСКУРЗОВОД.
Цената не включва
- ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 20 КГ;
- ПРИОРИТЕТ;
- ПОСЕЩЕНИЕ НА КРАЛСКИЯ ДВОРЕЦ;
- ПОСЕЩЕНИЕ НА МУЗЕЯ ПРАДО;
- ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО ТОЛЕДО;
- ПОСЕЩЕНИЕ НА ФЛАМЕНКО СПЕКТАКЪЛ;
- ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
- МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН).
- РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР;
Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Мадрид, трансфери и възможност за богата екскурзоводска програма на български. Лети се с авиокомпания „Райънеър”, като пакетната цена включва самолетен билет, летищни такси, 1 чанта с размери до 40х25х20 см и 1 брой чекиран багаж до 10 кг.

ПЪРВИ ДЕН - 01.03.2019 - Отпътуване от аерогара София с полет в 16:55 ч. Пристигане в Мадрид в 19:45 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - 02.03.2019 - Закуска. Обиколка на старата част на Мадрид с екскурзовод: пл. „Ориенте”, пл. „Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободен следобед. По желание - посещение на музея Прадо (с доплащане 75 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - 03.03.2019 - Закуска. Свободно време. По желание - полудневна екскурзия до Толедо - старата столица на Испания (с доплащане 164 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 152 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 86 лв). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 04.03.2019 - Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на Кралския дворец (с доплащане 65 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. 17:30 ч. трансфер за полет до София в 20:20 ч. Пристигане на летище София в 00:50 ч. на следащия ден.

Забележки:
Стаите се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в стаята за багаж на хотела;
Часовете на полетите на „Райънеър” са обявени по разписанието на авиокомпанията през август 2018. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
КОЛЕДА - МАДРИД
от 1067 лв.
КОЛЕДА - МАДРИД
4 нощувки
Самолет
Мадрид
Транспорт - Мадрид Заведения - Мадрид Хотели - Мадрид Пазаруване - Мадрид Събития - Мадрид Забележителности - Мадрид
Нова година в Испания или Италия - оферти на топло в Европа
Страната на Баските в Северна Испания - 4 интересни места
Катедралата Алмудена в Мадрид – едно специално място