Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санторини

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ НА О-В САНТОРИНИ, ГЪРЦИЯ - директен чартърен полет

Номер на оферта

/

186376

Дати & цени

Цената включва

Изпращане на летище София от представител на фирмата;

Самолетен билет за чартърен полет София – Санторини – София с включени летищни такси 90 евро към 09.01.2017;

Посрещане на летище Санторини от представител на фирмата-партньор;

Трансфер: летище-хотел-летище;

Настаняване за 3 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел;

Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро.

Цената не включва

Допълнителни екскурзии.

Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 80 г.: 4,10 евро за 4 дни

Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

Програма на пътуването

Екскурзия в Гърция, остров Санторини през пролетта. Директен чартърен полет от София!

Възползвайте се от отстъпките за ранни записвания до 28.02.2017!

ПРЕПОРЪЧАНИ ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:
За допълнителна информация, относно ценови услувия, възможности за настаняване или други хотели по програмата, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Хотел Armonia 3*, Камари, Санторини (нощувка и закуска), на 50 м от плажа

28.04.; 01.05. и 04.05.2017 - 565 лева на турист в двойна стая

Храненията се осъществяват ИЗВЪН ХОТЕЛА в ресторант Bacchus, който се намира на централния площад, точно срещу църквата Myrtidiotissa.

Хотел Blue Sea Hotel 3*, Камари, Санторини (нощувка и закуска), на 100 м. от плажа

28.04.; 01.05. и 04.05.2017 - 581 лева на турист в двойна стая

Възможност за настаняване в студио, супериор стая, студио супериор!

Храненията се осъществяват ИЗВЪН ХОТЕЛА в ресторант Bacchus, който се намира на централния площад, точно срещу църквата Myrtidiotissa.

Хотел Santorini Reflexions Sea 3*, Санторини, (нощувка и закуска). Хотелът се намира в Камари в близост до известния черен вулканичен плаж в източната част на Санторини.

28.04.; 01.05. и 04.05.2017 - 647 лева на турист в класическо студио

28.04.; 01.05. и 04.05.2017 - 734 лева на турист в executive апартамент

Хотел Antinea Suites 4*, (нощувка и закуска). Хотелът е разположен в тих, хълмист район с панорамна гледка към Камари, 400 м. от морския бряг. Цени за настаняване в Стандартна стая!

28.04.; 01.05. и 04.05.2017 - 714 лева на турист в стандартна стая

Възможност за настаняване в малък апартамент, малък апартамент с джакузи, малък апартамент със собствен басейн/джакузи, малък апартамен imperial!

Хотел El Greco 4*,Санторини, (нощувка и закуска). Хотелът е разположен на 450 от центъра на столицата Фира и 7 км. от брега на морето.

28.04.2017 - 722 лева на турист в стандартна двойна стая
01.05. и 04.05.2017 - 958 лева на турист в стандартна стая


Програма на екскурзията ви до остров Санторини

Ден 1

Екскурзията ви до Гърция започва със среща с представител на туроператора на летище София за полет до Санторини. На острова ще бъдете посрещнати от представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел. След настаняването ви ще бъде проведена информационна среща за представяне на допълнителните екскурзии и мероприятия, които сте заявили предварително в България.

Ден 2 - Ден 3

През тези дни от екскурзията Ви на остров Санторини можете да се отдадете на активна почивка и самостоятелни разходки, с които да се докоснете до невероятната красота на острова.
Предлагаме ви възможност, да се докоснете до очарованието на Санторини с допълнителните екскурзии, които сме подготвили за Вас.

Целодневна екскурзия до град Пиргос
Туристическата програма на екскурзията ще Ви отведе до най-старата църква на острова Панагия Епископи, която е построена по време на владението на император Алексий Комнин (11 в.). Ще можете да се насладите на красотата на Меса Гония и Пиргос,които обединяват в себе си излъчването на едно традиционно селище с цикладска архитектура, византийски църкви и останки от венециански замък. По пътя за Ия ще спрете в Имеровигли, за да се насладите на прекрасната гледка към Калдерата. Ия ще Ви вдъхнови и очарова с красивия си пейзаж и великолепния пурпурен залез над морето. Ще имате възможността да се посрещнете един от най-красивите залези, които някога сте виждали. Изпълнени с впечатления 30 минути след залеза ще потеглите към Вашия хотел.

Обиколка на Калдерата с лодка
Подгответе се за ден изпълнен с невероятни приключения!
Автобус ще Ви откара до новото пристанище Атиниос, откъдето ще се качите на корабче за да стигнете до вулканичния остров Неа Камени. Ще можете да се изкачите до кратерите на все още активния вулкан и да го разгледате от близо. Следващата спирка на корабчето е на втория остров от лава Палеа Камени, където ще имате възможност да поплувате в горещите извори, така че не забравяйте да си вземете бански и кърпа. След тази кратка почивка ще се отправите към остров Тирасия, за да се насладите на слънцето и плажа или да посетите традиционното селище Манолас, до което ще стигнете поклащайки се на гърба на магарета. След около 2 часа корабчето ще се отправи обратно и ще имате възможност да направите страхотни снимки на уникалните скали на Калдерата. Връщане около: 18:00.
Ден 4

Последен ден от екскурзията Ви на остров Санторини.
След закуска следва освобождаване на хотела до 12 часа. Следва организиран трансфер до летището за полет до София . Завръщане в България.

Забележка

Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България до 15 дни преди датата на отпътуване. Провеждат се на руски език.
Програмата може да претърпи промени!

Допълнителни екскурзии, които се заявяват от България.

Залез в Ия - Цена: 30 евро на възрастен и 15 евро за деца от 2-11.99 год. Екскурзията включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на руски език

Разходка до Калдерата - Цена: 35 евро на възрастен и 18 евро за деца от 2-11.99 год.
Цената включва: трансфер до корабчето и обратно, и екскурзоводско обслужване на английски или руски език на корабчето
Цената не включва: 2 евро такса вход за вулкана; яздене на магарета
Не забравяйте: бански, кърпа, слънцезащитен крем, удобни обувки за изкачването на вулкана

Допълнителна информация

ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 28.02.2017

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Санторини |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Санторини |  Ранни записвания 2024 - Гърция |  Ранни записвания 2024 - Санторини

Избрани оферти