Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лутраки

МАЙСКИ Празници 2018 СПА пакет ЛУТРАКИ ПОЗАР

Номер на оферта

/

218198

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

Транспорт с лицензиран автобус за международни превози
2 нощувки със закуски на богата блок маса в СПА Лутраки в хотел 3+*
1 стандартна вечеря в съседна таверна с жива музика по меню без напитки
Спа услуги в Спа центъра на хотел „ Четири сезона“
Фотопауза при езеро Дойран
Разходка в Струмица, Македония
Медицинска застраховка в Чужбина с лимит на отговорност 2000 евро
Водач от агенцията

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

Туристическа такса – заплаща се лично в хотела
Входни такси за обекти посещавани по желание
Екскурзия до водопадите в Едеса – 10 евро (минимум 20 туриста)
Входове за СПА центъра при минералните извори на курорт Лутраки

Програма на пътуването

ДЕН 1
Сутринта в 07:00 часа отпътуване от София, паркинга на автогара Сердика (Трафик Маркет) пред Централна ЖП гара по маршрут: СофияДупницаБлагоевградСанданскиКулата – езеро Керкини. В ранния след обяд пристигане в Спа курорта Лутраки, разположен в подножието на планината Каймакчалан, често наричана – гръцките Алпи. Настаняване в СПА хотел „Четири сезона” 3*. Време за почивка и освежаване. Разходка до СПА центъра на курорта, намиращ се на 390 метра надморска височина и разположен на площ от 75 м2. Водите от шест минерални извора с различна температура се събират заедно, за да образуват естествена река с невероятни естествени водопади. Едната половина от реката е със студена вода, а другата половина от водите на реката са с температура 37 градуса и цялото това чудо на Природата тъне сред оазис от зеленина на окръжаващата го гора. Неслучайно местните жители наричат това благодатно място – градините на РАЯ, а лечебните води на реката – благословени. Завръщане в хотела и свободно време за СПА развлечения. Вечеря в близка таверна с жива музика. Нощувка.
ДЕН 2
Закуска. Свободен ден за СПА развлечения или по желание и срещу допълнително заплащане: полудневна екскурзия до град Едеса – българският град на водите – Воден. Градът е част от територията на Първото българско царство. Смята се, че след падането на Североизточна България под византийска власт, града става резиденция на цар Самуил и именно той го нарича – Воден заради изобилието на вода тук. През 1886 година английската пътешественичка Джорджина Макензи пише, че „българският град на водите… само поради разликата между спокойната вода в каналите и буйните планински потоци не може да бъде наречен миниатюрна Венеция“. Отътуването за Едеса е в 10:00 часа сутринта с престой в града за около три часа. Завръщане в СПА Лутраки около 14:00 часа. Свободно време за къпане в изворите или СПА развлечения в спа центъра на хотела.. Нощувка.

ДЕН 3
Закуска. В 10:00 часа отпътуване за България през територията на Р. Македония. Отправяме се на вълнуващо пътешествие в подножието на планина Беласица с попътна спирка за фотопауза и чашка кафе край езеро Дойран в Стари Дойран, разходка и възможност за обяд в град Струмица. Пристигане в София вечерта.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Лутраки |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Лутраки |  Майски празници - Гърция |  Майски празници - Лутраки

Избрани оферти