Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

Майски празници - Лондон 2018г.

Номер на оферта

/

212007

Дати & цени

Цената включва

v 4 нощувки със закуски ( тип Континентална) в хотел ROYAL NATIONAL 3* или подобен;
v Самолетен билет с полет на Bulgaria Air;
v Чекиран багаж 23кг на човек;
v Летищни такси (в размер на 286 лв. към 15.10.2017г.);
v Трансфери летище - хотел - летище;
v Водач-екскурзовод от България по време на цялото пътуване;
v Панорамна обиколка на Лондон с лицензиран, местен екскурзовод на български език;
v Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10000евро.

Цената не включва

v Входнитe такси за музеите и атракционите, които се посещават
v Разходите за градски транспорт в Лондон
v Екскурзии до Уиндзор и Гринуич

Програма на пътуването

Майски празници - Лондон 2018г.
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/


СофияЛондонСофия
Период: 28.04 - 02.05.2018г.
5 дни/ 4 нощувки
Цена: 1219,00 лв. ранно записване до 29.12.2017г.

1-ви ден
Полет от София за Лондон с авиокомпания Bulgaria Air (06:35ч.). Трансфер от летището до центъра на Лондон. Автобусна обиколка на Лондон с местен екскурзовод на български език: Уестминстърското абатство, Парламента, часовниковата кула ”Биг Бен”, парка “Св. Джеймс”, Хайд парк, Роял Алберт Хол, Бъкингамския дворец, Катедралата “Св. Павел”, Лондонското Сити. Настаняване в хотел Royal National. Посещение на Британския Музей - един от най-големите и най-богати музеи в света. Музеят показва около 6 милиона обекта, които документират културната история на човечеството от най-стари времена до днешния ден. Вечерна разходка в района Уестминстър: площад Трафалгар, Пикадили съркъс. Нощувка.
2-ри ден
Закуска. Разходка в централната част на града. Посещение на Националната художествена галерия. Възможност за посещение и разглеждане на многобройните забележителности на Лондон: Музея на Мадам Тюсо, който съхранява най-богатата колекция от восъчни фигури в Европа, музеят Виктория и Алберт, Природо-историческия музей или посещение на една от забележителностите на Лондон - универсалният магазин Хародс. Шопинг по най-дългата търговска улица в Лондон - Оксфорд стрийт. Нощувка.
3-ти ден
Закуска. Свободен ден в Лондон или екскурзия до Уиндзор (срещу допълнително заплащане). Известен е с намиращият се край него Уиндзорски замък, кралска резиденция от 11 век и най - големият обитаван замък в света. Огромен интерес предизвикват кралските апартаменти, трапезарии и приемни зали, украсени с картини на Рембранд, Рубенс и Каналето, илюстриращи различни моменти от историята на Великобритания. След обяд свободно време и възможност за панорамна снимка от “Окото на Лондон” или известно още като колелото на Хилядолетието, което е най - голямото виенско колело в Европа – 135м. Нощувка.
4-ти ден
Закуска. По желание - полудневна екскурзия с корабче по р. Темза до Гринуич. Посещение на Кралската обсерватория, където е установен нулевият (Гринуички) меридиан. След обяд възможност за посещение на Крепостта Tower, която и до днес съхранява най-големите диаманти в света. Ще можете да се докоснете и до един от символите на Лондон - моста Тауър Бридж. Мостът е подвижен, като двете му крила се повдигат, което осигурява преминаването на големи кораби по река Темза. Посещение на катедралата „Св. Павел”. Нощувка.
5-ти ден
Закуска. Свободно време за индивидуална туристическа програма и последни покупки. Tрансфер от хотела до летището (13:30ч.). Отпътуване с полет Лондон - София (17:05ч.). Пристигане в София около 22:00ч.

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Цената е валидна за група от минимум - 20 туристи. Срок за уведомяване за ненабран минимален брой участници: 14 дни преди датата на отпътуване.
v Условия за записване и начин на плащане:
v Депозит 30% от стойността на пакета при резервация,
v Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.
v Необходими документи:
v Лична карта или международен паспорт,
v За деца до 18г., пътуващи с един или без родител - нотариално заверена декларация от единия или двамата родители,
Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации.
v Цената на екскурзията до Лондон е калкулирана при курс на Британския паунд
1 GBP = 2.20лв. При изменение на курса с 5% и повече, ще се осъществи актуализация на цената!
v Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете на провеждането им по време на програмата!
v Ориентировъчни такси на музеи и атракции в Лондон:
Мадам Тюсо – 35 GBP, дете – 30 GBP
Британски музей – безплатно
Крепостта Тауър – 26 GBP
Катедралата „Сейнт Пол” – 18 GBP
Уестминстърското абатство – 18 GBP
Окото на Лондон – 27 GBP
Корабче до Гринуич – 16 GBP
Кралска обсерватория Гринуич – 9 GBP
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
v ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100001113/
12.12.2016 „ЗД Евроинс” АД

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Майски празници - Великобритания |  Майски празници - Лондон

Избрани оферти