Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сингапур

Малайзия-Сингапур-Индонезия(о.Бали)

Номер на оферта

/

191162

Дати & цени

Цената включва

самолетни билети София-Доха-Куала Лумпур, Денпасар-Доха-София и Сингапур-Денпасар с включени летищни такси.
трансфер с автобус Куала Лумпур-Сингапур
2 нощувки със закуски и вечери в хотел кат. 3* (Transit Hotel Kuala Lumpur*** или подобен) в Куала Лумпур
2 нощувки със закуски и вечери в хотел кат. 3* (Hotel Royal@Newton*** или подобен) в Сингапур
4 нощувки със закуски в хотел кат. 4* (The Open House Jimbaran**** или подобен) на о.Бали
2 обяда на о.Бали по време на екскурзиите включени в програмата
всички трансфери по програмата.
туристическа програма в Куала Лумпур и Сингапур с местни екскурзоводи.
2 екскурзии на о.Бали с местен екскурзовод
водач-екскурзовод от ТА Географски свят, придружаващ групата от България.
медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената не включва

Цената не включва:
такса за индонезийска виза – 15 USD (заплаща се на летището при пристигане)
екскурзия до Bedugul-Jatiluwih-Tanahlot – 65 евро на човек с включен обяд (заплаща се предварително в България). Цената е валидна при минимум 15 човека.
лични разходи
хранения, които не са посочени в програмата
бакшиши

Програма на пътуването

1-ви ден

Среща на теминал 2 на летище София в 17.40 ч. В 19.40 ч. полет с Катарските авиолинии за Доха.
2-ри ден

Кацане в Доха в 01.15 ч. Полет Доха-Куала Лумпур в 02.30 ч и пристигане в столицата на Малайзия в 15.00 ч.Трансфер и настаняване в хотел. Кратка почивка. Вечерна разходка. Вечеря. Нощувка.
3-ти ден

Закуска. Полудневна обиколка на Куала Лумпур – Кралския дворец, Парламента, Националния паметник в Езерните градини, Националната джамия и гарата, фотопауза на площада на Независимостта, Китайския квартал и накрая качване на известната Менара Куала Лумпур – висока 421 м - първа по височина комуникационна кула в Югоизточна Азия с чудесна гледка към града и кулите близнаци Петронас – едни от символите на страната. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
4-ти ден

Закуска. Отпътуване с автобус за Сингапур (5 часа).Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка
5-ти ден

Закуска. Полудневна обиколка на Сингапур - старата част със сградите от колониалния период – Парламента, Върховния съд, Kлуба по крикет, кметството и др. разходка с лодка (около 20 мин) по река Сингапур, фотопауза в парка Мерлион – носещ името на митологично същество наполовина лъв наполовина риба, Китайския квартал, Националната градина на орхидеите - част от ботаническата градина на Сингапур с около 60 000 растения. Накрая спирка в квартала Малката Индия, където се носят ухания на жасмин, екзотични подправки и ароматни пръчици. Свободно време за пазар. Вечеря. Нощувка.
6-ти ден

Закуска. Свободно време за пазар и програма по интереси. Трансфер до летището и в 17.35 ч. полет за Индонезия. Кацане в Денпасар на о.Бали в 20.15 ч. Трансфер до хотела. Нощувка.
7-ми ден

Закуска. Eкскурзия до селището Kintamani – отпътуване от хотела за Batubulan, където ще може да видите представление на известния местен танц Баронг, вдъхновен от древната история на хиндуизма. След това посещение на Kintamani, разположено по склона на кратера на вулкана Батур. Оттам се разкрива великолепна гледка към вулкана и едноименното езеро. Обяд. На връщане посещение на няколко храма и селища с богата история – Tampaksiring и храма на свещените извори на Tirta Empul; Goa Gajah, Пещерата на слоновете, датираща от 11 в; градчето Mas, известно с дърворезбата и Celuk – с обработката на сребро. Връщане в хотела. Нощувка
8-ми ден

Закуска. Екскурзия до храма Besakih – заминаване на Klungkung, където ще видите стария дворец на правосъдието и пещерата Goa Lawah – дом на хиляди прилепи. Пещерата има важно религиозно значение за балинезийците. Следва посещение на главния храм на острова – Besakih. Намира се на склона на планината Agung (3400 м), най-високата на острова. Обяд в Bukit Jambul и връщане в хотела. Време за пазаруване и програма по интереси. Нощувка.
9-ти ден

Закуска. Свободен ден или по желание екскурзия до Bedugul-Jatiluwih-Tanahlot (65 евро - заплаща се предварително в България) с включен обяд. След закуска отпътуване за селището Bedugul, разположено в джунглата. В тази част на острова е по-хладно и затова местните жители отглеждат в района основно зеленчуци и зърнени култури. Сутринта посещение на богатия пазар на селището. Следва разглеждане на ботаническата градина и храма Ulun Danau Bratan, намиращ се до езерото Bratan. Обяд в селището Pacung, след което посещение на района на Jatiluwih – на балинезийски името означава наистина прекрасен. Там ще се насладите един от най-красивите пейзажи на целия остров, представляващ безкрайни терасовидни оризови полета. Накрая разглеждане на храма Tanah Lot, може би най-живописния на острова, кацнал на върха на една скала. Връщане в хотела. Нощувка.
10-ти ден

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Привечер трансфер до летището
11-ти ден

Полет в 00.45 ч Денпасар-Доха с Катарските авиолинии. Кацане в Доха в 05.30 ч. В 06.35 ч излитане за София и кацане в 10.40 ч.

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екзотична почивка 2024 - Сингапур |  Екзотична почивка 2024 - Сингапур

Избрани оферти