Начало / Екскурзии / Екскурзии - Римини

Мечтана Италия - от 780 лева с 3 БЕЗПЛАТНИ екскурзии!

Номер на оферта

/

195888

Дати & цени

Цената включва

-Самолетен билет за чартърен полет София-Анкона-София с авиокомпания BH Air;
-Летищни такси;
-Чекиран багаж до 20 кг и 7 кг ръчен багаж;
-7 нощувки в стандартна стая със закуски и вечери с включени 1 чаша вино и 1/2 л вода по време на вечерята в Turquoise 3*;
-Трансфер летище - хотел – летище;;
-Целодневна екскурзия до Флоренция
-Полудневна екскурзия до Сан Марино
-Полудневна екскурзия до Урбино
-Представител от България по време на целия престой;
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

-Входни такси за музеи, обекти и прояви по време на екскурзията;
-Допълнителни екскурзии;
-Лични разходи;
-Общинска такса - заплаща се на рецепцията на хотела от всеки клиент, при налична такава.
-Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета.
Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара

Програма на пътуването

Мечтана Италия + 3 БЕЗПЛАТНИ ЕКСКУРЗИИ -
Сан Марино, Урбино, Флоренция !

Директни чартърни полети до Анкона

8 дни / 7 нощувки

ДАТИ ЦЕНИ на човек, в стандартна стая, на база закуска и вечеря с вино и вода и включени летищни такси:
07.06 – 14.06.2017 г. - 780 лв.
14.06 – 21.06.2017 г. - 790 лв.
21.06 – 28.06.2017 г. - 810 лв.
28.06 – 05.07.2017 г. - 820 лв.
05.07 – 12.07.2017 г. - 830 лв.
12.07 – 19.07.2017 г. - 840 лв.

---------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=============================================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА

Turquoise 3*
Чезенатико, Италия
http://www.turquoisehotel.it/

Местоположение
Turquoise 3* е разположен в Чезенатико (Cesenatico) – малко крайбрежно градче, само на 20 км от Римини. Чезенатико е прочут с „Музея на старите кораби“, закотвени в канала, проектиран преди 500 години от великия Леонардо да Винчи. Само на няколко минути пеша от хотела се намира градския парк „Di Levante“, където има прекрасни условия за спортни занимания и за разходка на семейства с деца. ЖП гарата Gatteo Mare е на 600 м от хотел Turquoise 3*, а автобусната спирки е на 200 м.

Хотела
Семеен хотел, състоящ се от 30 стаи, изцяло реновиран през 2012. В градината с удобни дивани, на разположение на гостите има отопляемо джакузи. Хотелът е подходящ за туристи и семейства с деца, търсещи спокойствие. Пет са определенията, които най-добре могат да опишат престоя в хотела – пясъчен плаж, слънце, море, вино и вкусна италианска храна.

Стаите
Дизайна на стаите е елегантен. Основната цветова гама е тюркоаз в съчетания с бяло. Особено внимание е отделено на рационалното използване на пространството и комфорта. Всички стаи разполагат с балкони, добра звукоизолация и са оборудвани с:
•Климатик;
Самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности;
•Мини-бар;
•Сешоар;
•Гардероб;
•Телефон;
•Безплатен сейф.

Ресторант
С отпускаща обстановка, бара на хотел Turquoise 3* предлага широка гама от напитки. В ресторанта на хотела се сервира италиански и европейски блюда, Разнообразни месни и рибни специалитети, салати, гарнитури и десерти. На закуска се предлага богата блок маса, като гостите могат да избират между залата на ресторанта или откритата тераса.

Плаж
Хотелът се намира на около 200 м. от плажовете на Чезенатико, простиращи се на дължина от 7 км. със златист ситен пясък, кристално чиста вода и полегато дъно.

Допълнителни услуги:
•спа, фризьорски салон и масажи;
•24 – часова рецепция
•пране и химическо чистене;
•асансьор;
•оборудван бизнес център;
•детегледачка (на запитване);
•безплатен Wi-Fi в общите части;
•велосипеди под наем.
* Допускат се малки домашни любимци срещу допълнителна такса.

=============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН-1 / сряда
Отпътуване за Италия с директен полет на авиокомпания BH Air . Кацане на летището в Анкона. Посещение на Римини. Пешеходна обиколка на историческият център на Римини – Арката на Октавиан Август,старата часовникова кула, катедралата ‚Малатеста“,площад „Тре Мартири“,старият рибен пазар,Мостът на Тиберий и уличката на Фелини. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-2/четвъртък
Закуска. Информационна среща. По желание или по предварителна заявка:
Сутринта отпътуване за Болоня. Пешеходна разходка на Болоня - Виа Индепенденца, Фонтанът на Нептун – най-често наричана от местните Il Gigante или Гиганта, Дворецът на крал Енцо Савойски, площад Маджоре – мястото, където ще видите едни от най-красивите наредени сгради и смятаната за шедьовър катедрала „Сан Петронио“ и двете кули символ на града. По желание или по предварителна заявка:
Следобед полудневна екскурзия до Равена.Пешеходна разходка в центъра на града - базиликата Св. Аполинар, Баптистерията на Арий, базиликата "Св. Дух", базиликата "Сан Витале", прочута с уникалните си византийски мозайки.
Вечерта връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-3 / петък
Закуска. Целодневна екскурзия до Флоренция на български език, включена в цената: Разглеждане на поразително красивата Флоренция, един пищен град с многовековна история.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-4 / събота
Закуска. Полудневна екскурзия до Сан Марино, включена в цената: Републиката, която, според легендите, е основана от Сан Марино и претендира да бъде най - старата в Европа. Пешеходна разходка: площад "Либерта";
Следобед полудневна екскурзия до Урбино на български език, включена в цената.: Пешеходна разходка: Херцогския дворец и Катедралата; родната къща на Рафаело.
Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря.

ДЕН-5 / неделя
Закуска. Свободно време или по желание и при предварителна заявка целодневна екскурзия по желание до Перуджа и Асизи на български език. Посещение на Перуджа – град, в който ехото на етруското, римското и средновековното минало все още отеква. Разглеждане на Асизи – родното място на Св. Франциск, покровителя на Италия.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-6 / понеделник
Закуска. Свободно време или по желание и при предварителна заявка целодневна екскурзия по желание до Венеция на български език. Пешеходна разходка с местен екскурзовод: площад "Сан Марко" с едноименната катедрала, Камбанарията; Дворецът на дожите; Мостът на въздишките. Разходка до моста "Риалто".
Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-7 / вторник
Закуска. Свободно време или по желание и при предварителна заявка. Целодневна екскурзия по желание до Верона. Пешеходна разходка в историческия център на града: Арена ди Верона – един от най-добре запазените римски амфитеатри в Европа; площад “Бра” – най-големият площад на Верона и един от най-просторните и внушителни в цяла Европа; Къщата на Жулиета; площад “Деле Ербе” – старият римски форум; площад “Синьория” – аристократичният площад на Верона.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-8 / сряда
Закуска. Напускане на хотела. Трансфер до летището на Анкона. Отпътуване за България.

==============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Резервации:
Депозит 300 лв при резервация
Доплащане 21 дни преди датата на пътуване

Условия за анулации:
до 60 дни преди датата на полета: без неустойка
от 60 до 30 дни: 100лв
от 30 до 22 дни: 300 лв
под 22 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума

Полетно разписание:
СофияАнкона – сряда 11:30 / 12:00
АнконаСофия – сряда 13:00 / 15:30
Всички времена са местни за съответната дестинация.

Забележки:
? Минимален брой за провеждането на пътуването са 70 пълноплащащи. При недостатъчен брой записани, Туроператорът ще предложи алтернативна програмата или оферта.
? Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.
? Минимален брой за реализация на допълнителните екскурзии: 25 записани, а за Флоренция и Венеция 30 записани.
? Туроператора си запазва правото да прави промени в програмата.

===============================================================

ЕКСКУРЗИИ

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста, за екскурзиите до Флоренция и Венеция при минимум 30 туриста. Всички екскурзии могат да се заявят и заплатят на място, при наличие на свободни места. Провеждането на екскурзиите не се гарантира без минимум събрани туристи.

Сан Марино
Включена в цената
Посещение на Република Сан Марино, която претендира да бъде една от най-старите в света и според легендите е основана от Сан Марино. Пешеходна разходка и разглеждане на: площад „Либерта“ , където се издига и статуята на свободата; Правителствения дворец, който се намира в центъра на площад Либерта. Двореца е реставриран от архитекта Гае Ауленти и е смятана за една от най-красивите сгради в света; Крепостните стени с трите кули – символ на Републиката. Най-старата Гайта от ХІ в., най-високата Честа от ХІІІ в. и третата Монтале от ХІV в., която е частна кула и е затворена за посещения.

Урбино
Включена в цената
Пешеходна разходка с местен екскурзовод: Херцогския дворец; катедралата „Възнесение Богородично”; родната къща на Рафаело.
В цената не е включена: входна такса за Двореца на дожите (5 EUR, за деца под 18г. – безплатно) и билет за градски транспорт (2 EUR).

Флоренция
Включена в цената
Разглеждане на поразително красивата Флоренция, един пищен град с многовековна история. Възможност за разглеждане на църквата "Санта Кроче" – наричана още националния "пантеон", където са погребани Микеланджело, Галилей, Макиавели, Росини, Гиберти; квартала на Данте Алегиери с къщата му; четвъртата по големина катедрала в света "Санта Мария дел Фиоре" с Купола на Брунелески и Кулата на Джото; баптистерията "Йоан Кръстител" с "вратите на рая"; площад "Синьория" с "Палацо Векио" и лоджа деи Ланци – музей на скулптурите под открито небе.

Римини
10 евро / 5 евро (2 – 11,99 г.)
Пешеходна разходка в историческия център на Римини.Разглеждане на Арката на Октавиан Август,Старата часовникова кула, катедралната църква „Малатеста”, изграденa в средата на 15 в. като погребална църква на управляващата фамилия Малатеста,площад „Тре Мартири” – място за романтични срещи,старият рибен пазар,Мостът на Тиберий и уличката на Фелини.

Болоня
30 евро / 15 евро (2 – 11,99 г.)
Пешеходна разходка - разглеждане на забележителностите: Виа Индепенденца, Фонтанът на Нептун – най-често наричана от местните Il Gigante или Гиганта, Дворецът на крал Енцо Савойски, площад Маджоре – мястото, където ще видите едни от най-красивите наредени сгради и смятаната за шедьовър катедрала „Сан Петронио“ и двете кули символ на града. Тя е най-голямата и значима базилика в Болоня и е посветена на Св. Петроний, епископ от V век и светец покровител на града.

Равена
24 евро/ 12 евро (2 – 11,99 г.)
Пешеходна разходка в центъра на града и разглеждане на: Базиликата Св. Аполинар – украсена с едни от най-късните равенски мозайки от средата на VІ в; Баптистерията на Арий, базиликата "Св. Дух", базиликата "Сан Витале", прочута с уникалните си византийски музайки.

Перуджа и Асизи
45 евро / 23 евро за дете (2 – 11,99 г.)
Отпътуване след закуска от хотела за екскурзия до Перуджа. Ще имате възможност да опознаете историята, културата и страхотните съкровища от изкуството на местността. По време на пешеходната разходка ще се разгледат: Двореца на матистратите (Palazzo Dei Priori); Големия фонтан (Fontana Maggiore) създаден от известните баща и син Никола и Джовани Пизано и Катедралата Сан Лоренцо. Посещение на мистичния град на „Св.Франциск“ – Асизи, който е защитен от дълги крепостни стени и от 8 напълно запазени укрепени канала. Разглеждане на известните забележителности: базиликата „Св. Франциск“, издигаща се на мястото, което самият светец избира да бъде погребан, в зоната, известна през Средновековието като„хълм на ада“ и мястото за публични екзекуции; базиликата „Дева Мария на Ангелите“ (Porziuncola) – разположена в подножието на хълмовете на Асизи, където Св. Франциск открива през 1209г монашеския орден на „Малките братя“ и в чийто параклис на 03 Октомври 1226г. светецът умира; базиликата „Св. Клара от Асизи“ – изградена с типичния розов камък, извлечен от кариерата на планината Субазио. Тук могат да се видят фрески от периода между ХІІ и ХІV век.

Венеция
64 евро / 32 евро за дете (2 – 11,99 г.)
Разглеждане на един от най-красивите градове „ Кралицата на Адриатика“ – Венеция. Пешеходна разходка с местен екскурзовод и разглеждане на: площад „Сан Марко“ наричан от Наполеон „ най-елегантният салон на Европа“ и едноименната базилика „Сан Марко“; Камбанарията; Двореца на дожите, построен в готически стил с неестествено червено оцветените си колони; Мостът на въздишките, свързващ старите затвори със стаите за разпити в Двореца на дожите, откъде се смята, че идва и името на самия мост. Разходка до моста „Риалто“ , който бил единственият начин да се прекоси Канале Гранде пеша преди 1854г и построяването на моста „Академия“.

Верона
60 евро / 30 евро за дете (2-11,99г.)
Отпътуване за за Верона. Пешеходна разходка в историческия център на града: Арена ди Верона – един от най-добре запазените римски амфитеатри в Европа; площад “Бра” – най-големият площад на Верона и един от най-просторните и внушителни в цяла Европа; Къщата на Жулиета; площад “Деле Ербе” – старият римски форум; площад “Синьория” – аристократичният площад на Верона.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Римини |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Римини |  Лято в чужбина - Италия |  Лято в чужбина - Римини

Избрани оферти