Начало / Екскурзии / Екскурзии - Хошимин (Сайгон)

Мегаполисите на Индокитай - Бангкок - Ханой - Сайгон

Номер на оферта

/

225187

Дати & цени

Цената включва

*самолетни билети София-Бангкок, Сайгон-София, Бангкок-Ханой и Ханой-Сайгон с включени летищни такс;
*2 нощувки със закуски в Бангкок – Well Hotel Bangkok**** или подобен;
*2 нощувки със закуски в Ханой – хотел May de Ville Old Quarter*** или подобен;
*3 нощувки със закуски в Сайгон – Pаragon Saigon Hotel**** или подобен;
*2 обяда;
*всички трансфери по програмата;
*входни такси за включените в програмата туристически обекти;
*местни екскурзоводи;
*водач-екскурзовод от ТА Географски свят, придружаващ групата от Българи;
*медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

*Доплащане за единична стая - 650 лв.
*виза за Тайланд – 30 EUR (заплаща се предварително);
*виза за Виетнам – 45 USD (заплаща се предварително);
*лични разходи;
*хранения, които не са посочени в програмата;
*бакшиши;
*Доплащане при група от 15 до 19 души - 168лв. на човек.

Програма на пътуването

Мегаполисите на Индокитай - Бангкок - Ханой - Сайгон

Цена на човек в двойна стая:
19.10 - 28.10 - 3670 лв
05.11 - 14.11 - 3670 лв

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Програма:

1-ви ден
Среща на летище София. Полет с Турските авиолинии София-Истанбул-Бангкок.

2-ри ден
Кацане в Бангкок. Трансфер и настаняване в хотел. Нощувка.

3-ти ден (закуска, обяд)
Целодневна туристическа програма в тайландската столица – храмът Wat Pho, където можем да наблюдаваме сутрешния молитвен ритуал на монасите. Това е един от най-старите храмове в града. В него са намира известната 45-метрова статуя на Полегналия Буда, както и школа за традиционен тайландски масаж. Оттук с тук-тук ще се придвижим покрай Цветния пазар до Гранд Палас – най-важния и внушителен кралски дворец в Тайланд. Загадъчният Смарагден Буда, най-почитаното изображение в цялата страна, също се намира тук. Следва пътуване с традиционна лодка по каналите на Тонбури, за да се докоснете до живота на местните хора. Спирка при Wat Arun – големия кралски храм от времето на Рама II (разглеждане отвън). След обяд обиколка из Китайския квартал и старата част на Бангкок. Разходка по Yawotar road, където има много интересни магазини, продаващи всичко, което човек може да си представи. След това ще посетим оживения пазар Talad Kao, където се предлагат най-разнообразни храни, пресни и сушени плодове, китайски подправки и др. Връщане в хотела. Нощувка.

4-ти ден (закуска)
Трансфер до летището и полет за Виетнам. Пристигане в Ханой. Посещение на известния Театър на водните кукли. Този театър датира от времето на династията Ли и се организирал за забавление както и за образоване на поклонниците при религиозни празници. Особеното е, че кукловодите стоят зад параван от бамбук в нещо като басейн, а куклите се движат под вода. Подобни представления се изнасят в цялата страна, но най-известното е това в Ханой. Настаняване в хотел. Нощувка.

5-ти ден (закуска)
Целодневен тур на Ханой, по време на който ще видите Храма на Нефритения хълм, Мавзолея на Хо Ши Мин (отвън), Едноколонната пагода, Етнографския музей, Храма на литературата и Стария град.
Ханой е сред най-древните и привлекателни градове на Азия. Наред с традиционната виетнамска архитектура са запазени и сгради от колониалния период във френски стил – великолепни вили, широки булеварди с големи дървета, многобройни кафенета. На края на обиколката ще имате възможност за едночасова разходка с велосипед из Стария град. Нощувка.

6-ти ден (закуска)
Трансфер до летището и полет за Сайгон. Пристигане, трансфер и обиколка на града – Историческия музей, катедралата Нотр Дам (отвън), старата пощенска служба. Хо Ши Мин, познат още под името Сайгон, е най-големият и бързо развиващ се град на Виетнам. По време на обиколката ще видите още сградата на операта, кметството (Hotel de Ville) и ще се запознаете с трандиционния за страната занаят на лакирането. Нощувка.

7-ми ден (закуска, обяд)
Целодневна екскурзия до Ми То – град, разположен на бреговете на р.Меконг. След пристигане най-напред ще посетим пагодата Вин Транг. Следва пътуване с лодка по реката – ще видите малки рибарски селища и 4 острова, носещи имената Дракон, Еднорог, Костенурка и Феникс. После ще тръгнем по един от малките странични ръкави на реката, за да се запознаете от близо с ежедневието на местните хора от провинция Бен Тре. Едно от препитанията им е пчеларството. Докато пиете чай с мед, ще наблюдавате как ръчно се изработват различни изделия от кокосова дървесина. На каруца теглена от коне ще стигнем до плантация, където може да опитате тропически плодове, виреещи там и да чуете традиционна народна музика. На връщане с лодката ще направим спирка в т.нар. „кокосово“ село. Късно след обяд прибиране в хотела. Нощувка.

8-ми ден (закуска)
Екскурзия до тунелите Ку Ши. На 75 км от Сайгон се намира система от подземни укрития с обща дължина 200 км, използвани по време на войната във Виетнам. Тунелите са на три нива и в тях има жилищни помещения, кухни, болници, складове и др. Тук са се укривали бойците на Освободителния фронт и са транспортирали стоки и оръжие през разположената наблизо камбоджанска граница. Днес тунелите са разширени и укрепени и са превърнати в туристическа забележителност. Връщане в хотела. Нощувка.

9-ти ден (закуска)
Трансфер до летището и полет с Турските авиолинии Сайгон-Истанбул-София.

10-ти ден
Пристигане в София.


=============================================================


Забележка:
*Цената е валидна при минимум 20 души.
*В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията в срок до 20 дни преди отпътуване.

Агенцията си запазва правото за промени в програмата при промяна в полетното разписание или смяна на авикомпанията.

Необходими документи:
*задграничен паспорт с минимум 6 месеца валидност от датата на връщане;
*три актуални снимки паспортен формат;
*Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение;
*Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.

Условия и необходими документи:
*Депозит: 1500 лв.
*Доплащане до 19.08.2018 г.

Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.

Фирмата-огранизатор предлага на своите клиенти и застраховка «Отказ от пътуване» - от 2%, за повече информация попитайте в офисите ни.
Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват с „ЗД ЕВРОИНС АД” или Мондиал Асистанс.

Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100001344/22.12.2017 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Хошимин (Сайгон) |  Екскурзии - Виетнам |  Екскурзии - Хошимин (Сайгон) |  Екзотична почивка 2024 - Виетнам |  Екзотична почивка 2024 - Хошимин (Сайгон)

Избрани оферти