Начало / Екскурзии / Екскурзии - Олимпийска ривиера

Международен летен детски лагер в Гърция

Номер на оферта

/

229464

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с лицензиран, комфортен автобус;
7 нощувки в 3-ни или 4-ни стаи във ваканционен комплекс „Olympios Zeus“ 3*;
Изхранване на база ALL Inclusive Light „блок маса“ с включени напитки вода, чай и разтворими сокове по време на хранене. През деня се предоставя питейна вода (от 10:00 до 22:30);
закуска: 8:00 – 10:00 ч.
обяд: 13:30 – 15:00 ч.
следобедна закуска: 16:00 – 16:30 ч./ раздава се на децата/
вечеря: 19:00 - 21.00 ч.

Смяна на спално бельо – 1 път на 7 дена;
Топла и студена вода – целодневно;
Ползване на 2 футболни, баскетболно и волейболно полета;
Предоставяне на спортен инвентар (топки за волейбол, футбол, баскетбол).
Ползване на ютия /на рецепцията/;
Медицинско обслужване на територията на комплекса;
Медицинска застраховка с покритие 5 000 евро;
24 часова охрана на лагера;
Обособена част на плажа с безплатни чадъри;
Танцова зала с огледала;
Тенис корт с твърдо покритие;
Дискотека;
Wi – Fi в района на ресторанта;
Богата анимационна програма с професионалните аниматори от клуб „Индиго“ – конкурси, спортни мероприятия, походи в околността, образователни игри и т.н.;
Представител на „Велбург“ ООД по време на лагера;

Цената не включва

Туристически походи в планината Олимп;
Пътуване до Водопадите на Олимп;
Аква парк в Солун;
Пиратско парти на корабче;
Остров Скиатос – целодневна екскурзия;
Обучение по английски език;
Дискотека в близкото градче;
Пейнтбол.

Програма на пътуването

Международен летен детски лагер в Гърция 2019


Дати и цени:

Период на провеждане: 11.07. - 18.07.2019 г.

Пакетни цени в лева, на ученик до 17.99г., на база All inclusive Light:
Цена на ученик - 565 лева


Описание на хотела:

Настаняването е във вили, разположени между дърветата и окъпани в зеленина. В стая настаняването е максимално 4 човека.

Във всяка стая има 3 или 4 легла, телевизор, климатик, хладилник, нощни шкафчета, маса, гардероб, санитарен възел, сешоар, сейф.

Храненето е по система „блок маса“ 3 пъти на ден – закуска, обяд и вечеря, следобедна закуска – плод, кекс, кроасан (раздават се на децата). Ежедневно в менюто присъстват пресни плодове и зеленчуци, супи; основните ястия са от местната и интернационалната кухни. По време на храненето се предоставят безплатно напитки – чай, разтворими сокове от машина, вода; по време на закуската – мляко, какао, йогурт.


Допълнителна информация:

Международният детско – юношески център „Индиго-Олимпиус“ е разположен на северното крайбрежие на Гърция, на 80 км южно от гр. Солун, на брега на морето, в подножието на величествената планина Олимп, с живописен и обширен плаж, покрит със златист пясък.

Територията на комплекса е потопена в зеленина, която осигурява прохлада, дори и в най – топлите летни дни. Сенчести алеи и екзотични храсти правят разходките приятни и отпускащи. Целият комплекс е ограден и охраняем. На територията на комплекса има сцена с 200 места, танцова зала с огледала, площадки за тихи игри и учебни занятия, тенис корт, спортни площадки за футбол с изкуствена трева, игрища за волейбол, баскетбол и бадминтон, поле за пейнтбол, поле за стрелба с лък, мини маркет, медицинско обслужване, детска площадка, басейн, зона с безплатни чадъри на плажа.


За резервация са необходими 3 имена на участниците, ЕГН / дата на раждане, както и:
·Депозит в размер на 150 лева до 7 дни след записване;
·Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване;

Със специалната анимационна програма на клуб "IndiGO". Талантът е в теб … просто трябва да го откриеш! Нашият девиз е: "От сутринта до вечерта - няма място за скуката!" Нима не искате детето Ви да преживее забележителни приключения, а в същото време да сте спокойни за него? Ние работим точно за това! Предлагаме не само анимация, но и пълна организация на летните дни, така че децата да са заети, да се забавляват и да научат много за себе си и за обкръжаващия ги свят. В нашата програма акцентираме на участието на децата в разнообразни кръжоци по интереси и в множество спортни мероприятия, във вечерните анимации и конкурси с участието на всички аниматори и почиващи.


Допълнителни екскурзии:

Олимп и Ваната на Зевс
Вторник, Петък, 9:00 – 16:00
Цена: 25 евро на участник
Посещение на най – известното митологично място в Гърция и околностите на Ней Пори. След кратка спирка в традиционното гръцко село Литохоро, походът към планината Олимп започва по дефилето Енипеа. В края на пътя стигаме до „банята на Зевс“ с малък, но много красив водопад. След завръщането си в селото и свободно време, следва пътуване до наблюдателната площадка „Ставрос“, където може да се насладите на гледката към Олимп и Олимпийската Ривиера. Лек обяд (лънч пакет) и посещение на традиционното село Палеос Пантелемонос, известно с древните си каменни къщи и уникалната атмосфера на кафенета и сергии.

Минерални извори и водопада Едеса
Петък, 7:30-18:30
Цена: 36 евро на участник
Най – популярното място в региона на курортът Лутра Позар. Минералните извори разполагат с четири басейна: два от тях са покрити, а единият е огромен, под открито небе. Във всички басейни водата е минерална. Но най – приятното кътче на курорта е естествен водопад с топла, минерална вода. Втората точка на маршрута е град Едеса – красив и величествен град, впечатляващ туристите с бурните си води, шумни водопади и великолепни исторически сгради.

Остров Скиатос, морска разходка, плаж и дискотека
Понеделник, Четвъртък, 05:45 – 22:00
Цена: 44 евро на участник
Незабравимо пътуване с лодка, по време на което ще танцуваме, пеем и се забавляваме по пътя към очарователния остров Скиатос. Островът получи световна слава, благодарение на снимките на филма „Mamma Miya“, който много истински предава вълшебната атмосфера на малкия, зелен остров. Разглеждане на забележителностите на главния град на острова и посещение на невероятния плаж Кукунарис, където можете да се насладите на гръцкото слънце и златния пясък.

Аквапарк „Waterland“
Цена: 37 евро на участник

Пиратски круиз
Ежедневно, 08:30 – 18:00
Цена: 37 евро на участник
Забавна разходка с пиратския кораб, възможност за скокове във водата, танци и много пиратски забавления на борда с включен обяд.

Сафари с бъги
Събота/ Неделя, 09:00 – 15:00
Цена: 45 евро на участник
Тръгваме към митичната планина Олимп. Първата ни спирка е манастирът. Продължаваме да се изкачваме нагоре и достигайки височина от 350 метра имаме 5 – минутна разходка по пътеката към водопада Агия Кори, където има възможност да се потопите в ледената вода на малко планинско езеро и да направите красиви снимки. Продължаваме пътуването си в южната част на Пиерия. Следващата ни спирка ще бъде каменната крайбрежна ивица с кристално чиста вода. Свободно време за обяд.

Водопади Олимп
Ежедневно, 09:00 – 13:00
Цена: 12 евро на участник
Трансфер с автобус до водопадите Агия Кори, кратка разходка до водопада, където ще имате възможност да се потопите в освежаващите води на Олимп. Разходка в романтичното градче Литохоро, където ще можете да опитате изкусителни национални ястия и сладкиши.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Олимпийска ривиера |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Олимпийска ривиера |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Олимпийска ривиера

Избрани оферти