Начало / Екскурзии / Екскурзии - Корфу

Мини почивка на о.ТАСОС от София и Пловдив, All Inclusive. 24.05. и 27.05.2018

Номер на оферта

/

222496

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт от Пловдив и София с луксозен автобус;
- Три нощувки на база all inclusive
- Водач от агенцията по време на целия престой;
- Посещение на град Кавала;
- Медицинска Застраховка за лица до 64.99 години с покритие 2000 евро на застрахователна компания Дженерали Застраховане.
- Фериботни билети и пристанищни такси

Цената не включва

- Панорамна обиколка на остров Тасос втори ден – 15 евро на човек, 10 евро за дете до 12 години (доплаща се по желание);
- Лични разходи;
- Медицинска Застраховка за лица от 64.99 до 79 години – 6 лева ( доплаща се задължително);
- Входни такси за посещаваните обекти;
- Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!).

Програма на пътуването

Мини почивка О.ТАСОС – ОСТРОВЪТ НА СИРЕНИТЕ
автобус от София и Пловдив

3 нощувки на база all inclusive в хотел Rachoni Bay Resort 3*** настаняване в стаи superior
http://www.rachoniresort.com/en/

Дати: 24.05.2018 и 27.05.2018 - потвърдена

Цена на човек в двойна стая: 365 лв.


ПРОГРАМА
1 ДЕН – Тръгване от Пловдив в 5.30 ч. Синдикален Дом, София - 7.30ч. Стадион "В. Левски" отпътуване към граничния пункт Кулата. Отпътуване за Керамоти. Пътуване с ферибот до един от най-красивите егейски острови - Тасос. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря+междинни хранения в ресторанта на хотела. Нощувка.

2 ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж или по желание: панорамна обиколка на Зеления остров. Отправяме се с автобуса по панорамния път на острова, който ще ни разкрие множество красиви пейзажи, тюркоазени плажове и незабравима гледка към Егейско море. Фотопауза за снимки. По време на обиколката ще посетим фабриката за злато Iris Gold, манастира Св. Архангел Михаил, фабриката за Зехтин в селището Панагия, където ще ни разкажат подробно как се произвежда първокачествен студенопресован зехтин. Свободно време за късен обяд в Скала Потамияс. След това се отправяме към столицата на острова Лименас, където ще си направим пешеходна разходка и след това ще отпътуваме към хотела. Свободно време. Вечеря+междинни хранения. Нощувка.

3 ДЕН - Закуска. Свободно време за разходка и плаж. Вечеря+ междинни хранения. Нощувка.

4 ДЕН - Закуска. Свободно време до 11 часа. Освобождаване на хотела и отпътуване от остров Тасос с ферибот посока КерамотиКавала. Пристигане в Кавала, където ще направим пешеходна разходка в стария град - Панагия и ще посетим църквата "Св. Богородица", родната къща на Мохамед Али, който провежда значими реформи в Османската империя през 19 век; Акведуктът - построен по заповед на Сюлейман Великолепни през 1550 г.; Крепостта от 16 век, построена от турците на хълма Панагия и станала символ на града. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София и Пловдив вечерта.

Описание на All Inclusive :
Закуска, Обяд и Вечеря на шведска маса, сладолед, местен алкохолол по време на храненията, както и на бара край басейна от 10:00 до 22 часа - бира, вино (бяло и червено), узо, ципуро, коктейли, безалкохолни напитки (кола, фанта, сода, спрайт, лимонада), сокове, вода, чай, кафе.

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА:
Rachoni Bay се намира на плажа в село Скала Рахониу на остров Тасос. Той разполага с плувен басейн с бар до него и частен плаж със съоръжения за водни спортове. Предлага просторни помещения за настаняване и включва фитнес център и 2 ресторанта.

Всички климатизирани стаи на Rachoni са модерно обзаведени и разполагат със самостоятелен балкон с изглед към морето или околностите. Всяка стая е оборудвана с плоскоекранен телевизор със сателитни канали и хладилник.

Закуска на шведска маса се сервира всеки ден, а гостите могат да се насладят на гръцки специалитети в 2-та ресторанта на място. Барът до басейна и барът на плажа сервират напитки и закуски през целия ден.

Гостите могат да релаксират на дървени шезлонги на брега на морето или да се възползват от развлекателните съоръжения на хотела, като тенис на маса и билярд. Масажни процедури могат да бъдат организирани при поискване. Безплатен Wi-Fi интернет се предлага в общите зони на хотела.

Rachoni Bay се намира на 4 километра от пристанище Принос и на 12 километра от главното пристанище на остров Тасос. Плаж Пахис се намира на 50 метра разстояние. Персоналът на 24-часовата рецепция предлага коли под наем.

Superior двойна стая е елегантно обзаведена с модерни мебели и климатик. Тя осигурява обзаведен балкон с изглед към морето или околностите.

Също така предлага:
Телевизор с плосък екран със сателитни канали;
Климатично отопление;
Душ;
Сешоар;
Хладилник;
Стая Размер: 23 m?
Легла: до 3 единични легла.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Корфу |  Почивка на море 2024 - Гърция |  Почивка на море 2024 - Корфу

Избрани оферти