Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

Слънчева Каталуния: Барселона и Жирона

Номер на оферта

/

202386

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Барселона – с директен полет на България еър.
Самолетен билет Жирона – София – с директен чартърен полет на BH Air
Летищни такси
Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж
3 нощувки на база закуска и вечеря в хотел Guitart Rosa 3* или подобен
Трансфер летище – хотел – летище
Wi-Fi в общите части и голяма част от стаите на хотела
Полудневна екскурзия на Жирона
Целодневна екскурзия до Барселона
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс
Представител на туроператора с български език за целия престой

Цената не включва

Вечерна екскурзия Рицарска вечер, с включена входна такса и богата вечеря, с места в първите редове – 98 лв за възрастен / 49 лв за дете;
Целодневна екскурзия Светът на Дали, с включени входни такси за Музея на Салвадор Дали и Замъка Пубол – 90 лв за възрастен / 45 лв за дете;
Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета.
Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара

Програма на пътуването

ПРОГРАМА

Дата: 26.08 – 29.08

4 дни /3 нощувки

ДЕН-1 / 26.08.

Полет до Барселона. Кацане на Летище Барселона. Трансфер до хотел 4* в Тоса де Мар. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-2 / 27.08.

Закуска.Отпътуване за Барселона.

Целодневна екскурзия до Барселона. Включена в цената.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Вечерна екскурзия – Рицарска вечер – впечатляващ шоу–спектакъл с рицарски турнир и фламенко танци – пресъздаден от темпераментни танцьори и талантливи музиканти. В цената е включена обилна вечеря и настаняване на по-предни места в залата по време на турнира.
Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН-3 / 28.08

Закуска. Екскурзия до Жирона, включена в цената.

Целодневна екскурзия – Светът на Дали – признат за най-великият сюрреалист в света
или

Екскурзия-трансфер за свободно разглеждане на Аквариума, Камп Ноу и свободно време в Барселона.
Връщане в хотела. Вечеря.Нощувка.

ДЕН-4 / 29.08.

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до Жирона за полет към България.

Guitart Rosa 3*
Лорет де Мар, Коста Брава

http://www.hotelguitartrosa.com/

Местоположение

Guitart Rosa 3* е разположен в центъра на курорта Лорет де Мар, в изключително живописен район и в търговската зона на градчето, където са разположени не само магазините, но и множество барове, ресторанти и кафенета. Само на 200 метра от хотела се намира плажната ивица, а на пешеходно разстояние може да се достигне до всички забележителности на курорта.


Хотелът

Сградата на Guitart Rosa 3* е с прекрасна архитектура в колониален стил, разположена в центъра с красива тропическата градина и външен басейн.


Стаите

Guitart Rosa 3* разполага с 149 стаи, 82 от които са стандартни, 55 с изглед към градината или басейна и 12 малки апартамента.

Всички стандартни стаи с изглед към басейна са оборудвани с:

Телефон;
Телевизор;
Сейф;
Баня с вана;
Отопление;
Тераса.
Не се препоръчва настаняване на четирима възрастни или двама възрастни с две деца в едно помещение с оглед комфорта на гостите.

Единичните стаи са без климатик.

Икономичен тип стаи не разполагат с тераса и са оборудвани с:

Телефон;
Телевизор;
Сейф;
Баня;
Отопление.
Не се препоръчва настаняване на четирима възрастни или двама възрастни с две деца в едно помещение, стаите са с по-малка квадратура.

Ресторант

Хотелът предлага изхранване на блок-маса в ресторанта на хотела. Всеки гост може да се наслади на широк асортимент от ястия за закуска, обяд и вечеря.


Допълнителни услуги:

Асансьор;
Бар;
Външен басейн;
Анимация при басейна в силният сезон;
Безплатен Wi–Fi интернет в общите части
Wi–Fi интернет в стаите се предлага срещу допълнително заплащане от 5 евро за 1 ден, 10 евро за 3 дни, 20 евро за една седмица
Платен паркинг – такса 15 евро на ден;
Кола под наем;
Домашни любимци
Допускат се малки домашни любимци при предварителна заявка и доплащане.

Жирона (полудневна екскурзия)

Включена в цената

Представата на всеки за прекрасния регион Каталуния ще бъде допълнена с впечатления за древния град Жирона – един от най-големите средновековни градове в Европа, запазили се до наши дни. Столица на една от четирите провинции в Каталуния Наричан „Град на стоте обсади„. Непристъпни защитни стени и тесни улички, църква и манастир, град на легендите…

Барселона (целодневна екскурзия)

Включена в цената

След закуска отпътуване към една от най-популярните дестинации. Най-красивият и различен град – Барселона. Град, който трудно може да бъде описан само с няколко думи. Екскурзия на град Барселона включва разглеждане фасадата на “Саграда Фамилия”– визитната картичка на града. Ще минем покрай две от най-известните къщи построени от архитекта Гауди – “Каса Батйо”и “Ла Педрера”; булеварда „Грасия“; площад “Испания”; Арената за бикоборство „Арена Монументал“. Свободно време за разглеждане на площад “Каталуния”, откъдето започва “Рамбла”– най-оживената улица на града, квартала „ Ейшампле“ и Готическия квартал – старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради.

Рицарска вечер (вечерна екскурзия)

98 лв / 49 лв (деца 2 – 11,99г)

Мечтали ли сте някога да бъдете поканени от граф в неговия замък? Мечтали ли сте да се потопите в истинската атмосфера на средновековието, а пред очите ви смели рицари да оспорват уменията и смелостта си? Тази вечер ще имате възможността да се пренесете в приказния свят на графове, рицари и красиви дами. Пред очите ви ще оживеят историите на миналото, докато вие похапвате от типичната вечеря и пиете вино от графската изба. След турнира, победителя ще ни покани в балната зала, където ще се потопите в ритъма на танца. Красиви коне ще танцуват фламенко пред очите Ви, а невероятният балет ще Ви остави без дъх.

Цената включва: трансфер и входна такса.

Светът на Дали (целодневна екскурзия)

90 лв / 45 лв (деца 2 – 11,99г)

Салвадор Дали е явление не само в света на изкуството, а и в обществения живот на ХХ в. Около него винаги витае една мистерия. Намерил своето място в историята на изкуството като символ на сюрреализма, Салвадор Дали неизменно се свързва и с цялостния образ на родната си Каталуня. Разглеждане на Театърът – музей на Салвадор Дали във Фигерас. Построен под неговото ръководство и рожба на изключителното му въображение; Посещение на Замъкът в Пубол, подарен от художника на любимата жена и муза.

Цената включва: трансфер, екскурзовод на български език и входни такси за Музея на Салвадор Дали и Замъкът Пубол.

Трансфер до Барселона (целодневна екскурзия)

48 лв / 24 лв (деца 2 – 11,99г)

Тази екскурзия представлява трансфер от хотела до 2 спирки в центъра на Барселона – Аквариума и Камп Ноу, както и трансфер през деня между двете. Тръгването е около 9:00 от хотела и връщането е около 18 часа. В Барселона имате около 6 часа, напълно достатъчни да посетите Аквариума, музея на Пикасо, Камп ноу – всички или някое от тях или просто да се насладите на самостоятелна разходка.

В цената не е включено екскурзоводско обслужване и входни такси. Входните такси се заплащат индивидуално от всеки клиент на място.

Цената включва: Автобусен транспорт по маршрут: от хотела до Аквариума, от Аквариума до Камп Ноу, от Камп Ноу до Аквариума и от Аквариума до хотела по разписание, което ще получите при настаняване в хотела.

Допълнителна информация

Дете с двама възрастни от 2,99г-11,99г - 480лв.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Last minute оферти - Испания |  Last minute оферти - Барселона

Избрани оферти