Оферта номер: 229572

Многоликата Холандия-от Амстердам до Хага с директен полет от Варна

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Хага и Екскурзии в Холандия.

Многоликата Холандия-от Амстердам до Хага с директен полет от Варна
от 1172 лв.
Виж галерия
Дати и цена
Цената включва
Пакетната цена/на човек в двойна стая включва:

- самолетен билет на авиокомпания Уиз Ер - Варна - Айндховен - Варна с летищни такси и един салонен багаж, с размери 40 x 30 х 20см;
- 4 нощувки със закуски в Амстердам в хотел кат.3* с централно разположение;
- медицинска застраховка „асистанс“ до 10 000 евро;
- трансфер летище Айндховен – хотел – летище Айндховен;
- водач от фирмата организатор при мин 20 души;
Холандия е относително малка по територия и всички големи градове са само на няколко часа шофиране един от друг. Във всеки един сезон, в Холандия се организират много събития, фестивали, пазари, изложби и мероприятия. Есента е чудно време да се насладите на страната. Традиция с иновации се преплитат в едно: художествените шедьоври, вятърните мелници, лалета и кафенета със свещи, съжителстват с новаторска архитектура, авангарден дизайн и феноменален нощен живот. Амстердам е задължителна част от плана на всеки турист. Но като всяка столица, истинският дух на Холандия не може да бъде усетен само там... Трябва да излезете от големия град и да посетите и по-малките градчета.

Хотел King’s Court 3* http://www.hotelkingscourt.nl/en/index.html


Цена на човек/ на база нощувка със закуска, с полет от Варна от 599 евро/ 1 172 лева

На човек в тройна стая от 559 евро/1 094 лева


Пакетната цена/на човек в двойна стая включва:

- самолетен билет на авиокомпания Уиз Ер - Варна - Айндховен - Варна с летищни такси и един салонен багаж, с размери 40 x 30 х 20см;
- 4 нощувки със закуски в Амстердам в хотел кат.3* с централно разположение;
- медицинска застраховка „асистанс“ до 10 000 евро;
- трансфер летище Айндховен – хотел – летище Айндховен;
- водач от фирмата организатор при мин 20 души;


Цената не включва:
• Багаж за чекиране срещу доплащане /по желание в зависимост от теглото - 10 / 20 / 32 кг – цените са различни, препотвърждават се с резервацията/ ;
• Екскурзии по желание с лицензиран гид на български език;
• Градска туристическа такса от € 2,00-4,00 на човек/ден;
• Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
• Входни такси за забележителности и музеи;
• Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате опр. седалки в полета;
• Допълнително се заплаща и приоритетно качване на борда, което позволява втори ръчен багаж до 10кг с р/ри 55х40х23см.

• Допълнителните екскурзии:
• Пешеходна обиколка на Амстердам с бълг екскурзовод - € 20/39,-лв.;
• Дневна екскурзия до Зансе Сханс с екскурзовод на български език – € 35,00/69 лв. с включени билети за транспорт;
• Целодневна екскурзия до ХагаДелфтРотердам с обществен транспорт и екскурзовод на български език – € 79,00/155 лева.

- Цените на екскурзиите са валидни при мин 15 души и подлежат на препотвърждение.

Полетно разписание: Варна – Айндховен - Варна
22 септември VAR EIN 11:25 13:35
26 септември EIN VAR 13:55 17:50

Предварителна туристическа програма:

Ден 1 - 22.09 – Варна – Айндховен-Амстердам
Кацане на Летище Айндховен – трансфер до Амстердам /около 80мин./. Късен следобед пристигане в хотела. Настаняване. Нощувка.

Ден 2 - 23.09 – Амстердам –пешеходен тур на столицата
Закуска. Придвижване с обществен транспорт до центъра, откъдето се стартира пешеходния тур Амстердам/продължителност около 3 часа/: обхващаща най-важните забележителности на Амстердам: Централна гара, Старата църква (Квартала на червените фенери), Китайският квартал (Най-големият будистки храм в Европа), Новият пазар (Единствената запазена порта от Средновековието), Къщата на Рембранд (Бившият еврейски квартал), Общината, Синият мост над река Амстел, Площад Рембранд (Най-известната картина на Рембранд, направена със скулптури в човешки размер), Плаващият пазар за цветя (Най-големият в Холандия), Средновековното дворче "Бехайнхоф", Галерията на историческия музей, Площада „ Дам“ (Двореца Дам, Националният паметник). Следобед – свободно време из града.
Днешният следобед е посветен на Амстердам - едно прекрасно място за разходки, отдих в зелените паркове и шопинг. Заради 160-те си канала и над 1000 моста градът понякога е наричан Северната Венеция. Архитектурата на града може да бъде разгледана най-добре с корабче по каналите. Може да посетите Националния музей /Rijksmuseum/, който притежава една от най-уникалните художествени колекции в целия свят. Или Музеят на Ван Гог, където се намира най-голямата художествена колекция в света от Винсент Ван Гог, както и много творби на други импресионисти като Моне и Гоген. Площадът Дам (de Dam) е един от най – старите и важни места в града. Разположен е в историческата част на Амстердам. В миналото е бил използван като градски централен пазар.. На площада се намират кралския дворец, новата готическа църква от XV век, а също и восъчният музей Мадам Тюсо. Нощувка.

Ден 3 - 24.09 – АмстердамХагаДелфтРотердам - Амстердам
Закуска. Целодневна екскурзия до Хага, Делфт и Ротердам с екскурзовод на български език и обществен транспорт.
Хага – Политическият и административен център на Кралство Нидерландия. Емблемата на града е Биненхоф – „Сърцето на холандската политика“. Интересно е да се разходиш така близо до сградите, в които всеки ден се взимат важни решения за настоящето и бъдещето на страната – Парламента, Министерски съвет, Кабинета на краля, Сметната палата, Държавен съвет, Висшият върховен съд.
Делфт – „Чарът на Средновековието и Ренесанса“ – градът на сино-белия порцелан, родното място на Йоханес Фермер – един от най-известните холандски художници от 17 век, град на техниката и мястото, където членовете на холандското кралско семейство намират вечен покой.
Ротердам – Градът на архитектурата. Освен, че е известен с най-голямото пристанища в Европа, Ротердам е известен и със забележителните си архитектурни стилове – красиво съчетание между старото и новото. Привечер прибиране в Амстердам, нощувка.

Ден 4 -25.09 - Амстердам и Зансе Сханс.
Закуска. Свободен ден или по желание - полудневна екскурзия с екскурзовод на български език с влак до автентичния музей на открито „ Зансе Сханс“. Пътува се с обществен транспорт (около 20 минути). Това е мястото в Холандия, което многообразно показва холандския начин на живот през 17-18 век. Тук може да наблюдавате как се прави типичното холандско сабо – дървените обувки, които в миналото са се носели от холандците, работещи предимно на полето. Днес - един от символите на Холандия. Ще наблюдавате и как се прави прочутият вкусен холандски кашкавал, и разбира се - ще видите много от известните мелници. Разходката из музея на открито включва посещение на мелница за производство на подправкии горчица, ателие за производство на типични холандски обувки (кломпен), мандра с магазин за кашкавал. Входът за всяка от мелниците е 4 евро. Ранен следобед - отпътуване обратно за Амстердам. Свободно време. Нощувка.

Ден 5- 26.09 Амстердам – трансфер за Летище Айндховен. Полет за Варна
Закуска. Около 10.00ч напускане на хотела и трансфер до Летище Айндховен. Полет за Варна в 13:55ч. Кацане в 17.50ч.

Информация за хотелите:

3* широк център Hotel Kings Court- http://www.hotelkingscourt.nl/en/index.html

или подобен -

Хотелът е с много добро разположение в района Amsterdam New West с чудесни транспортни връзки до центъра /само на 15мин. с градския транспорт/.
Минимален брой участници за провеждане на екскурзията: 20 души.

Условия за записване и начин на плащане: Депозит 50% от стойността на пакета.

Доплащане до 45 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи за записване: валидна лична карта/паспорт.

Цената е валидна за ранни записвания до изчерпване на местата и се препотвърждава при конкретната резервация.


Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок до 7 дни след края на пътуването.
Шарен Великден в Амстердам
от 1289 лв.
Шарен Великден в Амстердам
3 нощувки
Самолет
Един Цветен Уикенд в Амстердам 7-10 май
от 1289 лв.
Един Цветен Уикенд в Амстердам 7-10 май
3 нощувки
Самолет
Хага
Хотели - Хага
„Маноар Интер Скалдес“ - самото въплъщение на Gezelig на провинциален хан
Хет Маурицхойс - малък празник с колекция от златния век
Непознатата Холандия - 5 приказни дестинации за напреднали