Начало / Екскурзии / Екскурзии - Кладово

Потвърдена! НГ в Сърбия: КЛАДОВО, пълен пансиона с Празнични вечери с напитки

Номер на оферта

/

209899

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:


- 3 нощувки в хотел Djerdap 3*, Кладово
- 2 закуски на блок-маса
- 1 продължителна закуска-обяд от 10.00ч. до 14.00ч. на блок-маса
- 1 обяд на блок-маса,
- 1 вечеря на богата блок-маса с жива музика
- 1 празнична новогодишна вечеря на богата блок-маса с жива музика
- 1 празнична вечеря на 01.01 на богата блок-маса с жива музика
- неограничена консумация на топли, безалкохолни и алкохолни напитки местно производство
- транспорт с туристически автобус 3*/минибар, климатик, DVD/
- групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец
- екскурзоводски услуги
- водач по време на пътуването от фирмата организатор

Цената не включва

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:


- входни такси и билети за туристическите обекти по програмата: крепостта Баба Вида – 4-5 лева
- разходи от личен характер
- екскурзия до Лепенски Вир - 15 евро + 300 сръбски динара входна такса (при група от 30 желаещи)
- екскурзия до Турну Северин - 10 евро (при група от 30 желаещи)
- доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
- доплащане за транспорт в двете посоки от Бургас - 55 лева; от Сливен – 45 лева; от Стара Загора – 35 лева; от Пловдив – 30 лева

Програма на пътуването

Екскурзии
Нова Година 2018 в Сърбия - КЛАДОВО - полупансион с две гала вечери, неограничени напитки - екскурзия с автобус от Бургас, Сливен, Стара Загора, Пловдив и София - ПОТВЪРДЕНА!


4 дни / 3 нощувки
Транспорт: автобус
Дати: 30.12.2017 - 02.01.2018
Цена: 490 BGN

НОВА ГОДИНА 2018 В КЛАДОВО – на брега на ДУНАВА, Сърбия

Хотел по програмата: DJERDAP 3* - www.hoteldjerdap.com
Изхранването в хотела е на база ALL INCLUSIVE и включва 2 закуски, 1 продължителна закуска-обяд от 10.00 до 14.00ч, 1 обяд, 1 вечеря на 30.12 с жива музика, 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, 1 празнична вечеря на 01.01 с жива музика.
Включена неограничена консумация на топли, безалкохолни и алкохолни местни напитки.
Всички хранения са на богата блок маса.
Продължителност: 4 дни / 3 нощувки
Дата на отпътуване: 30.12.2017 – 02.01.2018
ПРОГРАМА:

1 ДЕН - 30.12.2017 /СОФИЯ – НЕГОТИН - КЛАДОВО - ДЖЕРДАП I /
(След предварително запитване и потвърждение от наша страна, възможност за отпътуване от района на Бургас, Сливен, Стара Загора и Пловдив, срещу допълнително заплащане).
Отпътуване в 08:00ч. от паркинга на стадион Васил Левски, гр.София. Пътуване по маршрут София - Неготин – Кладово с кратки почивки за освежаване. Следобяд пристигане в Кладово. Града се намира на 250 км от Белград. В близост са разположени многобройни културни и исторически паметници - останки от моста на Траян и Траянова врата, римското укрепление Диана, крепостта Фетислам. Посещение на хидроенергийният възел Джердап I. Настаняване в хотел Djerdap 3*. Хотела се намира на самия бряг на река Дунав, в центъра на Кладово. Всички стаи са с изглед към Дунав и към отсрещна Румъния. Свободно време за почивка. Вечеря с жива музика, богата блок маса и включена консумация на местни алкохолни напитки. Нощувка.
2 ДЕН – 31.12.2017 /КЛАДОВО - ТУРНУ СЕВЕРИН*/
Закуска (шведска маса).
Свободно време или по желание екскурзия до град Турну Северин, Румъния (не забравяйте да носите лична карта със себе си). Разглеждане на Турно Северин и неговите забележителности. Селището на мястото на днешния град е съществувало през времето на римския император Домициан и се счита за най-старото римско селище на територията на днешна Румъния. Градът е основан от унгарския крал Ласло I и се намира срещу Кладово на Дунав. Насред града се издига кула, а до нея - стари казарми и затвор. Кулата е част от крепост, строена през XIII век. Тази кула дава средновековното име на града - Турну Северин. От римската Дробета са открити основи на сгради, терми и др. Връщане в хотела. Обяд (шведска маса). Свободно време и подготовка за празничната вечер. Празнична новогодишна вечеря с богата блок маса, консумация на местни алкохолни напитки и жива музика. Посрещане на Новата 2017 година с духова музика. Нощувка.
3 ДЕН – 01.01.2018 /КЛАДОВО- ЛЕПЕНСКИ ВИР*/
Късна продължителна закуска (от 10.00 до 14.00ч.- шведска маса).
Свободно време или по желание екскурзия до известното неолитно селище Лепенски вир. Селището разкрива изумителната култура на древна цивилизация, датираща отпреди 6500- 4500 г. пр.н.е. Тук могат да се видят антични жилищни сгради и светилища на праисторически хора, живеещи на това място в продължение на 2000 години. Тук са открити уникални рибовидни изображения, които са най-старите монументални фигури в света. Основата на селището с форма на изсечен кръг, е свидетелство за много добри математически познания на древните жители.
Връщане в хотела. Свободно време. Повторение на празника с празнична вечеря с жива музика, богата блок маса и консумация на местни алкохолни напитки. Нощувка.
4 ДЕН – 02.01.2018 /КЛАДОВО – ВИДИН - СОФИЯ/
Късна закуска (от 10.00ч.- шведска маса). Отпътуване от Кладово за Видин. Посещение на крепостта Бабини-Видини кули. Считана е за единствената изцяло запазена средновековна крепост в България. Разположена е на големия завой на река Дунав при града. Крепостта е служела за защита на град Видин през почти цялото Средновековие, силно е разширена и укрепена по времето на цар Иван Срацимир. Голяма част от сградите, построени по това време, са останали неразрушени. В дешния си вид крепостта се състои от две основни стени и четири кули. Продължаване по маршрута за София. Пристигане късно вечерта.
ЦЕНИ ЗА ЗАПИСВАНЕ ДО 31.10.2017:

- на човек в двойна стая - 490 лв.
- трети възрастен - 490 лв.
- дете 7-12 с двама възрастни - 395 лв.
- дете 3-6,99 с двама възрастни - 335 лв.
ЦЕНИ ЗА ЗАПИСВАНЕ СЛЕД 31.10.2017:

- на човек в двойна стая - 510 лв.
- трети възрастен - 510 лв.
- дете 7-12 с двама възрастни - 415 лв.
- дете 3-6,99 с двама възрастни - 355 лв.
При желание за пътуване със собствен транспорт, от цената на пакета се изваждат 25 лева / на човек. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години непридружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт.
Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
Срок за записване: до запълване на свободните места.
За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключването на застраховка "Отмяна на пътуване" в ЗАД Армеец. *Застраховката е доброволна и се сключва в деня на записване за дадена екскурзия. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет.
Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзията.
Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 5 дни преди датата на отпътуване.
Начин на плащане:

- аванс в размер на 100 лева на човек при записване,
- доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
0041

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Кладово |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Кладово |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Кладово

Избрани оферти