Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лесковац

НОВА ГОДИНА 2018 СЪРБИЯ, ЛЕПЕНСКИ ВИР НА ДУНАВ

Номер на оферта

/

207532

Дати & цени

Цената включва

- 2 нощувки със закуски в СПА хотел “Лепенски вир” 3*http://www.hotellepenskivir.co.rs/index.asp?lang=sr;
- ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА с жива музика, Духов оркестър -трубачи, Реномиран оркестър със солисти, певица и певец, богато меню и безлимитни напитки;
- ВТОРА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕР-РЕПРИЗ с духов оркестър жива музика, богато меню и 3 домашни напитки ;
- Безплатно ползване на закрит басейн и малките спортни съоръжения;

Цената не включва

- Ползване на специализираните съоръжения в СПА центъра на хотела-заплащат се на място – 10 евро за целодневно ползване;
- Доплащане за 3-та нощувка на дата 30.12. със закуска и вечеря – 30 лева на човек в двойна стая, 15 лева за единично настаняване;
- Разходи от личен характер;
- Медицинска застраховка.

Програма на пътуването

НОВА ГОДИНА 2018 СЪРБИЯ, ЛЕПЕНСКИ ВИР НА ДУНАВ

ПРОГРАМА:

1-ви ден /31.12.2017/:
Настаняване в Долни Милановац и пристигане в СПА хотел „Lepenski Vir” 3* след 14:00 часа. Посрещане с коктейл за“ добре дошли“съпроводен от духовата музика-трубачи,домашна погача, сол и домашна ракия. Свободно време за почвка и ползване на СПА съоръженията и басейна на хотела.

ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА В ХОТЕЛА:

В 20:30 часа начало на ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ с посрещане в ресторанта и настаняване на гостите. На масите,украсени с цветя,икебани, свещи, в блюдата са сервирани много видове плодове,в чините са сервирани ядки (бадем, лешник,фастъци, домашен чипс). БОГАТА Новогошна вечеря: студено предястие,топло предястие,две основни блюда,салата, хляб. Напитки: включена консумация на месни алкохолни напитки без лимит.

В 24:00 часа - ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА с шампанско и новогодишна торта.

Музика и танци до зори! Нощувка.

2–ри ден /01.01.2018/:
Закуска на шведска маса от 07:00 до 10:00 часа. Свободно време за използване СПА-центърта на хотела или за разходка из красивите околности. Втора ТЪРЖЕСТВЕНА ВЕЧЕРЯ-РЕПРИЗ по случай Васильовден. Начало 20:30 часа, включваща: Студено предястие, топло предястие, основно ястие, салата, хляб, торта.Напитки: включена консумация на 3 домашни напитки местно производство, жива музика. Нощувка.

3-ти ден/02.01.2018/:
Закуска на шведска маса. Отпътуване за България.

Цени:
На човек в двойна стая - 330.00 лева
Дете от 3 до 12 г. с двама възрастни на редовно легло - 235.00 лева
Дете от 3 до 12 г. с двама възрастни без ползване на легло - 165.00 лева
Доплащане за единично настаняване - 35.00 лева

Опции и възможности за посещение на обекти в района по време на престоя:
- Лепенски вир, Национален парк „Джердап“. Комплексът Лепенски вир е уникално съкровище, носещо спомена на праисторическата култура. Тук са открити селища и култови сгради на хора, които са населявали района между седмото и шестото хилядолетие преди нашата ера. Комплексът е единствен по рода си в Централна и Югоизточна Европа и дава на археологическата наука ценни сведения за така наречената култура на Лепенски вир, доказваща наличието на много древна цивилизация на Балканите. Този своеобразен музей на открито се намира в Националният парк „Джердап“ и природният резерват с разнообразна фауна и флора.

- „Райкова пещера“ е красива пещера, намираща се на около 3 км от гр. Майданпек. Осветената и уредената й за туристи част е 1,4 км. с богати сталактити и сталагмити, множество мостове и канали.

- Късноримски археологически комплекс, в който се намират останките от античния дворец Феликс Ромулиана /ЮНЕСКО/. Изграждането му е поръчано от император Кай Валерий Галерий Максимиан в края на III и началото на IV век. Наричал се е Феликс Ромулиана, по името на майката на императора. Разглеждане на дворцовия комплекс с беседа. Билета важи и за посещение на музея в гр. Зайчар.

- Хидроцентралата „Джердап 1“ Железните врата, която е измежду четрите най-голямите хидроцентрали в света. В района се намират много културно-исторически паметници: римското укрепление Диана, крепостта Фетислам в гр. Кладово и други.

Ориентировъчни входни такси:
- Музея Зайчар и комплекс Феликс Ромулиана – 400 динара билета важи и за двата обекта
- Музея Лепенски вир – 350 динара с включена беседа и филм за обекта, намаление за деца до 7 год.
- Вход в Райковата пещера с водач – 350 динара изисква се подходящо облекло и удобни обувки за ходене

Допълнителна информация:
Описание на хотела по програмата:
Хотел "Лепенски вир" се намира в Долни Милановац на 161 метра надморска височина в красивата гориста местност на Джердапското езеро в Сърбия на брега на река Дунав. Градът на розите и залеза, както наричат Долни Милановац, е разположен буквално на вратата на котела /така наричат тясната клисура между реката и хълма, на който е разположен града. Мекият климат и изобилието от слънчеви дни, гостоприемството на стопаните и възможностите за културен туризъм привличат напоследък все повече туристи към това чудесно място за отмора и откривателство. Новооткритият Spa & Wellness Centre в хотел "Лепенски вир" представлява истински оазис на мир и спокойствие и убежище от напрегнатото ежедневие. Посещението на спа е един от начините да се отървете от натрупания стрес и да се отпуснете от прекалено бързият ритъм и начин на живот. Възможностите за релакс, изключителната природа и добрата кухня правят мястото изключително посещавано в района.

В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари, които са с плаващ курс:
1 евро = 118-120 динара
1 лев = 59- 61 динара

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: няма
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 15 работни дни преди началната дата на отпътуване.
Начин на плащане: депозит 50% от пакетната цена, доплащане – до 10 дни преди отпътуване.
Необходими документи: лична карта или валиден задграничен паспорт. За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чиито родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето. За Румъния няма визови, санитарни и медицински ограничения и специални изисквания.
Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Румъния, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Лесковац |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Лесковац |  Нова година 2023 - Сърбия |  Нова година 2023 - Лесковац

Избрани оферти