Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

НОВА ГОДИНА 2018 В БАРСЕЛОНА - last minute цена за последни места

Номер на оферта

/

213268

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Барселона – София с авиокомпания Wizz Air;
Летищни такси;
Салонен ръчен багаж до 10 кг. с размери 55/40/23 см.;
5 нощувки със закуски в избраният хотел;
Панорамна обиколка на Барселона с екскурзовод на български език;
Трансфер летище – хотел – хотел- летище;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
Представител от България по време на пътуването.

Цената не включва

Полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „ Черната Мадона „ с екскурзовод на български език – 80 лв за възрастен / 40 лв за деца до 11.99 години;
Полудневна екскурзия Шедьоврите на Гауди, с включени входни такси за Саграда Фамилия, Парка Гюел и Къщата на Гауди, намираща се в парка– 152 лв за възрастен / 76 лв за дете;
Екскурзия из готическия квартал на Барселона – Бари Готик с екскурзовод на български език – 40 лв за възрастен / 20 лв за деца до 11.99 години;
Целодневна екскурзия до Тарагона – 90 лв за възрастен/ 45 лв за дете до 11,99 години;
Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание;
Градски транспорт: 2,15 EUR (еднопосочен билет); 12,60 EUR (карта за 2 дни); 18,45 EUR (карта за 3 дни)
Градска такса – 1,50 евро на вечер на човек / Обща сума за престоя около 7,5 евро.

Програма на пътуването

Промо цени за настаняване в хотел категория 3* – NH Cornella 3* или подобен на цени от 690 лева

*По оферта „Разпродажба“ хотелът ще бъде известен до 3 дни преди дата на тръгване, ще бъде с локация и качество на обявения примерен хотел.

СофияБарселона: Излита в 18:45 / Каца в 20:50 (местно време)
БарселонаСофия: Излита в 21:30 / Каца в 01:30 (местно време)

ПРОГРАМА

ДЕН-1 /29.12/

Събиране на летище София за полет до Барселона. Кацане в Барселона в 20:50ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

ДЕН-2 /30.12/

Закуска. Панорамна обиколка на Барселона с екскурзовод на български език.Екскурзията продължава с разходка до хълма Монтжуик – едно от най-често посещаваните места в Барселона. Възможност за Новогодишна вечеря. Очаквайте скоро нашите прeдложения!

Нощувка.

ДЕН-3 /31.12/

Закуска. Свободно време в Барселона – необходимо е ползването на градски транспорт или туристическа програма по желание:

Полудневна екскурзия Шедьоврите на Гауди.
Следобед свободно време или по желание – Екскурзия из готическия квартал на БарселонаБари Готик.
Нощувка.

ДЕН-4 /01.01/

Закуска. Свободно време в Барселона – необходимо е ползването на градски транспорт или по желание:

Полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ – духовното място на Каталуния и една от най-големите ценности на мастира „Черната Мадона”.
Привечер – трансфер до летище Ел Прат Барселона за директен полет до София.

Нощувка.

ДЕН-5 /02.01/

Закуска. Свободно време в Барселона – необходимо е ползването на градски транспорт или туристическа програма по желание:

Целодневна екскурзия до Тарагона – посещение на една от най-добре запазените Римски археологически местности в Испания, включена в списъка на ЮНЕСКО – Тарагона. Нощувка.
Нощувка.

ДЕН-6/03.01/

Закуска. Преди обяд освобождаване на хотела. Свободно време в Барселона – необходимо е ползване на градски транспорт

Тансфер до летище Ел Прат Барселона за директен полет до София.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ



Панорамна обиколка на Барселона (полудневна екскурзия)
Включена в цената.

Отпътуване към една от най-популярните забележителности на най-красивият и различен град – Барселона. Град, който трудно може да бъде описан само с няколко думи. Екскурзия на град Барселона включва разглеждане на фасадата на. “Саграда Фамилия”– визитната картичка на града. Ще минете покрай две от най-известните къщи построени от архитекта Гауди – “Каса Батйо”и “Ла Педрера”;булеварда „Грасия“ ; квартала „ Ейшампле“; площад “Испания”; където се намират Магическите фонтани. Арената за бикоборство „Арена Монументал“. Свободно време на площад “Каталуния”, откъдето започва “Рамбла”– най-оживената улица на града, изобилстваща от необичайни магазинчета, заведения и живи статуи, и Готическия квартал – старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради.

Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език



Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“ (полудневна екскурзия)

80 лв / 40 лв (деца 2 – 11.99 г.)

Отпътуване от хотела към планината Монтсерат - духовното място на Каталуния където е построен бенедиктински манастир с хилядолетна история. Екскурзията ще ви даде възможност да се насладите на прекрасни пейзажи, да се полюбувате на необичайните форми на скалите и да изживеете една неповторима духовна наслада в манастира, разположен в едно от най-живописните места на страната. Ще имате възможност да се докоснете и до една от най-големите ценности на мастира „Черната Мадона”.

Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език

Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО) (полудневна екскурзия)

152 лв / 76 лв (деца 2 – 11.99 г.)

Тази обиколка показва чудесата на визионера архитект Антонио Гауди. Всяка една от неговите творби са шедьоври в архитектурата и са включени в списъка на ЮНЕСКО. Посещение на „Парк Гюел“ със своята необикновенна архитектура, фигури и статуи, изградени от малки цветни порцеланови парченца, част от историческото наследство на ЮНЕСКО.

Посещение на къщата музей на Гауди, намираща се в самия парк, където той прекарва около 20 години от живота си.

Ла Саграда Фамилия – изключително необикновена както отвътре, така и отвън, църквата не наподобява нито една друга.

Цената включва: трансфер, екскурзовод на български език, входна такса за Ла Саграда Фамилия, Паркът Гюел и Къщата музеи на Антонио Гауди

Важно! Необходима е предварителна резервация от България.

Екскурзия из готическия квартал на БарселонаБари Готик (полудневна екскурзия)

40 лв / 20 лв (деца 2 – 11.99 г.)

Бари Готик – сърцето на Стария град, на чиято територия всички почитатели на историята се чувстват съвсем комфортно. Тесните улички със средновековни сгради встрани от Рамблата, чиито партерни етажи днес приютяват множество бутици, отвеждат до впечатляващата градска катедрала „Санта Круз и Санта Еулалия”.

Готическият квартал е изпълнен със забележителности като Базилика Ла Мерсе, неоготическия мост на улицата на архиепископа, църквата Санта Мария дел Пи, Сградата на кметството и Двореца на каталунската автономна власт – разположени на площад Сант Жауме, Пласа Рейал, където може да поседнете за кратък отдих в някое от приятните ресторантчета, преди да продължите разходката из Барселона.

Цената включва: екскурзовод на български език

*Необходимо е ползването на градски транспорт

Тарагона (целодневна екскурзия)

90 лв / 45 лв (деца 2 – 11,99г)

Отпътуване от хотела към една от най-добре запазените Римски археологически местности в Испания, включена в списъка на ЮНЕСКО – Тарагона. Основите на столицата на Тарагонска Испания се полагат от Публий Корнелио Тарако и именно на него е наречена днешна Тарагона. Ще имате възможност да видите запазените останки от Римската цивилизация, Крайградските древни стени, които са едни от най-добре запазените пътни артерии в Европа; запазени следи от Римски форум и не на последно място, останки от Амфитеатъра, намиращ се на Средиземноморското крайбрежие от ІІ век, станал свидетел на кървави битки между гладиатори.

Цената включва: трансфер и екскурзовод на български език

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Last minute оферти - Испания |  Last minute оферти - Барселона

Избрани оферти