Начало / Екскурзии / Екскурзии - Рим

НОВА ГОДИНА 2018 В РИМ 4 дни / 3 нощувки

Номер на оферта

/

212570

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет София – Рим – София
Салонен багаж до 10кг
Летищни такси
Трансфер летище- хотел- летище
3 нощувки със закуски в избрания от вас хотел
Туристическа Обиколка на Бароков Рим на 01.01.2018
Панорамна обиколка на Рим с автобус и екскурзовод на български език на 31.12.2017
Водач на български език
Мед. Застраховка – ЗД Армеец, покритие 5000евро
Инфо пакет



ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

Туристическа обиколка Ватикана с включен билет и слушалки. (възрастен 65лв / лица до 18г: 40лв)
Билет за Колизеума (цена за възрастен 40лв / лица до 25г: 30лева)
Посещение на галерия Вила Боргезе- индивидуално ( 40лв за възрастен / 10лв за до 18г / 30лв за лица 18-25г )
Чекиран багаж 23кг – 69 евро в две посоки
Градска такса – 3 – 4 евро на ден (заплаща се на рецепция ЗАДЪЛЖИТЕЛНО)
Застраховка “Отмяна пътуване”
Празнична новогодишна вечеря с жива музика и програма – 178лв за възрастен / 89лв за дете

Програма на пътуването

ДЕН-1


Отпътуване от София със сутрешен полет. Пристигане в Рим. Трансфер до града и настаняване в хотела. Полудневна автобусна / пешеходна туристическа обиколка на Древен Рим – Пешеходна обиколка край едни от най-големите забележителности на древния РИМ – Колизеума, Римския форум, Капитолия и пиаца Колона( за разглеждане на обектите е необходимо допълнително заплащане на входна такса). Посещение на църквата Сан Клементе. (билет за Колизеума : цена за възрастен 40лв / лица до 25г: 30лева)
Свободно време за приготовления по посрещане на Новата 2018 Година. Възможности за посрещане на Новата Година:
На Площад Република , заедно с хиляди туристи и местни , под звуците на традиционна музика и танци. Цялата нощ пл.Република е център на празненствата и арена на най различни забавления и програми. Климатът е подходящ за цяла нощ на открито, а за сгряване на място се продават напитки и най-различни вкусотии. В новогодишна нощ метрото работи и можете да се приберете самостоятелно в хотела по всяко време.
В ресторант в близост до хотела и пл. Република с жива музика и програма – 178лв за възрастен / 89лв за дете
ДЕН-2

Следобед полудневна туристическа обиколка на Бароков Рим с екскурзовод на български език. Пешеходна обиколка на бароков Рим по време на която ще посетите и ще видите прочутата пиаца Навона – преди е била древноримски цирк, а 15-ти век се превръща в площад , където днес ще видите Фонтана на Бернини и ще видите красиви картини на местните художници, които излагат произведенията си на площада. Обиколката ще продължи с Пантеона, уникалния Фонтан Ди Треви, площада „Испания” и ще завърши на пиаца ди Пополо. След приключване, можете да останете в Бароков Рим за вечеря в уютните традиционни ресторантчета в района.
ДЕН-3



Закуска в хотела. Свободен ден за самостоятелна разходка и почивка.
По желание: полудневна пешеходна туристическа обиколка Ватикана. Задължителна част са известните ватикански музеи – изключително културно и историческо богатство, наброяващо 11 музея с 5 галерии и 1400 зали. Никой не бива да пропуска посещението на Сикстинската капела и Стаите на Рафаело. След музеите следва посещение на базиликата Свети Петър – най-голямата християнска църква в света и мястото където се счита, че е погребан Свети Петър. След кратка разходка в края на тура стигаме до замъка Сант Анжело, който желае може да го посети. ( 65лв за възрастен / 40лв за до 18г)
ДЕН-4

Закуска ( възможно е да е сух пакет) и освобождаване на хотела. На обед трансфер до летището. Отпътуване за София с директен полет. Пристигане в обедно време.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Рим |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Рим |  Нова година 2023 - Италия |  Нова година 2023 - Рим

Избрани оферти