Начало / Екскурзии / Екскурзии - Москва

НОВА ГОДИНА 2018 В РУСИЯ - МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ - полет от София

Номер на оферта

/

205775

Дати & цени

Цената включва

самолетен билет полет София – Москва - Санкт Петербург и Москва – София

летищни такси – 125 € (245 лв.) към 13.06.17 (цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет)

билет за високоскоростен влак Сапсан

3 нощувки със закуска в хотел Park Inn by Radisson Невский 4* в Санкт Петербург в стандартни стаи

4 нощувки със закуска в хотел BW Вега Измайлово 4* в стандартни стаи

2 обяда в Санкт Петербург

1 обяд в Москва

трансфери летище-хотел-летище

описаната програма с лицензирани екскурзоводи на български език

входни такси за посещаваните музеи по програмата

медицинска застраховка (с покритие 50000 €)

стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни с включена такса визов център – 120 лв. Необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 цветна снимка паспортен формат (цената подлежи на препотвърждаване при подаване на документите в Консулството на РФ)

Цената не включва

лични разходи

Новогодишна вечеря – около 100 € с напитки и музикално-развлекателна програма

Програма на пътуването

Посрещнете Новата 2018 година в Русия - Москва и Санкт Петербург. Самолетна програма с 4 нощувки със закуска в Москва и 3 нощувки със закуска в Санкт Петербург. Период на пътуването 27.12.2017 - 03.01.2018

Цени на програмата за период на пътуване 27.12.2017 - 03.01.2018

Турист в двойна стая - 2260 лв (включени летищни такси 245 лв. и такса за издаване на руска виза 120 лева)

Турист в единична стая - 2518 лв (включени летищни такси 245 лв. и такса за издаване на руска виза 120 лева)

Програма на пътуването:

Ден 1

27 декември. Излитане от София Терминал 2 в 13.25ч. с авиокомпания Аерофлот за Москва. Пристигане в Москва на летище Шереметиево-2 в 17.40ч. Излитане от Москва за Санкт Петербург в 20,25ч., пристигане в 21,50ч. Посрещане и трансфер до хотел Park Inn by Radisson Невский 4*. Настаняване в стандартни стаи. Нощувка.

Ден 2

28 декември. Закуска. Панорамна автобусна екскурзия с екскурзовод на български език: Невски проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера Аврора и др. Посещение на Петропавловския събор в Петропавловската крепост. Обяд в ресторант в града. Обзорна екскурзия с екскурзовод на български език в Ермитажа – грандиозен дворцов ансамбъл - официална резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина II. В Ермитажа се съхраняват около 3 милиона художествени паметника на световната култура - само оригинали. Свободно време в Ермитажа. Трансфер до хотела. (продължителност на програмата около 9 часа) Нощувка.

Ден 3

29 декември. Закуска. Екскурзия на български език в Юсуповски дворец – имението на известния род Юсупови с автентични разкошни апартаменти, кабинети и бални зали, в които са се провеждали най – бляскавите балове на града. В програмата е включена комплексната екскурзия: парадните зали на двореца, жилищните покои и екскпозицията с восъчни фигури „Убийството на Распутин”, в която ще узнаете подробности за тайнственото престъпление на 1916 г. Обяд в ресторант в града. Автобусна екскурзия с екскурзовод на български език в Царско село - лятната резиденция на Екатерина Велика. Разглеждане на Екатерининския дворец със знаменитата Кехлибарена стая, отворена за посещение след продължителна реставрация през 2003 година. Връщане в Санкт Петербург. (продължителност на програмата около 8,5ч.) Свободно време. Нощувка.

Ден 4

30 декември. Закуска. Освобождаване на стаите до 12ч. Високоскоростен влак Сапсан до Москва от Московский вокзал (4 часа.- скорост до 250 км/ч). Посрещане на Ленинградский вокзал в Москва. Трансфер до хотел BW Vega 4*. Настаняване в стандартни стаи. Свободно време. Нощувка.

Ден 5

31 декември. Закуска. Панорамна обиколка на български език на Москва: Червения площад – политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а – най–старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин, възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталиновските небостъргачи и др. (4 часа). Връщане в хотела. Свободно време. Празнична Новогодишна вечеря – очаквайте скоро предложение! Нощувка.

Ден 6

01 януари. Закуска. Свободен ден. Нощувка.

Ден 7

02 януари. Закуска. Екскурзия на български език в Кремъл – архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. Посещение на Оръжейната палата - Московски музей-съкровищница, част от комплекса Големия Кремълски дворец. В нея се съхраняват царски и патриаршески скъпоценности, изработени от кремълските майстори или подарени от чуждестранни посолства (5 часа). Обяд в ресторант в града. Екскурзия с екскурзовод на български език в Третяковската галерия – разглеждане на нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др. (3 часа) Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8

03 януари. Закуска (сух пакет). Освобождаване на стаите. Трансфер до летище Шереметиево. Полет МоскваСофия с авиокомпания Аерофлот в 10,05ч. Пристигане в София в 12,25ч.

Хотели по програмата:

В Москва:
Хотел Best Western Vega 4* http://hotel-vega.ru/ - Разположен в един от най-красивите райони на Москва – Измайлово, в непосредствена близост до хотела е Измайловски парк. Ст.м. Партизанская, до Червения площад – 15 мин. на метро.

В Санкт Петербург:
Park Inn by Невский 4* http://www.parkinn.ru/hotel-stpetersburg Намира се в самия център на Санкт Петербург, на 50 м от Невски проспект (една от най-важните улици на града) и на 50 м от Площадь Восстания. Настаняването е в стандартни стаи – 18-21кв.м.
В стаите има безплатен Wi-Fi, сейф, сешоар, индивидуално регулируем климат - контрол
М.ст. Площадь Восстания – 50 м.
Търговски център „ Галерея” – на 100 м.

Програмата се провежда при минимум 30 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 30 дни преди датата на отпътуване.

Условия за резервация:

35% депозит

Доплащане – 35 дни преди датата на отпътуване


Условия за анулация: В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 35 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 34 до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не му се въстановяват никакви суми.
Потребителят има право да се откаже в тридневен срок от заплащането на капарото без да дължи неустойка и в този случай му се възстановяват всички заплатени суми.

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Москва |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Москва |  Нова година 2024 - Русия |  Нова година 2024 - Москва

Избрани оферти