Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пролом баня

НОВА ГОДИНА 2019 - ПРОЛОМ БАНЯ, СЪРБИЯ, ХОТЕЛ "РАДАН" 3*

Номер на оферта

/

227694

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
* Транспорт с комфортен туристически автобус;
* 3 нощувки със закуски в спа- хотел Radan 3* http://www.prolombanja.com/bg/;
* 3 обяда на сет меню, включена Пролом вода /без алкохолни и безалкохолни напитки/;
* 3 вечери – 1 стандартна /без напитки/ и 2 празнични /сет меню/ с неограничена консумация на местни напитки /оркестър жива музика/;
* Безплатно неограничено ползване на вътрешен минерален басейн с Пролом вода, солена стая и сауна;
* Посещение на град Ниш - само за ползващите автобусен превоз;
* Посещение на „Дяволският град“ /посещава се само при подходящи метеорологични условия/ - само за ползващите автобусен превоз;
* Медицинска застраховка с Асистанс с 5000 евро покритие;
* Водач от фирмата и екскурзоводско обслужване.

Цената не включва:
* Входна такса за Дяволският град / 350 динара/;
* Доплащане на СПА пакет по време на престоя, включващ ползване на новия уелнес център –нов вътрешен минерален басейн, солена стая /халотерапия/, хидротерапия Кнайп, парна баня, тепидариум, 3 вида сауна /инфрачервена, биосауна, финландска сауна/, тропически душ, горещо джакузи с осолена Пролом вода – 90 лева възрастен, 45 лева дете до 14 години;
* Разходи от личен характер;
* Доплащане за медицинска застраховка: Лица над 64 год. -4 лева;
* Гарантирано настаняване на предни места до 3-та двойна седалка - доплащане 30 лева на пакет.
За желаещите да ползват собствен транспорт се приспадат 30 лева от обявената цена и не се включва мед.застраховка. Местата за собствен транспорт са ограничени.

Програма на пътуването

!!! LAST MINUTE OFFER - 2 СТАИ С АВТОБУС!!!

ПРОГРАМА: СОФИЯ-НИШ-ПРОЛОМ БАНЯ-СОФИЯ

ПОТВЪРДЕНА ДАТА, ГАРАНТИРАНО ПЪТУВАНЕ!

Дата :30/12/2018 - 02/01/2019


Добре дошли в СПА хотел "Радан" в Пролом баня. През 2017 година хотела ще предложи на своите гости една обновена база. В експлоатация е чисто нов втори СПА център с нов слънчев закрит басейн и много и различни възможности за процедури, като Хидротерапия Кнайп, 3 вида сауни - инфрачервена, био сауна и финландска сауна, солена стая, тропически душ и други. Релаксирайте във Wellness центъра и басейните с термална вода. Използвайте своето пребиваване и посетете църквите „Св. Преображение“ и „Лазарица“ в Пролом Баня, както и природният скален феномен „Джаволя Варош“. Прекарайте празничните дни сред прекрасната природа на Сърбия, с вкусна храна и обгрижени от любезни домакини.

1-ви ден /30.12.2018/: Отпътуване от стадион "В.Левски” в 06:30 часа по маршрут София-Калотина-Пирот-Ниш-Пролом баня /около 240 км/. Пристигане и настаняване в СПА хотел Радан 3* около обяд. "Пролом Баня" се намира в южната част на Сърбия, в гористите падини на планината Радан. Преди всичко е известна заради природната вода Пролом, която принадлежи към рядката група минерални води с високи балнеологични качества. Хотел "Радан" и комплекса към него обединяват настаняване в удобни стаи исъвременен медицински и Wellness център. Навсякъде в хотела може да се използва прочутата Пролом вода, в стаите, в медицинската част и в ресторанта. Обяд в ресторанта на хотела . Свободно време за релакс в СПА центъра – безплатно ползване на закрит басейн с минерална вода, сауна, джакузи и тепидариум. Стандартна вечеря в хотела/ без напитки/ Нощувка.

2–ри ден /31.12.2018/: Закуска. Посещение на „Дяволският град“ – природен феномен на около 27 км от Пролом баня. Обиколката на местността е около 1-1,30 минути на около 2 километра от околността. Провежда се само при подходящи метеорологични условия. Връщане в хотела за обяд – на сервиране. Свободно време за СПА процедури и почивка.. Вечерта –ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА -Празнична вечеря с жива музика, богато меню /сервира се по меню/ и неограничена консумация на напитки местно производство /алкохолни и безалкохолни/. Нощувка.

3-ти ден /01.01.2019/: Късна закуска. Свободен ден за почивка и релакс с СПА центъра на хотел „Радан“. Обяд в ресторанта на хотела. Време за разходка из красивите околности на Пролом баня. Вечерта – Втора празнична вечеря в ресторанта на хотела /сервира се по меню/ с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки /местно производство.

4-ти ден /02.01.2019/: Закуска. Освобождаване на стаите до 10.30 часа. Отпътуване за България. По пътя – посещение на град Ниш, разположен на река Нишава и считан до 1878 за български град. Кратка обиколка в града: Площада на Освобождението, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление, Нишкия университет и други. Свободно време за разходка из центъра на града. Пристигане в София вечерта.

Hotel Radan 3* Обновеният през 2016 година Хотел "Радан" разполага с 212 стаи в три корпуса, от които два са свързани с топла връзка с медицинския и Wellness центъра. Удобните стаи са с две класични легла или с френско легло и с течаща Пролом вода. Всички стаи са с бани, кабелна телевизия, Интернет връзка, телефон, хавлии и сeшоари за коса. Всички стаи, освен приземния етаж, имат и балкон. В Wellness центъра се ползват качествата на Пролом водата с цел релакс и подобряване на здравето. Освободете се от стреса и натрупаните токсини, върнете си силите и жизнеността в сауната, джакузи басейна, в "бисерна вана", в тепидариума или с някой от масажите: с етерични масла, топли вулканични камъни (HOT STONE), топъл шоколад. Ако искате да прекарате свободното си време активно, Пролом Баня Ви предлага многобройни възможности за активна почивка. В рамките на хотела има басейн с термална вода, фитнес зала, зала за тенис на маса, зала за билярд и за пикадо , а в парка на хотела съществуват два спортни терена за малки спортове (футбол с малки вратички и баскетбол) и шах на открито.Гостите на хотела могат да посетят по-близки и по-далечни местности, като "Джаволя Варош", отдалечено на 27 км. Мястото е под защита на държавата като Паметник на природата от първа категория и същеременно е единствената кандидатура на Сърбия при избора за: "7-те световни чудеса на природата". Църквата Лазарица е друг интересен обект в близост до хотела, на около 2, 5 км. Изградена е през 1890 година и е единствената дървена църква в Топличкия регион. Според народното предание, в тази църква се е причестила една част от войската на княз Лазар в навечерието на Косовската битка. Природната Пролом вода принадлежи към много редките води с балнеологични стнойности, които дават възможност за много широк спектър дейности за лечение и профилактика. Това е природна минерална вода с ниско съдържание на разтворими минерали и се характеризира с: олигоминералност - много минерали в малки количества; алкалност и хипотермалност – с температура между 26 и 31,5 градуса. Тези характеристики дават възможност Пролом водата да се използва и като здравословна питейна вода, която дава жизненост и сила и не обременява организма.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Пролом баня |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Пролом баня |  Нова година 2023 - Сърбия |  Нова година 2023 - Пролом баня

Избрани оферти