Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

НОВА ГОДИНА В ЛОНДОН - ПЕТДНЕВНА

Номер на оферта

/

230497

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет с „България Ер“ с включен ръчен багаж и 23 кг чекиран багаж;
- Летищни такси;
- 4 нощувки със закуски в избрания хотел;
- Транфери летище – хотел – летище;
- Панорамна обиколка с екскурзовод на български.

Цената не включва

- Посещение на Уиндзор и Итън;
- Обиколка на квартала Уест Енд;
- Разходка с корабче до Грийнуич;
- Посещения на Бритиш Мюзиъм;
- Вечеря в пъб;
- Новогодишно вечеря;
- Градска такса (city tax);
- Слушалки по време на беседите;
- Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);
- Застраховка „Отмяна на пътуване“;
- Билети за метро и друг градски транспорт;
- Входни такси за музеи.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лондон, екскурзоводска програма на български език, трансфери летище – хотел – летище и самолетен билет с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг. Лети се с „България Ер”.


=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН – 30.12.2023 - 10h40 – 12h10 - полет СофияЛондон. Посрещане. Трансфер до центъра на града. Панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод: Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”, крепостта „Тауър“, Тауър бридж. Настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 31.12.2023 - Закуска. Възможност за целодневна екскурзия до Уиндзор и Итън с доплащане 158 лв. за възрастен и 135 лв. за деца и младежи до 17 г. Цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български в двореца Уиндзор и в Итън и таксата за вход в двореца Уиндзор. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 10 участника. Завръщане в Лондон. Възможност з ановогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 01.01.2024 - Закуска. 12.00 ч. - по желание - разглеждане на квартала Уест енд с доплащане 45 лв. на човек. Цената включва екскурзоводско обслужване на български и разходка из Уест енд – лондонският Бродуей, Сохо, Ковънт Гардън, Чайна таун, квартала „Сейнт Джеймс”, Трафалгар скуеър, Уестмистърското абатство (отвън). Провежда се при минимум 6 участника. Следобед - свободно време. Възможност за качване на „Окото на Лондон“. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 02.01.2024 - Закуска. Разходка с корабче по Темза до Гринуич и свободно време в Гринуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей с доплащане 108 лв. на човек. Цената включва билет за корабчето до Гринуич и екскурзовод на български. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Вечерта – възможност за вечеря в типичен английски пъб с доплащане 68 лв. на човек. Цената включва голяма бира и типично английско основно ястие, най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи, съпровождащ групата водач на български. Заявява се и се заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 10 участника. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – 03.01.2024 - Закуска. Възможност за разглеждане на Британския музей с доплащане 27 лв. на човек. Цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български. Участието в разглеждането на Британския музей се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 10 участника. 13h30 - трансфер до летището. 16h50 – 21h55 - полет ЛондонСофия.

Забележки: 1) Стаите в хотела се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в помещение за багаж на хотела; 2) Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през август 2023. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

ЦЕНИ и ХОТЕЛИ:

30.12.2023 - 03.01.2024

Royal National***;
Цена на човек в двойна стая: 1849 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 2397 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1759 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастени: 1649 лв
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1699 лв

President***;
Цена на човек в двойна стая: 1909 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 2535 лв.
Цена на трети възрастен в стая: 1829 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастени: 1709 лв
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 1759 лв

Mercure London Bloomsbury****;
Цена на човек в двойна стая: 2238 лв
Цена на човек в индивидуална стая: 3223 лв.
Цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен: 2058 лв

Важно: настаняването в тройни стаи подлежи на препотвърждение. Не всички хотели разполагат с тройни стаи.

Възможно е през 2023 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 GBP на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

ЗАБЕЛЕЖКА: при посещение на Великобритания, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в английски лири, от България.


=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Допълнителна информация

Отстъпки, валидни за екскурзиите ни:
-3% отстъпка при записване 2 месеца преди датата на отпътуване;
-отстъпки за деца до 11 години.

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Нова година 2024 - Великобритания |  Нова година 2024 - Лондон

Избрани оферти