Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пролом баня

НОВА ГОДИНА – ПРОЛОМ БАНЯ

Номер на оферта

/

227899

Дати & цени

Цената включва

- ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;
- СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ НА ПЪЛЕН ПАНСИОН;
- НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА.
- ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ ОТ ТУРОПЕРАТОРА;
- ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

Цената не включва

- ЕКСКУРЗИЯ ДО ДЯВОЛСКИЯ ГРАД;
- ПАКЕТ СПА - УСЛУГИ;
- МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ДЕН);
- БИЛЕТИ ЗА МУЗЕИ, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ, КОРАБЧЕТА И ДР.

Програма на пътуването

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки на пълен пансион (3 закуски, 3 обяда, 1 стандартна вечеря, 1 празнична вечеря на 31.12.2018 и 1 празнична новогодишна вечеря на 01.01.2019*), екскурзоводска програма в Ниш и факултативна екскурзия до Дяволския град. Настаняването е в хотел Radan 3* в Пролом баня (включено е ползване на закрит басейн с минерална вода).

ПРОГРАМА

30.12.2018 – 04:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят/ 07:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 06:30 ч. Отпътуване по маршрут СофияНишПролом баня (около 250 км). Разглеждане на Ниш. Пешеходна разходка в центъра на града: площад „Крал Милан” с паметника на освободителите на града, пешеходната търговска улица „Обреновичева”, Казанджийското сокаче, университета, кметството, крепостта. Вечерта - пристигане в Пролом баня – един от най-популярните спа курорти на Сърбия. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

31.12.2018 - Закуска. Свободен ден или факултативна екскурзия до Дяволския град (с доплащане 10 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и екскурзоводско обслужване на български, и не включва входната такса; екскурзията се провежда при минимум 15 човека). Местността е поставена под защитата на държавата и през 1995 г. е обявена за паметник на природата от изключително значение. Природният комплекс е разположен върху площ от 4300 кв.м. и включва 202 скални формации с височина до 15 метра и два извора с висока киселинност. Фотопауза от главната наблюдателна площадка, от която се открива красива панорамна гледка (препоръчват се удобни за ходене пеша обувки). Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време за ползване на услугите в хотела. Празнична новогодишна вечеря с богато сет меню, неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни местни напитки и музика на живо. Нощувка.

01.01.2019 - Закуска. Пешеходна разходка до църквата „Лазарица“ (2,4 км пешеходен преход – препоръчват се удобни обувки; осъществява се при подходящи метеорологични условия). Построена е през 1890 г. и е изцяло изградена от дърво. Вярва се, че в тази църква се е причестила част от войската на цар Лзар в навечерието на Косовската битка. Завръщане в хотела. Обяд. Свободно време за ползване на услугите в хотела. Празнична вечеря с богато сет меню, неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни местни напитки и музика на живо. Нощувка.

02.01.2019 - Закуска. Свободно време за ползване на услугите в хотела. Обяд. 14:00 ч. - отпътуване за България. Вечерта пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

*Базата на изхранване е пълен пансион, като закуските, обедите и стандартната вечеря са на бюфет и не включват напитки, а двете празнични вечери – на 31.12.2018 и 01.01.2019, са по меню и включват неограничена консумация на местни безалкохолни и алкохоли напитки, както и музикална програма.

ЦЕНА: 505 лв.

Цена за трети възрастен - 505 лв.
Цена за деца и младежи от 14 до 18 г. в стая с 2-ма възрастни - 479 лв.
Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен - 489 лв.
Цена за деца до 8 г. в стая с 2-ма възрастни - 153 лв.
Цена за деца от 9 до 13 г. в стая с 2-ма възрастни - 321 лв.
Доплащане за индивидуална стая - 86 лв.
Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист - 53 лв.

Доплащане за ползване на новия СПА център в хотела (вътрешен и външен басейн, 4 вида сауни – инфрачервена, био и две финландски, парна баня, джакузи, тропически душ, тепидариум - топло помещение с подово отопление и подгреваеми седалки, солна стая) – 100 лв. за възрастен и 50 лв. за деца от 9 – 13 г.

Описание на хотел Radan 3* - http://www.prolombanja.com/bg/smestaj.php

Настаняване:
Хотел Радан е разположен в живописния курорт Пролом баня. Разполага с 213 стаи с 2 класически легла или със спалня. Всички стаи са с баня, кабелна телевизия, безжичен интернет, телефон, хавлии и сешоари.

СПА център:
Уелнес центърът на хотела предлага вътрешен и външен басейн, сауна, парна баня, джакузи, тепидариум - топло помещение с подово отопление и подгреваеми седалки, солна стая.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Пролом баня |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Пролом баня |  Нова година 2023 - Сърбия |  Нова година 2023 - Пролом баня

Избрани оферти