Начало / Екскурзии / Екскурзии - Хо Ши Мин

НОВА ГОДИНА – ВИЕТНАМ

Номер на оферта

/

227934

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София –Хо Ши Мин – София с включени летищни такси, 1 багаж за чекиране до 30 кг и 1 ръчен багаж;
- 4 нощувки със закуски в хотел 4* в Хо Ши Мин;
- 4 нощувки със закуски и вечери в хотел 4* в Муй Не;
- 2 обяда;
- Новогодишна вечеря с вкл. безалкохолно и вино;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Транспорт по описаната програма;
- Екскурзоводско обслужване по описаната програма;
- Входни такси за туристическите обекти по програмата;
- Водач – придружител от туроператора.

Цената не включва

- Такса за издаване на еднократна виетнамска виза - 160 лв.;
- Отбелязаните, че са със специално доплащане допълнителни услуги;
- Напитки по време на храненията;
- Бакшиши за местен екскурзовод и шофьор – около 4-6 USD на турист ден (заплащат се на място);
- Медицинска застраховка с общо покритие 10 000 евро и с включен асистанс – 2 лв. на човек на ден;
- Застраховка „Отмяна на пътуване”;
- Разходи от личен характер.

Програма на пътуването

Започнете Новата година с екзотично приключение в Индокитай!

Екскурзията е единадесетдневна и включва 4 нощувки със закуски в Хо Ши Мин (Сайгон), 4 нощувки със закуски и вечери в Муй Не, 2 обяда, новогодишна вечеря в Хо Ши Мин, самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, богата екскурзоводска програма в Хо Ши Мин и делтата на река Меконг, таксите за вход в посещаваните туристически обекти. Програмата завършва с почивка на база полупансион в Муй Не – перлата на южновиетнамското крайбрежие. Настаняването е в хотели 4 звезди. Групата е с водач-придружител от страна на българския туроператор, като на място има местен водач-екскурзовод. Беседите се правят от местния екскурзовод със симултанен превод на български от страна на водача. Вътрешните трансфери във Виетнам се извършват с микробус или автобус. Лети се с „Турски авиолинии“ през Истанбул (с включен 1 багаж за чекиране 30 кг и 1 ръчен багаж).

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - 29.12.2020: 21:25 ч. - 23:50 ч. – полет София - Истанбул.

ВТОРИ ДЕН - 30.12.2020: 02.20 ч. - 17:00 ч. – полет Истанбул - Хо Ши Мин. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка в Хо Ши Мин.

ТРЕТИ ДЕН - 31.12.2020: Закуска. Обиколка на Хо Ши Мин или, както западните туристи, а и местните хора предпочитат да го наричат – Сайгон: катедралата Нотр Дам, Централната поща, Старата опера и Двореца на обединението. Някога градът е бил важен търговски център и пристанище и тук среща са си давали виетнамци, китайци, японци, французи, холандци. Всяка от тези култури е оставила своето архитектурно и особено кулинарно наследство. Обяд. Посещение на музея на останките от войната. Разглеждане на кантонската пагода Тиен Хау, посветена на богинята на морето и разходка до колоритният пазар „Бен Тхан“. Заръщане в хотела. Новогодишна гала вечеря в ресторанта на хотела (вечерята е на бюфет, с включени безалкохолни напитки и местно бяло и червено вино). Нощувка в Хо Ши Мин.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 01.01.2021: Закуска. Свободно време. Възможност за посещение на подземното селище „Куши” – мрежа от подземни тунели, използвани от виетнамските бойци по време на войната за независимост (с доплашане 110 лв. на човек при предварителна заявка и заплащане в България; организира се при минимум 12 участника). Нощувка в Хо Ши Мин.


ПЕТИ ДЕН - 02.01.2021: Закуска. Отпътуване за Кай Бе – град по поречието на река Меконг. Посещение на колоритния плаващ пазар на Кай Бе. Разходка с лодка за посещение на местни работилници, където може да се види начина на приготвяне на традиционни оризови кори, кокосови бонбони и пуканки. Обяд. Разходката с лодка продължава по-навътре в провинцията, където можете да се насладите на спокойствието на делтата. Ще видите традиционни къщи, построени от дърво и палмови листа и ще наблюдавате живота на местните фермери – ще видите как те хващат риба или събират плодове с методи, предавани от поколения. Следобед - възможност за разходка из тесни улички и потапяне в типичната за района атмосфера. Разходката завършва в провинция Вин Лонг. Завръщане в Хо Ши Мин. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН - 03.01.2021: Закуска. Отпътуване за Муй Не - най-известният виетнамски курорт на Юнжокитайско море, разполагащ с широка плажна ивица с фин бял пясък и разпръснати кокосови палми. Това е рибарско градче, известно с огромните си оранжеви дюни, които го предпазват от дъждовните облаци и способстват за прекрасния му микроклимат. Настаняване в хотела. Свободно време за плаж или водни спортове. Вечеря. Нощувка в Муй Не.

СЕДМИ ДЕН - 04.01.2021: Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка в Муй Не.

ОСМИ ДЕН - 05.01.2021: Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка в Муй Не.

ДЕВЕТИ ДЕН - 06.01.2021: Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка в Муй Не.

ДЕСЕТИ ДЕН - 07.01.2021: Закуска. Свободно време Трансфер до летището в Хо Ши Мин. 21.40 ч. - полет за Истанбул.

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН – 08.01.2021: 05.40 ч. - кацане в Истанбул. 08.35 ч. - 08.55 ч. - полет Истанбул - София.

Забележка: Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през май 2020. При промяна на същите клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Дата:
29.12.2020 - 08.01.2021
Цени на човек в лева според настаняването:

Настаняване ПРОМО ЦЕНИ*
ЦЕНИ
Цена на човек в двойна стая 3734 лв. 3934 лв.
Цена на човек в индивидуална стая 4619 лв. 4819 лв.
Цена на трети възрастен в стая 3581 лв. 3781 лв.
Цена на дете до 11 г. с 2-ма възр.в стая на доп. легло 2939 лв. 3139 лв.
Цена на дете до 11 г. с 1 възр. в стая 3245 лв. 3445 лв.
*ПРОМО ЦЕНИ – цени, валидни при ранно записване до 31.08.2020.

Забележка: при настаняване в тройна стая, третото легло е допълнително.
По заявка можем да предложим и настаняване в друг тип стаи.

Допълнителни услуги:

Посещение на подземното селище „Куши” – 110 лв. на човек
По време на разходката до подземното селище туристите ще могат да видят мрежата от подземни тунели, използвани от виетнамските бойци по време на войната за независимост. Провежда се при минимум 12 записани и се заплаща и заявява предварително в България.

Такса за издаване на еднократна виетнамска виза - 160 лв. на човек;

Примерни хотели по програмата:

Хо Ши Мин:
Хотел Eden Star Hotel 4* https://www.edenstarsaigonhotel.com/ е с прекрасно местоположение. Хотелът разполага с 128 комфортни, добре обзаведени модерни и климатизирани стаи, разполагащи с личен сейф, телевизор с плосък екран и минибар. Баните са оборудвани със сешоар, душ и безплатни тоалетни принадлежности. Закуската се сервира на бюфет. Хотелът разполага също с масажен център, фитнес център с открит плувен басейн и бар с изглед към града.

Муй Не:
Хотел Aroma Beach Resort 4* http://aromabeachresort.com.vn/hotelcommerce/ се намира в Муй Не, на около 4 км от кулите на принцеса Пошану и с уникалното си местоположение сред много зелинина на брега на морето, предлага великолепна почивка. Хотелът разполага със собствена плажна ивица и басейн с изглед към морето. Стаите са оборудвани с климатик, телевизор с плосък екран и минибар, като всяка разполага със самостоятелна баня с вана и сешоар. Закуската включва богат избор от местни и международни ястия.


Полетно разписание
СофияИстанбул – 21:25 ч. – 23:25 ч.
Истанбул – Хо Ши Мин - 02:20 ч. - 17:10 ч. на следващия ден
Хо Ши Мин - Истанбул - 21:40 ч. - 05:40 ч. на следващия ден
ИстанбулСофия – 08:35 ч. – 08:55 ч.

Продължителност на полетите:
СофияИстанбул - около 1 ч. и 25 мин.
Истанбул – Хо Ши Мин - около 10 ч. и 40 мин.
Хо Ши Мин – Истанбул - около 12 ч. и 00 мин
ИстанбулСофия - около 1 ч. и 20 мин
Необходими документи:
За пътуване до Виетнам е необходимо да притежавате валиден международен паспорт, чийто срок на валидност е най-малко един месец по-дълъг от срока на валидност на исканата виза;
За пътуване до Виетнам се изисква виза - такса за издаване на еднократна виетнамска виза - 160 лв. (издава се и се заплаща от България, попълва се визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт и 1 (една) цветна снимка с размер 4см/6 см);

Здравни изисквания: Няма специални здравни изисквания.

Местна валута: Донг

Цените на организираните екскурзии са пакетни, публикувани са на интернет страницата на Организатора и са изработени при следния курс: един щатски долар = 1,81681 лв. При промяна на същия с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, туроператорът си запазва правото да прекалкулира основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс.

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Хо Ши Мин |  Екскурзии - Виетнам |  Екскурзии - Хо Ши Мин |  Нова година 2023 - Виетнам |  Нова година 2023 - Хо Ши Мин

Избрани оферти