Начало / Екскурзии / Екскурзии - Монтевидео

НОВА ГОДИНА В АРЖЕНТИНА И БРАЗИЛИЯ

Номер на оферта

/

196010

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТ УСЛУГИ ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:


* Самолетни билети в икономична класа за международни полети с Lufthansa София-Франкфурт-Буенос Айрес, Рио де Жанейро-Франкфурт София с включени летищни такси;
* Самолетен билет в икономична класа Буенос Айрес-Игуасу с включени летищни такси;
* Самолетен билет в икономична класа Игуасу-Рио де Жанейро с включени летищни такси;
* 4 нощувки в Буенос Айрес в двойна стая с включени закуски в избрания хотел;
* 4 нощувки в Рио де Жанейро в двойна стая с включени закуски в избрания хотел;
* 2 нощувки в Игуасу в двойна стая с включени закуски в избрания хотел;
* Всички трансфери, описани в програмата;
* тур на водопадите Игуасу от бразилска страна с включени входни и паркови такси;
* тур на водопадите Игуасу от аржентинска страна с включени входни и паркови такси;
* полудневна туристическа обиколка в Рио де Жанейро с включено посещение на хълма Захарната Глава;
* полудневна туристическа програма в Рио де Жанейро с включено посещение на планината Корковадо и статуята на Исус Христос;
* посещение на офиса и представителния магазин на Stern – най-големия производител и търговец на бижута и скъпоценни камъни в Южна Америка;
* полудневна туристическа обиколка на Буенос Айрес;
* медицинска застраховка;
* водач на групата от България, който е бил многократно по маршрута.

Цената не включва

ЗАБЕЛЕЖКИ:
1. Пакетната цена НЕ ВКЛЮЧВА:
- участие в туровете по желание, за които се изисква допълнително заплащане
- новогодишната вечеря според избрания от вас вариант
2. Пакетната е изготвена при цена на самолетните билети за вътрешните и международни полети от 1324 евро с включени летищни такси, валидна към момента на изготвяне на офертата. В случай, че към момента на издаване на билетите цената се промени, пакетната цена следва да бъде актуализирана спрямо новата цена.
3. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е в размер на:
- 448 Евро при настаняване в хотели пакет А
- 648 евро при настаняване в хотели пакет Б 
- 1509 евро при настаняване в хотели пакет В
4. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 14 човека. При по-малък брой пътуващи се налага доплащане на база на реалния брой записани туристи.
5. Доплащането за пътуване в бизнес класа за полетите София – Бранкфурт – Буенос Айрес и Рио – Франкфурт – София към 15 март е 2380 евро.
6. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на USD към EUR USD 1 = 0.93 EUR. При промяна на курса с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент. 
7. Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.
8. Цените, менюта и точната програма за новогодишните вечери все още не са определени от ресторантите и се очаква да бъдат готови в средата на юни 2017 г.

Програма на пътуването

НОВА ГОДИНА В АРЖЕНТИНА И БРАЗИЛИЯ:
Буенос Айрес, Рио де Жанейро, Водопадите Игуасу
 
ПРОГРАМА:

29 декември
14:10 - 15:30 Полет София-Франкфурт
22:05 Полет Франкфурт-Буенос Айрес.

30 декември
07.55 Пристигане в Буенос Айрес.
Трансфер до квартал Рeколета и закуска в кафене La Biela (http://www.labiela.com) – едно от най-ембламатичните заведения символ на бохемския живот в Реколета.
Следва туристическа обиколка на Буенос Айрес – един от най-красивите градове в Южна Америка, известен със своята европейска архитектура и често сравняван с Париж и Мадрид, но притежаващ свой собствен чар. Посещение на градския център – Авеню 9-ти Май с многобройните кафенета и театри, Площад Майо, където се намират Кметството, Градската Катедрала и президентската резиденция Каса Росада, сградата на Операта, кварталите Сан Телмо и Ла Бока, пъстрата улица Каминито, Парка Палермо, гробището Реколета.
След края на тура трансфер до хотела и настаняване.
Свободно време за почивка.

31 декември
Закуска.
Свободна програма в Буенос Айрес или тур до Тигре и круиз по делтата на река Парана.След края на тура свободно време за почивка.
Новогодишна вечеря съчетана с Танго Шоу или вечеря в традиционен ресторант.
 
1 януари
Закуска.
Почивка и свободна програма в Буенос Айрес или по желание и срещу допълнително
заплащане  посещение на типично аржентинско ранчо.

2 януари
Закуска.
Почивка и свободно програма в Буенос Айрес или по желание  и срещу допълнително
заплащане еднодневен тур до Монтевидео.

3 януари
Закуска
Трансфер до летището.
Полет Буенос Айрес – Игуасу.
Туристическа обиколка на водопадите от аржентинска страна. Пътуване с влакче през националния парк Игуасу и пешеходна разходка максимално близо до многобройните водопади, по време на която ще можете да срещнете и представители на местния животински свят – маймуни, гущери, мравояди и тн. По желание и срещу допълнително заплащане разходка с моторна лодка до подножието на водопада.
Трансфер и настаняване в хотела. 
Вечерта по желание и срещу допълнително заплащане посещение на фолклорно шоу с вечеря, представящо традиционните танци на няколко южноамерикански нации - Бразилия, Парагвай, Аржентина и др.

4 януари
Закуска
Туристическа обиколка на водопадите Игуасу от бразилска страна, откъдето се открива най-
красивата гледка към най-големия от водопадите – Дяволското Гърло. По желание и срещу допълнително заплащане панорамен полет с хеликоптер над водопадите.

5 януари
Трансфер до летището.
Полет Игуасу – Рио де Жанейро.
Трансфер и настаняване в хотела в района на Копакабана. Свободно време за плаж и разходка.

6 януари
Закуска.
Туристическа обиколка на Рио де Жанейро: посещение на хълма Захарната глава – пътуване с лифт до наблюдателната площадка на върха на хълма, откъдето можете да се насладите на цялата прелест на града и неговите природни забележителности. Турът продължава с посещение историческия и финансов център на Рио, най-високата катедрала в Южна Америка, митичният стадион Маракана.  
Следобяд – свободно време за плаж.

7 януари
Закуска.
Посещение на хълма CORCOVADO на върха, на който е издигната световно известната статуя на Христос, откъдето се открива гледка към целия град, неговите плажове и Атлантическият океан. Следва пътуване до известните плажове в района “Ипанема” и “Льо Бльон”. Посещение на офиса и представителния магазин на Stern – най-големия производител и търговец на бижута и скъпоценни камъни в Южна Америка.
Следобяд - свободно време за плаж.

8 януари
Закуска.
Свободна програма в Рио Де Жанейро.

9 януари
Закуска.
Свободна програма в Рио де Жанейро.
Трансфер до летището.
20:40 Полет Рио де ЖанейроФранкфурт.

10 януари
11:00 Пристигане във Франкфурт.
17:00 - 20:15 Полет ФранкфуртСофия.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:
При настаняване в хотели пакет А: 2360 евро + 560 евро летищни такси
При настаняване в хотели пакет Б: 2780 евро + 560 евро летищни такси 
При настаняване в хотели пакет В: 3680 евро + 560 евро летищни такси

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:
Буенос Айрес
Park Royal Buenos Aires 3* или подобен
Carles 4* или подобен
Alvear Art Hotel 5* или подобен
Игуасу
Dan Inn 3* или подобен
Viale Cataratas 4* или подобен
Recanto Thermas Resort 5* или подобен
Рио де Жанейро
Windsor Asturias 3* или подобен
Royal Rio Palace 4* или подобен
Windsor Atlantica 5* или подобен

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:
1. Да платите в брой или да преведете в срок до 10.05.2017 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на 1400 евро по фиксинга на БНБ за деня на плащането.
2. Да получим в срока от т.1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превод на аванса за пътуването (при заплащане по банков път) и фотокопие от първата страница на задграничния паспорт на пътуващите.
3. Да платите в брой или да преведете в срок до 31.08.2017 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на 1000 евро по фиксинга на БНБ за деня на плащането.
4. Да платите в брой или да преведете в срок до 01.11.2017 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на остатъка от пакетната цена по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

Тагове

Оферти - Уругвай |  Оферти - Монтевидео |  Екскурзии - Уругвай |  Екскурзии - Монтевидео |  Нова година 2023 - Уругвай |  Нова година 2023 - Монтевидео

Избрани оферти