Начало / Екскурзии / Екскурзии - Малага

Нова година в КОСТА ДЕЛ СОЛ, Испания - 4 нощувки от 29.12.2019 г.

Номер на оферта

/

121651

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Малага – София с авиокомпания България Еър чартър, с включени летищни такси и багаж 20 кг чекиран и 10 кг ръчен багаж;
4 нощувки, на съответната база на изхранване, спрямо избраният хотел;
Трансфер летище – хотел – летище с луксозен автобус;
Екскурзовод на български;
Медицинска застраховка с асистънс и покритие 10 000 евро;
Водач от България за целия престой.

Цената не включва

Целодневна екскурзия до двореца Алхамбра в Гранада – Арабска приказка – 158 лева за възрастен / 79 лева за дете до 11,99 г. с вкл. входна такса за двореца Алхамбра;
Целодневна екскурзия до Севиля– Перлата на Испания с вкл. входна такса за Катедралата – 138 лева за възрастен/ 69 лева за дете до 11,99 г.;
Целодневна екскурзия до Кордоба – 128 лева за възрастен/ 64 лева за дете до 11,99 г.;
Застраховка Отмяна на пътуване при ЗАД Алианц – България, бул. Княз Дондуков №59, 1504 гр. София, представителство 307 София ООД;
Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Програма на пътуването

НОВА ГОДИНА 2019/2020 КОСТА ДЕЛ СОЛ

Директен чартърен полет СофияМалага

Андалусия – испанският юг; тук е Севиля с нейните бръснари, Гранада с мавърските принцеси, Малага – градът благословен от слънцето, пищно осветен и осеян с булеварди и високи палмови дървета, с бурен и оживен нощен живот. Тук тече мътният Гуадалкивир, но също като река се лее местното шери „Херес”. Андалусия е символ на испанската страст, на пламенното фламенко, на фиестите.

====================================================

ДАТА: 29.12.2019 – 02.01.2020 г.

5 дни/4 нощувки

---------------------------------------------------------------

ХОТЕЛИ - ПАКЕТНИ ЦЕНИ на човек, в двойна стая, на съответната база на изхранване и летищни такси:

*Офертата в валидна за нови резервации направени след 13.12 до 19.12 или до изчерпване на промоционалните места


1) ХОТЕЛ Fuengirola Park 4* - ЗАКУСКА, ОБЯД И ВЕЧЕРЯ + - С включена новогодишна вечеря! - НЯМА МЕСТА


2) ХОТЕЛ Las Palmeras 4*+ - ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ - Новогодишна вечеря по желание, с доплащане - НЯМА МЕСТА


3) ХОТЕЛ Best Siroco 4* Benalmadena - ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ + - ВКЛЮЧЕНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ
Човек в двойна стая: 1370 лв. вместо 1418 лв. *ПРОМО


4) ХОТЕЛ ILUNION Fuengirola 4* - ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ - Новогодишна вечеря по желание, с доплащане
Човек в двойна стая: 1039 лв. вместо 1348 лв.*ПРОМО


5) EL PUERTO HOTEL 3* - ЗАКУСКА - Новогодишна вечеря по желание, с доплащане
Човек в двойна стая: 635 лв. вместо 1269 лв.*ПРОМО


6) Occidental Fuengirola 4*+ - ЗАКУСКА - Новогодишна вечеря по желание, с доплащане
Човек в двойна стая: 1338 лв. вместо 1651 лв.*ПРОМО


7) SELECT MARINA PARK 3* - ЗАКУСКА - Новогодишна вечеря по желание, с доплащане
Човек в двойна стая: 626 лв. вместо 1253 лв.*ПРОМО

==========================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



==========================================================

Тъй като хотел Лас Палмерас няма Новогодишна вечеря сме избрали ресторант, който е в непосредствена близост до хотела, с богато новогодишно меню, музика и танци:

Новогодишното меню:
* Чаша шампанско
* Скариди с ливански сос
* Салата Снежанка
* Индийска самоса
* Свински врат в многолистно тесто с плънка от плодове , бадеми и сок от ананас
* Баница с късмети
* торта
* алкохолно питие по избор (уиски, водка, ракия, бира) и 1 безалкохолна напитка
* бутилка вино за двама
* грозде за традиционно посрещане на Испанската Нова Година

Цена на възрастен - 75 евро/ за дете - 37 евро

Предимства:
- идеална локация именно за Нова Година - в центъра на селището Фуенхирола, на крайбрежната улица, точно пред яхтеното пристанище, с много заведения наоколо (за хранене, за забавление, караоке барове).
- изпитан и доказал се хотел, както и единствено Абакс има ексклузивитет на българския пазар
- закуска и вечеря - имейте предвид, че на 31.12 вечерята ще е обяд, а за Новогодишната нощ очаквайте предложение за друг ресторант

==========================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛИТЕ:

LAS PALMERAS 4*, Premium
Хотел Las Palmeras 4* , Premium е разположен в сърцето на Коста дел Сол с топ локация, хотела предлага лесен достъп до туристическите обекти, ресторанти и магазини във Фуенхирола. Хотел Las Palmeras 4* , Premium разполага с просторни и комфортни стаи, всяка от които с тераса.
http://www.hotel-laspalmeras.com/en/
Местоположение
Хотелът се намира в сърцето на курорта Коста дел Сол. Плажът се намира на около 200 метра от хотела, стига се за 4-5 минути. Има изглед към пристанището в град Фуенхирола. Той разполага с тенис корт, открит плувен басейн с изглед към пристанището и стаи със собствен балкон.
В хотела има денонощна рецепция и туристическо бюро, където можете да вземете автомобил под наем. Търговски център Mercacentro се намира на 200 метра от Las Palmeras, а бикоборската арена във Фуенхирола е на 15 минути пеша.
Стаите
Хотелът разполага с 381 двойни стаи, 11 малки апартамента, 6 стаи приспособени за хора с трудна подвижност. Стаите са уютни, комфортни и с приятна атмосфера.
Стаите разполагат с:
Бебешка кошарка – при възможност;
Гледка към плажа или града;
Баня със сешоар;
Климатик;
Сейф – срещу доплащане;
ТВ;
Обслужване всеки ден .
Ресторант
За закуска, обяд и вечеря хотел Las Palmeras 4* предлага ресторант Oasis с капацитет до 700 души.
Ресторантът на хотела е с гледка към пристанището и предлага ястия на шведска маса. Хотелът има също кафене и 3 бара, сред които снек- бар и пиано бар. Осигурен е и рум-сървиз.
Забавления
Las Palmeras 4*, Premium разполага със зала за игри с билярдна маса и тенис на маса, открит плувен басейн за възрастни и един за деца на петия етаж на хотела с фантастична гледка към яхтеното пристанище. Също така има снек-бар, където можете да се насладите на коктейл с прекрасен изглед към яхтеното пристанище.
По време на престоя си можете да се насладите на широка развлекателна програма за възрастни и мини клуб за деца на възраст от 5 до 12 години.
В околностите на хотела можете да практикувате туризъм, колоездене, тенис, скуош, конна езда и водни спортове, като например сърф, гмуркане, ветроходство, джет или спускане на пара, както и екскурзии и екскурзии.

FUENGIROLA PARK 4*, Superior +
http://www.hotelfuengirolapark.es/
Хотел Fuengirola Park 4* е известен със своята вкусна традиционна кухня, отлична локация на комуникативно място, чисти и комфортни стаи и професионалното и любезно отношение на служителите, спрямо клиентите на хотела.
Местоположение
Хотел Fuengirola Park Hotel 4* е един от най-уютните хотели във Фуенхирола, официално категоризиран 4 звезден хотел. Хотелът е само на 200 метра от великолепния плаж Las Gaviotas, достъпен през подлез, където можете да се насладите по-голямата част от годината в нежен климат.
Има отлични железопътни и автобусни услуги, а международното летище Малага е само на 20 минути и само на няколко километра от различни голф игрища.
Хотелът
Хотел Fuengirola Park **** е един от най-уютните хотели в Fuengirola. Благодарение на близостта си до плажа Las Gaviotas и множество голф игрища, този хотел се превръща в най-добрият избор за почивка във Фуенхирола.
Ще получите топло посрещане от рецепцията, която е на разположение 24 часа в денонощието. Когато сте настатени в стаята си, всичко ще бъде направено, за да бъде престоя Ви възможно най-приятен. Има съоръжения за промяна на валута, резервации за екскурзии, голф игрища, тематични паркове, коли под наем и т.н.
Стаите
Хотел Fuengirola Park **** разполага с 393 стаи, които са отлично разположени и са добре проектирани и обзаведени. Те се намират в сграда, състояща се от две крила, обърнати на юг. Можете да достигнете всички етажи с помощта на четири асансьора.
Баня;
Централно отопление;
Сейф;
Климатик;
Телевизор;
Телефон;
Сешоар;
Просторна тераса.
Ресторант
Хотелът разполага с голям приветлив ресторант, където има два бюфета с голямо разнообразие от вкусни национални и международни ястия.
Едно от кафенетата е на последния етаж. То е много голямо и светъло, а дансингът може да бъде уреден с английски бар, за да се създаде топла и спокойна атмосфера. Вторият кафе-сладкарница има зала за срещи на партерния етаж на хотела, на същото ниво като басейна. Той също е голям, добре оборудван и със сцена за всички видове празнични и вечерни мероприятия.
Бар на басейна
Разположен е в градината, много близо до басейна, където можете да се отпуснете и да релаксирате, като седите на слънце или на сянка, с напитки и леки закуски на ръка.
Откъм екзотичната градина на главния хотел ще откриете прекрасен басейн за възрастни с много открито пространство, където можете да се насладите на приятно плуване. Наблизо има малък плувен басейн за децата.
Забавления
Хотелът може да организира разнообразна програма за развлекателни дейности през деня и нощта за възрастни и деца, предлага развлечения и музика на живо по всяко време на седмицата.
Други услуги
Голям салон;
Игрална зала;
ТВ зала;
Фризьор;
Магазин;
Интернет;
Басейни;
Шезлонги;
Чадъри;
Градина;
Тенис игрище;
Кът за деца.

BEST SIROCO 4*, БЕНАЛМАДЕНА
https://www.besthotels.es/en/best-siroco.html
Местоположение
Хотел Best Siroco 4* се намира в Беналмадена, на 250 метра от плажа на Торе Бермеха, заобиколен от красиви и китни градини. Хотелът е само на 10 минути пеша от яхтеното пристанище на Торе Бермеха. Голф грището Torrequebrada е на около 3 км разсояние от хотела.
Хотел
Хотел Best Siroco 4* е частично реновиран през 2016/17 година. Той разполага с два плувни басейна, турска баня и сауна. Хотелът предлага на своите клиенти отлична възможност за отдих при бизнес пътувания.
Стаи
Хотелът разполага с двойни стаи с балкон. Някои от стаите могат да се използват за настаняване на 4 души. Стаите са декорирани в ярки цветове с дървен под и дървени мебели. Снабдени са с различни допълнителни удобства за своите гости. Могат да се резервират стаи за непушачи и стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми.
Всички стаи разполагат с:
централно отопление;
минибар;
климатик;
сателитна телевизия.
Хотелът разполага с гише за обмяна на валута, банкомат и магазин за сувенири и подаръци.
Осигурен е безжичен интернет.
Има възможност за наемане на кола или лимузина.
Фитнес център.
Хотелът разполага с конферентна зала.
Ресторанти и барове
Предлага се избор от различни заведения за хранене като ресторант и барове.
Опитайте вкусовете от различни кулинарии или релаксирайте с напитка в ресторантите и баровете на хотел Best Siroco 4*:
Бар – терасата в хотела – предлагащ леки закуски и напитки;
Ресторант, в който се сервира закуска, обяд и вечеря сред уютна атмосфера /включително и испанска кухня/.
Предлагат се безглутенови храни и диетично меню.
Басейни и анимация
Откритият басейн на хотела предлага безплатни шезлонги и чадъри за гостите на хотела.
От хотел Best Siroco 4* до плажа има подземен тунел.
СПА центърът на хотел Best Siroco 4*е на разположение срещу допълнително заплащане и включва сауна и турска баня.
За децата е осигурена детска площадка, детски клуб, аниматори и зала за игри.

ХОТЕЛ FENIX TORREMOLINOS 4*
https://www.thepalmexperiencehotels.com/en/hotel-fenix-torremolinos/
Местоположение
Хотел F?nix Torremolinos 4* се намира в Торемолинос, на 170 метра от плаж Баджондило, само на 100 метра от улица „Сан Мигел“ - главната търговска зона на Торемолинос.
Автогарата и железопътната гара на Торемолинос са разположени само на 400 метра от хотела.
Хотел
Хотел F?nix Torremolinos 4* предлага СПА, уелнес център и плувен басейн. Разполага с тераса на покрива с хидромасажна вана и морски изглед. Хотелът предлага на своите клиенти отлична възможност за отдих при бизнес пътувания.
Не се предлага настанявване на деца и няма капацитет за бебешки креватчета.
Стаи
Хотелът разполага с единични, двойни, тройни стаи и апартаменти снабдени с различни допълнителни удобства за своите гости. Могат да се резервират стаи за непушачи и стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми.
Всички стаи разполагат с:
централно отопление;
принадлежности за баня;
термокана;
сейф;
минибар;
климатик;
сешоар;
сателитна телевизия.
Хотелът разполага с гише за обмяна на валута и банкомат.
Осигурен е безжичен интернет.
Има възможност за наемане на кола или лимузина.
Фитнес център.
Предлагат се и медицински услуги срещу допълнително заплащане.
Хотелът разполага с Бизнес център и две конферентни зали, подходящи за срещи и презентации. Едната зала е с капацитет 85 души, а другата е с капацитет 10 души и е обзаведена в английски стил.
Ресторанти и барове
Предлага се избор от различни заведения за хранене като ресторант и барове.
Опитайте вкусовете от различни кулинарии или релаксирайте с напитка в ресторантите и баровете на Хотел F?nix Torremolinos 4*:
Bar – Cafe е снек бар в хотела предлагащ леки закуски и напитки, даващ възможност за отмора и прекрасни мигове с приятели и близки;
Chillout Bar се намира на седмия етаж на хотела и е идеалното място където гостите да се насладят на своята напитка, екзотичен коктейл или мелба;
Бюфет – ресторант, в който се сервира закуска, обяд и вечеря сред уютна атмосфера /включително и средиземноморска кухня/. От бюфет-ресторанта на хотела се открива чудесна гледка към Средиземно море;
Cabaret е многофункционална зала за срещи, презентации, жива музика и представления.
Басейни и анимация
Откритият басейн на хотела е с безплатни шезлонги и чадъри за гостите на хотела. През зимата откритият басейн се превръща в закрит чрез стъклена стена. От хотел F?nix Torremolinos 4* до плажа има асансьор.
СПА центърът на хотел F?nix Torremolinos 4*е на разположение срещу допълнително заплащане и включва сауна, турска баня и солариум.

=============================================================

ПРОГРАМА:

ДЕН-1 : СофияМалага
Среща на летище София , Терминал 1 около 2 часа преди полета. Директен полет София- Малага с авиокомпания Bulgarian Air charter. Кацане на летище Малага.
Трансфер до хотелите. Настаняване. Свободно време. Информационна среща. Вечеря. Нощувка.


ДЕН-2: Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия:
Целодневна екскурзия до двореца Алхамбра в Гранада – Арабска приказка
/ около 160 км- 1:46 часа
Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.


ДЕН-3: : Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия:
Целодневна екскурзия до Кордоба.
/ около 186 км- 2:00 часа
Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.


ДЕН-4 Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия:
Целодневна екскурзия до Севиля – Перлата на Испания.
/ около 218 км- 2:38 часа
Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.


ДЕН-5: МалагаСофия
Закуска. Освобождаване на хотела.
Отпътуване за летище Малага. Директен полет Малага-София.

================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание:
Превозвач: Bulgarian Air charter (часовете са на препотвърждение)
СофияМалага: 13:30 – 16:20 ч.
МалагаСофия: 12:00 – 16:30 ч.
Трансфер летище – хотел – летище:
с 3*/4* автобус.
Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.
ВАЖНО:
Минимален брой туристи: 100 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.

================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

Целодневна екскурзия до двореца Алхамбра в Гранада – Арабска приказка
158 лева за възрастен / 79 лева за дете до 11,99 г.
Алхамбра в Гранада – последният бастион на маврите в Испания е едно от най-изумителните места, което може да се посети в Андалусия- неземно красив, изрисуван, избродиран и изписан.Малко места по света са оставят своите посетители без дъх и без думи.
Градът носи белезите на вековно преплитане на култури и исторически събития. Дворецът на Насридите, последната мавърска династия, управлявала в Испания е истински шедьовър на архитектурата и неслучайно е сред новите Чудеса на света под егидата на ЮНЕСКО.
С тази екскурзия ще можете да надникнете в света на гранадските емири с посещението в Двореца и Градините на Алхамбра. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване, входна такса за двореца Алхамбра.
Цената не включва: разходи от личен характер.
Важно: задължително доплащане на слушалки на място – 2 eвро на човек.
Целодневна екскурзия до Севиля – Перлата на Испания
138 лева за възрастен/ 69 лева за дете до 11,99 г.
Наричат Севиля перлата на Испания, където под палещите лъчи на слънцето се ражда страстното фламенко. Несравнимият чар на Севиля я превръща в сцена на световно известната Кармен и на пламенният Дон Жуан.
Град, съчетаващ в себе си минало и настояще. Севиля е четвъртият по големина град в Испания и столицата на Андалусия. Тук живеят над 700 000 души. Тук времето е спряло. По улиците още можете да видите хора в традиционни носии, а някои от сградите, облицовани с фаянс, са сред най-красивите в Европа. След пристигане в Севиля: Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, Булеварда на палмите, Площад Испания и паркът Мария Луиса. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала на Севиля. Катедралата е най-голямата готическа катедрала в света. Построена е през XV век. с прочутата камбанария Хиралда, свободно време при двореца Алказар на Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за разходки и обяд. Следобед отпътуване за хотела.
Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване, входна такса за Катедралата на Севиля.
Цената не включва: разходи от личен характер.
Целодневна екскурзия до Кордоба
128 лева за възрастен/ 64 лева за дете до 11,99 г.
В своето стихотворение „Песен на ездача” Федерико Гарсия Лорка се възхищава на „кулите възвисени” на този емблематичен, световно известен андалуски град, в старата част на който човек се губи из мъдростта на вековете.
Град Кордоба се намира в централната част на Южна Испания и лежи на бреговете на река Гуадалкивир. Населението му наброява около 320 000 души. Местността около Кордоба била населявана още от праисторически времена. През годините градът бил под управление на различни народи, като най-голям възход отбелязва при кордобския халифат, по времето на маврите. Днес Кордоба има добре развит туризъм, като радва своите посетители с разнообразни културни и исторически паметници, множество църкви, красиви калдъръмени улици и други. Подобно на други градове в Испания, в Кордоба може да бъде видяна християнска, мюсюлманска и еврейска архитектура. Забележителен е историческият център на града, който е включен в списъка за Световно културно наследство на ЮНЕСКО. Тук се намира известната католическа катедрала „Меските де Кордоба“, която е построена като джамия по времето на маврите и била втората по големина в тогавашния свят. Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на ЮНЕСКО, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала – едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Синагогата, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време. Отпътуване за хотела.
Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване, входна такса за Катедралата на Кордоба.
Цената не включва: разходи от личен характер.

==========================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!




==========================================================

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Малага |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Малага |  Нова година 2024 - Испания |  Нова година 2024 - Малага

Избрани оферти