Оферта номер: 227908

НОВА ГОДИНА В САРАЕВО от Варна, Шумен, Велико Търново, Плевен

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Сараево и Екскурзии в Босна и Херцеговина.

Дати и цена
Цената включва
- ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;
- СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ В ХОТЕЛ 4*;
- ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ;
- ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ;
- ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ.
Цената не включва
- ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ;
- БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
- ЕКСКУРЗИЯ ДО МОСТАР;
- МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
- РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.
Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в Сараево, 2 вечери в ресторанта на хотела, празнична новогодишна вечеря, екскурзоводска програма в Сараево и Мостар. Настаняването е в хотел 4 звезди.

ПРОГРАМА

30.12.2018 – 00:05 ч. – отпътуване от Варна – ул. „Антим I” (пред Археологическия музей). Спирка в Шумен (пред хотел “Шумен”) – 01:30 ч., във Велико Търново (пред хотел “Етър”) в 03:30 ч., в Плевен (пред хотел “Балкан”) в 05:30 ч. за клиентите, които биха желали да се качат от тези градове. Отпътуване по маршрут ПлевенСофияНишКралевоЧачакСараево. Вечерта – пристигане в Сараево. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

31.12.2018 – Закуска. Туристическа програма в Сараево – столицата на Босна и Херцеговина. Разглеждане на града: стария град, Султанската джамия, пазара „Башчаршия“, Националната библиотека и Латинския мост, където на 28 юни 1914 г. Гаврило Принцип убива австрийския престолонаследник ерцхерцог Франц Фердинанд и неговата съпруга ерцхерцогиня София. Свободен следобед. Завръщане в хотела в Сараево. Празнична новогодишна вечеря в ресторант в близост до хотела (включена в цената; вечерята включва богато меню на бюфет, неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, музика на живо; за деца до 18 г. - неограничена консумация само на безалкохолни напитки). Нощувка.

01.01.2019 – Закуска. Свободно време. Възможност за екскурзия до Мостар с доплащане 30 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Екскурзията включва разглеждане на старата ориенталска част на града със световно-известния каменен мост, датиращ от XVI век и включен в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство. В късния следобед завръщане в хотела в Сараево. Вечеря. Нощувка.

02.01.2019 – Закуска. Отпътуване за Вишеград - градът, който писателят Иво Андрич описва в романа си „Мостът на Дрина”. Посещение на етно-селището на Емир Костурица – Каменград. Разходка по главната улица и площада, където се намират китни магазинчета за сувенири, бижута, галерия, пекарна, пицария, кафене, бирария и кино. Отпътуване по маршрут ВишеградЧачакКралевоНишСофияПлевенВелико ТърновоШуменВарна. Рано сутринта на следващия ден пристигане във Варна с междинни спирки в Плевен, Велико Търново и Шумен.


ЦЕНА: 509 лв.


Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2-ма възрастни - 439 лв.
Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен - 469 лв.
Доплащане за индивидуална стая - 89 лв.
Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист - 145 лв.

Хотел BM International 4* е удобно разположен в близост до големи булеварди и се намира на 20 мин от центъра на града.
БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА
от 306 лв.
БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА
3 нощувки
Автобус
Сараево, Мостар, Благай, Междугорие
от 255 лв.
Сараево, Мостар, Благай, Междугорие
3 нощувки
Автобус
Сараево
Хотели - Сараево
Сараево – балканска среща на Изтока и Запада
Мандроги: приказното дървено руско село
Топ 6 атракции в Сеул, Южна Корея