Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

ФИЕСТА- НОВА ГОДИНА БАРСЕЛОНА- самолет, програма и 4 нощувки

Номер на оферта

/

180902

Дати & цени

Цената включва

4 нощувки със закуски в хотел Eurohotel Grand Via Fira 4*.

Самолетен билет София- Барселона – София с включен голям салонен багаж

Трансфер летище - хотел - летище

Туристическа обиколка на 29.12 с местен екскурзовод на български език

Представител на място по време на целия престой

Инфо пакет

Мед. Застраховка ЗД Армеец с покритие 5000евро

Цената не включва

Чекиран багаж до 23 кг. – 138лв (в 2 посоки)

Новогодишно Фламенко шоу с вечеря – 345лв

Фламенко шоу с вечеря – 98лв

Екскурзия до Монсерат – 90лв

Новогодишна вечеря в традиционен ресторант – 98лв

Автобусен тур на 30.12.2017г – 40лв

Застраховка „Отказ отпътуване”

Програма на пътуването

LAST MINUTE ОФЕРТА - 650 ЛЕВА !!!

Посрещането на Нова година е истинска фиеста!
По традиция испанците се събират за късна семейна вечеря, за да изпратят старата година. След полунощ се отправят към най- популярните места в града, където да посрещнат Новата година : хълмът „Монтжуик“ с магическия фонтан и площад „Испания“ и улицата на артистите „Рамбла“
И не забравяйте !
За да е изпълнена с късмет Новата година точно в полунощ трябва да изядете 12 гроздови зърна – по едно за всеки звън на часовника!



1 ден / 28.12.2017
Отпътуване от София следобед. Пристигане в Барселона вечерта. Трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотел Eurohotel Grand Via Fira 4*. Свободно време. Нощувка.

2 ден / 29.12.2017
Закуска. Пешеходна туристическа обиколка на Барселона с МЕСТЕН ЕКСКУРЗОВОД на български език – площад Каталуния, известната улица Рамбла, плаза Реал, Готическия квартал, паметника на Колумб и Готическата Катедрала. Разглеждане на „Саграда Фамилия” отвън (по желание се влиза след завършване на програмата). Възможност за посещение на музея на “Пикасо”, “Морския музей”, АКВАРИУМА в Барселона - един от най-големите аквариуми в Европа. Свободно време. Нощувка.

3 ден / 30.12.2017
Закуска. Свободен ден или пожелание – възможност за допълнителен тур в Барселона с автобус и местен екскурзовод (40лв ):

Организирано посещение на парка “Гуел”- това е едно жизнерадостно и веселяшко кътче, проектирано от архитекта, по поръчка на индустриалеца Гуел, който мечтаел да построи природосъобразно и приказно красиво място за живеене - двете къщи, които са излезли от приказките, построени сякаш от бисквитки и лакомства, големия и многоцветен гущер - символ на града, обсипан с керамични парченца и др. Разглеждане на улицата на модернизма - Пасейдж де Грасия с двете къщи на Гауди – Каса Мила и Каса Батльо. Свободно време за обяд. По-късно - посещение на площад Испания и по желание посещение на “Пуебло Еспаньол“ или „испанското село”- етнографски комплекс с множество магазинчета и ресторанти, където можете да видите къщи и занаяти от различни области на Испания. Свободно време.

По желание вечеря с фламенко шоу с включена вечеря ( 98лв ).Нощувка.



4 ден / 31.12.2017
Закуска.

Възможност за допълнителна екскурзия до природния парк и манастира Монсерат с влак и екскурзовод на български език (70лв ). Завръщане следобед в Барселона.

Възможност за посрещане на Нова Година в центъра на града или в ресторанта на хотела – цена около 50 евро ( подлежи на препотвърждение на 01.11.2017)


5 ден / 01.01.2018
Закуска. Свободен ден. Трансфер хотел-летище. Отпътуване от Барселона. Пристигане в София късно вечерта.

LAST MINUTE ОФЕРТА - 650 ЛЕВА !!!

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Last minute оферти - Испания |  Last minute оферти - Барселона

Избрани оферти