Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сан Ремо

НОВА ГОДИНА в Сан Ремо, полет от София

Номер на оферта

/

208570

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София - Милано - София на България Еър с включени летищни такси;
- 3 нощувки на база закуска и вечеря със сервиране и с вода и вино в хотел Des Anglais****/ San Remo или подобен;
- Празнична Новогодишна вечеря;
- Трансфери Аерогара Малпенса - Сан Ремо - Аерогара Малпенса;
- Обиколка на Сан Ремо;
- Медицинска застраховка

Цената не включва

- Екскурзия до Кан и Антиб - 44 евро ( или 86 лв. ) ;
- Екскурзия до Монако, Монте Карло и Ментон - 45 евро ( или 88 лв. ) ;
- Възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказа от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие,включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.

Програма на пътуването

Програма:

29.12.2017 г. - Отпътуване от София с полет на България Еър в 18.35 ч. Пристигане в Милано в 19.45 ч. Отпътуване за Сан Ремо. Пристигане и настаняване в хотел Grand hotel des Anglais****, Сан Ремо. Трансферът е около 380 км. Вечеря. Нощувка.

30.12.2017 г. - Закуска. Възможност за допълнителна целодневна екскурзия до Монако, Монте Карло и Ментон. Вечеря

31.12.2017 г. –Закуска. След обяд - възможност за допълнителна полудневна екскуризя до Кан и Антиб. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ.

01.01.2017 г. - Закуска. Обиколка на Сан Ремо. Трансфер от хотела до аерогарата в Милано за полет на България Еър в 20.30 ч. Пристигане в София в 23.30 ч.

Grand Hotel Des Anglais
Хотелът е разположен в близост до центъра и само на 50 метра от един от най-посещаваните плажове на Сан Ремо. Разполага с 85 стаи. Във всички стаи има сателитна телевизия, телефон, минибар и сешоар. Хотелът се помещава в сградата на някогашен дворец и разполага с обширна градина и парк.

Целодневна екскурзия до Монако, Монте Карло и Ментон.
Монако е кралство, което попада в границите на Лазурния бряг и е втората най-малка независима страна в света след Ватикана. Най-гъсто населения град-държава на Земята с население от 32 410 души, на площ от 1,95 кв.км. е едно от най-богатите и изискани места в света. Лъскавия град е сборище от луксозни хотели, ресторанти, казина, бутици и какво ли още не. Бреговете й се „къпят” във водите на Средиземно море, а субтропичният й климат я прави привлекателно място за отдих, в което със сигурност няма да скучаете. Княжество Монако ви предлага исторически и културни забележителности, тропическа растителност и безброй мероприятия – всичко създадено с цел да доставя удоволствие на многобройните туристи, избрали това място за своята почивка. Тук се намира един от най-посещаваните курорти в Европа – Монте Карло, известен с блясъка, лукса и хазарта, както и с организирането на рали-шампионати на Formula 1. И макар посещението в Монако да изисква значителни финансови средства, целогодишно страната посреща гости от цял свят, които отнасят със себе си незабравими спомени за една „гореща” почивка. Френският град Мантон (Menton) е изключително красив град с над 29 000 души население. Намира се на френската Ривиера (Riviera) и е разположен в близост до границата на страната с Италия (Italy). Градът е известен с името Перлата на Франция заради невероятната си красота. Мантон се намира на Средиземно море (Mediterranean). Великолепието на природата се допълва от мекия климат, който е подходящ за отглеждането на големи плантации от мандарини, лимони и портокали. Лимонът дори е един от символите на град Мантон. Освен че градът е привлекателен за туристи от цял свят и местните се издържат от пристигащите чужденци, жителите на Мантон се занимават и с риболов.Мекият субтропичен климат прави Мантон идеално място за почивка както през лятото, така и през зимата. Мантон се смята за един от най-топлите курорти на френската Ривиера. Точно това било много важно за развитието му по времето на така наречената Бел Епок (Belle Еpoque) – това е периодът преди Първата световна война, когато икономиката и техническият прогрес в Европа (Europe) са във възход. Връщане към хотела, вечеря.
88
лв

44
лв

Полудневна екскурзия до Кан и Антиб.
Кан е най-прочутия кинофестивален град на френската ривиера, счита се за най-скъпото и луксозно място на Лазурния бряг. Музеите, които можете да посетите там са Музея на историята и изкуствата – в него се съхраняват експонати от праисторическо време до днес. В замъка – музей има предмети от тихоокеанските коралови острови, перуански реликви и грънчарски предмети от маите. Интересни са също Морския музей, Музея на фотографията и парфюмерията. Кан е изключително луксозно място, всичко там е класно магазини, хотели и ресторанти. Това е следствие от факта, че там се организира един от най – старите и престижни фестивали, а именно филмовия фестивал Кан. Той се провежда ежегодно, обикновено през май, като началото му е поставено през 1939г. В Кан се организират и други мероприятия – карнавала на ривиерата (парад по улиците на града за отбелязване на 21 – дневния период до Сирни Заговезни), международен фестивал на игрите (фестивал по бридж, табла, белот, шах и др.), международен фестивал за актьорско изпълнение (изпълняват се комедийни скечове и спектакли), международно изложение на луксозните пътувания (събират се туристически агенции от целия свят, които предлагат луксозни екскурзии и почивки) и фестивал на фойерверките (изключително шоу, което се провежда всяко лято в залива на Кан). Антиб – старинен град на Френската ривиера, превърнал се днес в известен и шикарен курорт, символ на богатство и лукс. Едно от най-големите яхтени пристанища на Лазурния бряг. Съчетава с лекота своята над 2000 годишна история с красотата на модерния град. Днес предлага на своите гости целия лукс на един първокласен курорт. Създаден около 5 в.пр.н.е. като гръцка колония, на изключително удобно място с естествено пристанище, още тогава се оформя като оживен търговски център.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Сан Ремо |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Сан Ремо |  Нова година 2023 - Италия |  Нова година 2023 - Сан Ремо

Избрани оферти