Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ниш

НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ В ХОТЕЛ “BANICJA” - СОКОБАНЯ

Номер на оферта

/

211783

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:
* Транспорт с автобус София – Сокобаня – София
* 3 нощувки в хотел “Banicja”
* 3 закуски на блок маса, 3 обяда по меню
* 1 Празнична вечеря по меню с жива музика и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство
* 2 Празнична вечеря по меню с жива музика но без включени напитки
* Разходка до живописната местност Лептерия и напитка за повишаване на настроението;
* Водач от агенцията Джуанна Виктория
* Посещение на Пирот
* Посещение на Суковски манастир
* Туристическа / градска такса

Цената не включва:
* Медицинска застраховка на стойност 5000 евро – 3 лева;
* Разходи от личен характер;
* Масажи и други процедури;


• Деца до 1,99 години – безплатно без да ползват легло.
• За деца на възраст от 3 до 5 години, настанени с двама възрастни – 95 лв. без да ползват легло.
• За деца на възраст от 5 до 11 години, настанени с двама възрастни – 130 лв., ако ползват празнична вечеря цената ще е 210 лв.

Програма на пътуването

Сокобаня - градът, който пази магията за вечна младост, градът, който дарява с любов, градът който те кара да се чувстваш специален…различен…боготворен….Тук в този град времето е спряло, природата е останала непокътната….градът се е сгушил измежду планините Rtanj, Ozren и Bukovic. Казват, че "Тук идваш стар, и си отиваш млад".... определено идваме изморени, но си тръгваме отпочинали, свежи и заредени с много енергия и позитивни впечатления..... Соко баня освен термалните извори, въздухът също е благоприятен за лечение и профилактика при бронхиална астми и хроничен бронхит. Старият град пази своята историята от средновековието от времето на Княз Милош.

ПЪРВИ ДЕН - 30.12.2017:
Отпътуване в 07:00 ч. от автогара „Сердика”- София по маршрут София - Калотина – Сокобаня. Пристигане в Сокобаня около обяд. Настаняване в хотела. Обяд. По желание пешеходна разходка до центъра на града. Празнична вечеря в ресторанта на хотела с жива музика и програма. В менюто са включени: Млечни предястия, туршия, Караджорджев шницел с гарнитура от картофи. Нощувка.
ВТОРИ ДЕН - 31.12.2017:
Закуска на шведска маса. В 10.00 часа разходка с наш водач, по пътечките край река Моравица до едно от най-известните местности за излети – Лептерия, където Ви очаква топъл коктейл (варено вино, варена ракия, домашен чай, домашни сокове), сетне обиколка на черквичката Пресвета Богородица, природния феномен „Богородица в стената” и подножието на Сокоград. Следобяд пожелание спа мануелни и лечебни масажи (препоръчваме отпускане с ръчен релакс масаж както и целокупната wellness програма) на промоционални цени за всички гости на комплекса. Всички туристи могат да ползват услугите на ново открития СПА комплекс Соко Терме - басейн с лековита вода, джакузи, сауна и др. само за 4 евро на човек. Празнична Новогодишна вечеря:
Новогодишна закуска, Зелник са кайма, Шницел „Баньица” (специалитет на хотела), Печено агнешко и прасенце, Салата от пресни зеленчуци, Новогодишна торта; с жива музика, богато празнично меню и неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство, томбола с награди, тромпетисти и екзотичен танцов състав. Нощувка
ТРЕТИ ДЕН - 01.01.2018:
Късна закуска на шведска маса. По желание посещение на СПА комплекс Соко Терме - басейн с лековита вода, джакузи, сауна и др. само за 4 евро на човек , или излет с водач от хотела до техните излетища, посещение на традиционната градина „Отворено Сърце” в центъра на града. Празнична вечеря в ресторанта на хотела с жива музика и програма. В менюто са включени: Ордьовър "Баница", Паниран кашкавал със сос тартар, сръбски влак (скара), салата от пресни зеленчуци, Баклава и тулумби за десерт. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 02.01.2018:
Закуска. В 10.00 часа отпътуване посока София. Попътно се спира за кратка почивка в град Пирот където ще се разходим до пазара на Пирот след което ще имате свободно време за обяд. Пристигане в София вечерта.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Ниш |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Ниш |  Нова година 2023 - Сърбия |  Нова година 2023 - Ниш

Избрани оферти