Начало / Екскурзии / Екскурзии - Хамбург

НОВО ТОП ЕКСКУРЗИЯ ХАМБУРГ-сам.билет,3 нощ.+закуски,застр.

Номер на оферта

/

200634

Дати & цени

Цената включва

• Самолетен билет София – Баден Баден - София с вкл. летищни такси на авиокомпания RYAN AIR;
• Малка чанта или камера или лаптоп с размери 35cm x 20cm x 20cm
• Салонен багаж до 10 кг с размери 55cm x 40cm x 20cm.
• 3 нощувки със закуска в хотел 3* в Хамбург централно разположен ;
• Медицинска застраховка с покритие 10000 евро

Цената не включва

• 1 брой ЧЕКИРАН багаж –15 кг - 30 евро, размери 81cm x 119cm x 119cm. ;
• Индивидуален трансфер с метро или влак от летище Хамбург до Централната ж.п. гара – около 2 - 4 евро в посока.
• Градски транспорт
• Билети за влак до Любек (около 18 евро в посока) и до Бремен (около 20 евро в посока)
• Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
Застраховка “Отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсмажорни обстоятелства.

Програма на пътуването

УИКЕНД В ХАМБУРГ
всяка събота - вторник
ОТ 16.09.2017
ЦЕНА: 255 евро/499 лева
ПРОГРАМА
ДЕН 1 (СЪБОТА) СОФИЯ – ХАМБУРГ
Полет на Райън Еър в 17:30. Кацане в Хамбург на летище Хамбург в 19.05 часа местно време. Индивидуално транспорт от летището до жп гарата вХамбург . /пътуването трае около 25 – 35 мин. в зависимост дали е с метро или влак/. Придвижване и настаняване в хотела. Вечерна разходка.
ДЕН 2 (НЕДЕЛЯ)
Закуска. Свободно време Нощувка в Хамбург
С население от 1,786,448 жители, Хамбург е вторият най-голям град в Германия и вторият най-голям немско езичен град в света след Берлин. Пристанището на Хамбург е най-голямото в Германия и се подрежда на трето място по големина в света, след това на Ротердам и Антверпен
Освен това, той има славата на най-красив от всички немски градове и причината за това не е само неговото живописно разположение на бреговете на река Елба.
Хамбург често е описван като перфектният съвременен град, съчетаващ огромно историческо архитектурно наследство с най-съвременните архитектурни стилове и иновации в строителството.
Едно от неговите предимства е, че тук не само има какво да се види, но също така туристите могат да разчитат и на многобройните възможности за забавление.
Тук например можете да посетите някои от най-добрите гурме ресторанти в света и да се разходите с корабче по спокойните води на реката, снимайки от водата някои от най-бележитите сгради в града.
или
Възможност за посещение на Любек (пътуването с влак или автобус трае около 45 мин. – 60 км.).
Любек е град с много богата култура, дом на множество творци и хора на изкуството, а красотата му е под егидата на ЮНЕСКО. Според мнозина Любек е най-красивият немски град, защото изглежда като град от приказките и предлага автентично усещане за средновековна Европа, но в съчетание с всички съвременни удобства.
Няма по-приятно преживяване от това да посетите многобройните дворци и музеи, а след това да се порадвате на чаша кафе в някое малко кафенета сред тесните улички на града.
В Любек се усеща близостта на Дания както в културно отношение, така и по отношение на архитектурата на града. Тази северна Венеция очарова с многобройните си водни пътища и с парковете и градините, които са неизменна част от градския пейзаж.
Едно от нещата, които трябва да направите докато сте в града е да опитате непременно от популярните местни десерти Марципан, което се приготвя от захар, бадеми.
Холстентор е сред забележителностите на немския град Любек и представлява порта, която загражда града от запад. Тази порта представлява готическа сграда - замък и е част от укрепления на градските стени на Любек.
Вечерта – свободно време за разходка по ул. „Репербан” или посещениe на спектакъла звук и светлина в парка „Плантен унд блумен” или вечерен круиз в Хамбург.
ДЕН 3 (ПОНЕДЕЛНИК)
Закуска. Свободно време Нощувка в Хамбург
Възможност за посещение на Бремен (пътуването е 125 км с влак или автобус трае около 1.30 часа).
Бремен ласкаво е наричан някога „Северния Рим” заради огромното историческо и архитектурно богатство, която се заключва между неговите площади, улици и крайбрежни ивици. Бремен също така е и най-старият германски крайбрежен град. Бремен е второто по големина пристанище на Германия, като е изпреварен единствено от Хамбург.
Около стария пазарен площад – Марктплатц са разположени повечето архитектурно-исторически шедьоври на Бремен. Някои от сградите, които обкръжават площада стоят тук още от 13 век, заради което пазарният площад на Бремен е обявен от ЮНЕСКО за паметник на световното историческо наследство - Ратхаус,сградата на гилдията – Шьотинг, бременския парламент – Хаус дер Бюргершафт.
Една от главните улици в Бремен е „Бьотхерщрасе”. Тук е разположен и Розелиус Хаус (търговски дом от 16 век), където може да разгледате интересни експонати на мебели и средновековни предмети на изкуството. В центъра на Бремен се издига и интригуващата статуя на Роланд.

ДЕН 4 (ВТОРНИК)
Закуска. Освобождаване на хотела.Багажът се оставя на рецепцията.
Разглеждане на Хамбург – Биненалстер, Площада на Кметството, Алстераркаден, църквата “Св. Михаил”, квартала „Сан Паули”, ул. „Репербан”, Шпайхерщад – квартала на складовете (наречен още „складовата Венеция”, защото сградите са построени сред канали), пристанището, Аусенаустер или Елбшосе (приютяващи скъпите вили и резиденции, както и едни от най-луксозните хотели в света). Разходка с корабче по пристанището.
Около 16.30 часа – трансфер с метро или влак до летището за полет за София в 19.35 часа. Кацане в София 22.15 ч
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• Самолетен билет СофияБаден Баден - София с вкл. летищни такси на авиокомпания RYAN AIR;
• Малка чанта или камера или лаптоп с размери 35cm x 20cm x 20cm
• Салонен багаж до 10 кг с размери 55cm x 40cm x 20cm.
• 3 нощувки със закуска в хотел 3* в Хамбург централно разположен ;
• Медицинска застраховка с покритие 10000 евро

ВАЖНО : Цените са калкулирани по цени на полетите към 07.2017
ЗА ВСЯКА КОНКРЕТНА ДАТА ЦЕНАТА СЕ ПРЕПОТВЪРЖДАВА!
ЦЕНАТА Е ЗА МИН. 2 ПЪТУВАЩИ .

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• 1 брой ЧЕКИРАН багаж –15 кг - 30 евро, размери 81cm x 119cm x 119cm. ;
• Индивидуален трансфер с метро или влак от летище Хамбург до Централната ж.п. гара – около 2 - 4 евро в посока.
• Градски транспорт
• Билети за влак до Любек (около 18 евро в посока) и до Бремен (около 20 евро в посока)
• Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
Застраховка “Отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсмажорни обстоятелства.

ВАЖНО: ПРОГРАМАТА МОЖЕ ДА ПРЕТЪРПИ НЕЗНАЧИТЕЛНИ ПРОМЕНИ.ПРОГРАМАТА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.
ПОСОЧЕНИТЕ В ОФЕРТАТА ЦЕНИ СА ВАЛИДНИ ЗА ОГРАНИЧЕН БРОЙ МЕСТА, КАЛКУЛИРАНИ СА ПО НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ И ПОДЛЕЖАТ НА ПРЕПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА КОНКРЕТНАTA ДАТА НА ПЪТУВАНЕ.
Всички цени се заплащат в лева по курса на БНБ за деня.
УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:
- РЕЗЕРВАЦИЯТА СЕ ПРАВИ С ДЕПОЗИТ ОТ 200 лв НА ЧОВЕК до 24 часа след потвърждението на резервацията .ДЕПОЗИТЪТ Е НЕВЪЗВРАЩАЕМ!
- ЗАПЛАЩАНЕТО НА ПЪЛНАТА СУМА СТАВА ДО 15 дни преди датата на пътуването.

Необходими документи: трите имена на латиница по паспорт или лична карта + ЕГН

Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.
В предложената програма на пътуването, Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ) и когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
ВАЖНО!
Някои от хотелите могат да изискат гаранционен депозит /в брой или с кредитна карта/ при настаняване, чийто размер се определя индивидуално от администрацията на хотела. Ако сумата не бъде използвана, то тя ще Ви бъде възстановена при напускане на хотела. Моля осведомете се предварително за размера на депозита. Сумата може да варира от 50 до 200 евро на стая, в зависимост от категорията и политиката на съответния хотел.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
ВАЖНО! За деца под 18г., пътуващи сами или с единия от родителите - нотариално заверена декларация на български език от двамата родители, че са съгласни детето им да пътува в чужбина, с телефон на нотариуса. Оригиналната декларация и едно копие, трябва да се носи по време на екскурзията. При несъответствие между фамилното име на детето и фамилните имена на родителите, които го придружават, трябва да носят и документ, доказващ родствената им връзка с детето (акт за раждане или друг документ).
ЗАСТРАХОВКИ :
*Застрахователят, с който туроператорът е сключил застрахователен договор по чл. 97 от Закона за туризма е „ Групама Застраховане „ ЕАД , гр. София, бул „ Цариградско шосе „ №47 А, блок V, ет.3 и номерът на застрахователната полица е № 7500170000001/2016 с валидност до 31.12.2017 г.
* Медицинската застраховка е сключена в ЗК „УНИКА Живот” АД, България, 1612 София, ул. „Юнак” 11-13. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпакета и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
* Застраховка „Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” на „ МОНДИАЛ АССИСТАНСЕ ", по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
ТРНСПОРТ : САМОЛЕТ
FR Sofia 17:30 Hamburg 19: 05 продължителност 2 ч 35 мин

FR Hamburg 19:35 Sofia 23:10 продължителност 2 ч 35 мин

Тагове

Оферти - Германия |  Оферти - Хамбург |  Екскурзии - Германия |  Екскурзии - Хамбург |  22 септември - 2023 - Германия |  22 септември - 2023 - Хамбург

Избрани оферти