Начало / Екскурзии / Екскурзии - Тирана

На гости на Албанските пчелари-Тирана,Круя и Дуръс

Номер на оферта

/

223048

Дати & цени

Цената включва

Цените включват
Транспорт с лицензиран автобус
4 нощувки с 3 закуски и 2 вечери
екскурзиите до Тирана и Круя
туристическите обиколки на Охрид и Скопие
здравна застраховка с покритите 2000 евро до 65г. в Уника живот АД
Екскурзоводско обслужване по целия маршрут

Цената не включва

Допълнително се заплащат:
Входните такси на посещаваните обекти
обяди по желание
здравна застраховка за туристи 65г.- 69г.-5лв.,70-75г.-10 лв.,над 75г.-15 лв.

Програма на пътуването

1 Ден 30.05.2018
Отпътуване от София в 6.00 ч. с луксозен автобус.Преминаване през граничния пункт Кафасан и навлизане в територията на Р.Албания.Настаняване в хотел в курортната част на Дурас на брега на Адриатическо море.Нощувка.

2 Ден 31.05.2018
Закуска.Отпътуване за Тирана – столицата на Република Албания и туристическа обиколка на града. Пчеларска програма. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка .

3 Ден 01.06.2018
Закуска. Отпътуване за Круя- малко градче сгушено в полите на планината,но с богато историческо минало.Тук е роден Георги Кастриоти-Скендербег,водач и обединител на албанския народ в борбата му срещу турците.Разглеждане на замъка-крепост, който през Средновековието е бранел цялата област. Завръщане в Дурас и разглеждане на града с посещение по желание на Археологическия музей. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка

4 Ден 02.06.2018
Закуска.Отпътуване за Охрид. Разходка в стария град с разглеждане на Самуиловата крепост; църквата“Св. Богородица Перивлепта; манастира „Св. Пантелеймон“ и др.. Настаняване в частен хотел в центъра на града. Нощувка.

5 ден 03.06.2018
Отпътуване за България.Престой в Скопие-столицата на Р. Македония и туристическа обиколка на града.По желание късен обяд. Пристигане в София вечерта.

Тагове

Оферти - Албания |  Оферти - Тирана |  Екскурзии - Албания |  Екскурзии - Тирана |  Бизнес туризъм - оферти - Албания |  Бизнес туризъм - оферти - Тирана

Избрани оферти