Начало / Екскурзии / Екскурзии - Хо Ши Мин

Най-доброто от Виетнам

Номер на оферта

/

230076

Дати & цени

Цената включва

•Международни полети София – Ханой; Хо Ши Мин София
•Настаняване в двойна/туин стая.
•Храненията, упоменати в програмата (B – закуска; L – обяд; D – вечеря)
•Местни Английско-говорящи екскурзоводи.
•Екскурзии и трансфери по програмата с климатизирани превозни средства.
•Входни такси.
•Круизи с корабчета.
•Вътрешни полети Да Нанг - Хо Ши Мин и Ханой-Хюе;
•Трансфери и транспорт, както е упоменато в програмата.
•Медицинска застраховка с покритие 25 000 евро;

Цената не включва

•Такси и издаване на виза за Виетнам.
•Напики към храненията.
•Лични разходи (за пране, телефон, напитки, бакшиши и др.)
•Туристическа застраховка.
•Всякакви други услуги, неспоменати по-горе.

Програма на пътуването

Ханой – Ха Лонг-Хой Ан-Хуе – Хо Ши Мин

10 дни/9 нощувки

=====================================================

ЦЕНА НА ТУРА, на човек в лева при мин. 2 пътуващи:

Вариант с хотели – стандарт 3*
Двойна/Туин легло – 3617 лв.

Вариант с хотели – сюпериор 4*
Двойна/Туин легло – 3908 лв.

Вариант с хотели – делукс 5*
Двойна/Туин легло – 5168 лв.

=====================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

=====================================================

Програма:

Ден 1: Пристигане в Ханой
Пристигане в Ханой. Посрещане и трансфер до хотел. Свободно време за почивка.

Ден 2: Ханой (B,L)
Сутринта ще започне Вашата обиколка на Ханой. Турът ще започне с посещение на пл. Бадин, където се намира и мавзоляета на Хо Ши Мин. Следва Храма на литературата, построен през 1070 г. от Император Лай Тан Тонг, който го е посветил на учените и писателите; Всъщност Храмът на литературата се счита за първият университе във Виетнам. След това ще се отправите към стария квартал на Ханой, където ще се докоснете до автентичната виенамска атмосфера. Ще спрете за обяд в традиционен виетнамски ресторант. След това Вашето пътешествие ще продължи с рикша по улиците на Ханой, като ще имате възможност да видите и другите известни забележителности на града. Накрая ще можете да изпиете ароматен виетнамски чай в близост катедралата Св. Йосиф. Връщане в хотела, свободно време. Нощувка.

Ден 3: Ханой - Халонг (B, L, D)
Закуска. Трансфер до популярния залив Халонг, докъдето се пътува около 3 часа през областта на делтата на Червената река в Северен Виетнам. Пристига в залива Халонг, където ще се качите борда на реставрирана дървена джонка с платна сред стотиците островчета в Залива Ха Лонг за еднодневен круиз в залива. Халонг е едно от най-забележителните природни чудеса в света, което наподобява географско произведение на изкуството с хиляди варовикови островчета, извисяващи се живописно от чистите изумрудени води. Тази силно концентрирана на карстови острови зона, световно известна със забележителния си пейзаж от пещери и пещерички, е включена в списъка на ЮНЕСКО. По време на разходката ще се насладите на спокойствието и красотата на изумителните гледки от борда на традиционната джонка. Плъзгайки се по кристално чистите води на залива, ще се потопите в едно от най-великолепните природни чудеса на Далечния Изток. Ще видите миниатюрните островчета, осеяни със скални сводове, отвесни скали, безчет белопясъчни плажове и закътани заливчета. Подобно на скулптури на анимационни герои, тези варовикови острови имат чудати имена: Ароматна пръчица, Каменно куче и Биещите се пилета (символ на Халонг). Спирка за разглеждане на най-красивата пещера – Тиен Кунг. Обяд с морска храна. След обяд ще хвърлите котва в залива Ха Лонг.
Нощувка на борда на джонката в Залива Ха Лонг. [Закуска, Обяд, Вечеря]

Ден 4: Халонг – Ханой- Хой Ан (B)
Закуска на корабчето. Трансфер до летището в Ханой за полет Ханой-Да Нанг. Пристигане в Да Нанг, посрещане и трансфер до Хой Ан. Настаняване и нощувка.

Ден 5: Хой Ан – Тра Куе (B, L)
След закуска ще отпътувате за селцете Тра Куе, където ще имате възможност да се запознаете с живота и ежедневието наместните фермери. След разходката ще спрете за обяд, като ще имате възможност да наблюдавете как се приготвят традиционни виетнамски ястия.

Следобед ще направите разходка до стария град на Хой Ан, известен като архитектурен и културен център, чаровно градче, разположено на двата бряга на р. Ту Бон: Китайският храм, 400 годишният Японският покрит мост, множество сгради с уникален архитектурен стил с китайско, японско или виетнамско влияние, древните къщи на търговци, оживения крайбрежен пазар, работилницата за фенери

Ден 6: Хой Ан – Хуе (B)
След закуска ще се отправите към Хуе – древната императосрска столица за повече от 140 години, подслонил древни храмове и множество императорски сгради. Пътят преминава през прохода Хай Ван, откъдето се разкрива невероятна гледка към крайбрежието. След пристигането в Хуе ще започне Вашата обиколка с лодка по река Хуонг, известна като „ароматната река“ заради приятните цветни ухания, които се носят във въздуха. Ще посетите пагодата Тиен Му, дом на много младежи, които искат да се отдадат на монашеския живот. След това ще продължите към изящната гробница на император Мин Манг. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7: Хуе – Хо Ши Мин (B)
Закуска. Свободно време. Следобед посещение на Стария императорски град, построен в началото на 19-ти век по модел на Забранения град в Пекин. Предстои Ви да се насладите на множеството дворци, храмове, кули, библиотека и музей; - Двореца на император Ту Дук, известен като най-дълго управлявалия в разкош Император на Виетнам.

Трансфер до летището за полет до Хо Ши Мин. Посрещане и трансфер до хотела. Нощувка

Ден 8: Хо Ши Мин – делтата на Меконг (B, L)
Закуска. Отпътуване за делтата на Меконг. При пристигането си ще започне вашата разходка с лодка по каналите на реката. Ще посетите местна къща, където ще ви сервират чай и домашни плодове. Пътуването ви ще продължи по тесните канали, като ще имате и обяд. След обяд ще посетите семейна работилница за производство на кокосови бонбони. Отпътуване за Хо Ши Мин.

Ден 9: Хо Ши Мин (B)
Закуска. Следва обиколка на Сайгон (Хо Ши Мин) – най-големият град във Виетнам, с 300-та годишна история, изпълнена с традиции и култура. Ще имате възможност да посетите катедралата „Нотр Дам”, построена през 1877-83 г. в сърцето на гр. Сайгон; сградата на Централната поща и кметството в типичен френски стил; пагодата „Вин Нием” и Двореца на обединението. Свободно време с възможност за разходка в централната част на града, където френското влияние в архитектурата се чувства навсякъде. Следобед свободно време за самостоятелни занимания или допълнителни екскурзии.

Ден 10: Хо Ши Мин - отпътуване

Предлагаме и разнообразни индивидуални програми в цяла Югоизточна Азия.

Препоръчваме удължаване на тура преди неговото начало или след приключването му до Камбоджа, Лаос, Мианмар и Тайланд!


ЗАБЕЛЕЖКА:
-Цените на самолетните билети подлежат на промяна.
-За свободните дни се предлагат турове, на място, при запитване, срещу допълнително заплащане.
-Гарантирано провеждане на тура при мин. 2 пътуващи.


ВАЖНО!!! Цената на екскурзията е калкулирана при цена на самолетниите билети включени в цената за целия маршрут с включени летищни такси, чекиран багаж 20 кг и ръчен багаж до 7 кг: 1533 лв. на човек (към 19.12.2018). При разлика в цената към момента на резервацията агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Цената на екскурзията е калкулирана при валутен курс 1 USD = 1.75 BGN. При промяна във валутния курс агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет.
Препоръчваме сключване и на застраховка „Отмяна на пътуване“

Допълнителна информация

На запитване

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Хо Ши Мин |  Екскурзии - Виетнам |  Екскурзии - Хо Ши Мин |  Екзотична почивка 2024 - Виетнам |  Екзотична почивка 2024 - Хо Ши Мин

Избрани оферти