Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ню Йорк

НЮ ЙОРК - ЛАС ВЕГАС - ЛОС АНДЖЕЛИС - САН ФРАНЦИСКО

Номер на оферта

/

179448

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София - Ню Йорк – Сан Франциско - София с включени летищни такси
- Самолетен билет Ню Йорк – Лас Вегас с включени летищни такси
- Самолетен билет Лас Вегас – Лос Анджелис с включени летищни такси
- Самолетен билет Лос Анджелис – Сан Франциско с включени летищни такси
- Всички трансфери летище – хотел – летище
- 2 нощувки в 4* хотел в центъра на Манхатън – Ню Йорк
- 2 нощувки в 4* хотел в центъра на Сан Франциско
- 4 нощувки в 4* хотел в центъра на Лас Вегас
- 2 нощувки в 4* хотел в центъра на Лос Анджелис
- Обзорните екскурзии в Сан Франциско и Лос Анджелис
- Обзорна екскурзия, посещения и вечерни разходки в Лас Вегас
- Туристическа обиколка на Манхатън – Ню Йорк
- Екскурзоводско обслужване и придружител на български език
- Медицинска застраховка с Асистанс

Цената не включва

- Такса - виза за САЩ - 160 $
- Допълнителните екскурзии и атракциони, както и разходи от личен характер:
-- Екскурзия с кораб до Статуята на Свободата – 90 $ (включва входните такси, билети и трансфери)
-- Входен билет за обсерваторията на Импайър Стейт билдинг – 34 $
-- Круиз до Алкатраз с посещение - 40 $ (без трансфери) До Fisherman's Wharf
се стига удобно с трамвай за няколко спирки – двупосочен билет 2.25 $. За да се види повече от този красив град, може да се използват специалните открити трамвайчета, които са туристическа атракция на Сан Франциско – билет 7 $.
-- Вечеря на круизен кораб из залива на Сан Франциско – 140 $ (без трансфери)
До мястото на круиза се стига много удобно с трамвай или пеша.
-- Целодневна екскурзия до Гранд Каньон с автобус – 165 $ (включва автобусен транспорт, екскурзовод, спиране на язовирната стена Хувър Дам, входната такса, обяд и билет за стъклената подкова Скайуолк)
-- Гранд Каньон с малък самолет без слизане – 220 $
-- Гранд Каньон с малък самолет със слизане – 350 $
-- Гранд Каньон с хеликоптер без слизане – 380 $
-- Гранд Каньон с хеликоптер със слизане – 430 $
-- Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 120 $ (без трансфери)
- Такса за багаж за вътрешните полети, ако има такава (Повечето авиокомпании в САЩ въведоха такса за чекиран багаж, която варира от 25 $ до 35 $, в зависимост от компанията)
- Градска и курортна такса за хотелите в Ню Йорк и Лас Вегас (ако се изисква)
- Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.

Програма на пътуването

НЮ ЙОРК - ЛАС ВЕГАС - ЛОС АНДЖЕЛИС - САН ФРАНЦИСКО


Дати на пътуване:
09.03 – 20.03.2018 - Потвърдена дата!
16.06 – 27.06.2018 - Потвърдена дата!
22.09 – 03.10.2018 - Потвърдена дата!
28.10 – 08.11.2018

Ню Йорк, Сан Франциско, Лас Вегас, Лос Анджелис - САЩ

Сан Франциско е един от 10-те най-красиви градове на света и едно от най- предпочитаните места за живеене на планетата. Както много други градове в Щатите се разглежда като част от един по-голям район, в случая този на залива около него, който включва района от Сан Хосе, през Силиконовата долина и Станфордският университет, чак до Марин каунти. На запад е Тихият океан, на изток - Оукланд, друг голям град в района на залива и Бъркли, където е Университета на Бъркли, както и други градчета в региона Лос Анджелис е космополитен град, в който възможностите за отдих, развлечения и културни мероприятия са безкрайни. Тук се намира известният Hollywood с Алеята на славата, студията Warner Bros, CBS, NBS, развлекателните паркове Universal Studios Hollywood; Universal City walk, Disneyland; много музеи, между които Музеят на съвременното изкуство, Музеят на летенето, Музеят на Неоновото изкуство, Калифорнийският научен център, Космическата зала, Музеят на естествознанието, Калифорнийският Американско – Африкански музей, Музеят на развлеченията в Hollywood и мн.др. Градът има много паркове, Ботаническа градина, прекрасни плажове, известни магазини и още много други забележителности. За Лас Вегас казват, че няма друг такъв град на земята. Тук се намират 18-те от 20-те най-големи хотела в САЩ. Това е най-осветеният град в света. Известен е със своята главна улица, Las Vegas Strip, където туристите могат да видят древен Египет, Рим , Венеция, Ню Йорк, Париж, Монте Карло, пиратски битки, изригващ вулкан, изключително светлинно водно шоу, тропически рай и какво ли още не. Освен че може да опитате късмета си в казината, тук може да се потопите в огромните магазини с разнообразни стоки.Лас Вегас е изходна точка за посещение на Grand Canyon, Hoover Dam, Lake Mead и река Колорадо. Ню Йорк е най-големият град в САЩ. Той е изключително богат на забележителности, музеи, паркове и атракции. Сред тях са Статуята на свободата, Небесната обсерватория на Empire State Building, многобройните театри на Broadway, Times Square, Rockefeller Center, Крайслер билдинг, ООН, катедралата “Св.Патрик” на 5-то авеню, Музеят на изкуствата Metropolitan, Guggenheim Museum, Central Park и много други.

ПРОГРАМА:

1 ден: Излитане от София. Пристигане в Ню Йорк. Трансфер и настаняване в хотел в централната част на Манхатън. Вечерна разходка по Бродуей и Тайм Скуеър. Възможност за вечеря в панорамния ресторант на Marriott hotel. Нощувка..

2 ден: Туристическа обиколка на Ню Йорк - остров Манхатън: “5-то Авеню”, катердралата “Св. Патрик”, Рокфелер център, седалището на ООН, Крайслер билдинг, Импайър Стейт билдинг. Посещение на административния и финансовия център в южната част на Манхатън: Уол стрийт с нейните банки и Фондовата борса, църквата „ Св. Троица“, Световния Търговски Център с Мемориала на жертвите от 11 септември и построеният на мястото на кулите близнаци „Фридъм тауър“, Бруклинския мост и административната част на града. Допълнителна екскурзия с корабче до Статуята на Свободата и остров Елис. За желаещите посещение на постановка в някой от театрите на Бродуей или спектакъл в Метрополитън опера. Нощувка.

3 ден: Туристическа биколка в централната част на Манхатън- Сентрал парк и Кълъмбъс Съркъл. Възможност за посещение на музеите Метрополитън и Гугенхайм. Трансфер до летището за полет до Лас Вегас. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Нощувка.

4 ден: Обзорна екскурзия в “Града на хазарта” - ще Ви запознаем с всичко, което сте виждали по филмите за американската мафия - хотелите, казината и невероятните светлинни шоута. Разглеждане на най-атрактивните хотели и казина. За желаещите посещение музея на Madame Tussauds. Възможност за шоу спектакъл. Нощувка.

5 ден: Разглеждане на най-големите хотели и казина. Свободно време за разходка и пазаруване. Възможност за концерт или шоу спектакъл по избор. Нощувка.

6 ден: За желаещите - екскурзия до Гранд Каньон с автобус, хеликоптер или малък самолет. Възможност за посещение на шоу спектакъл по избор. Нощувка.

7 ден: Трансфер до летището за полет до Лос Анджелис. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Разглеждане на Downtown - центъра с небостъргачите, където ще видим залата на Уолт Дисни, Операта, кметството, централната библиотека, Staples center, залата Nokia, музеят Грами и др. Нощувка.

8 ден: Обзорна екскурзия на Лос Анджелис: Обиколката ни ще започне с посещение на прекрасните плажове на Санта Моника. Сънсет Булевард ще ни отведе в Холивуд - център на киностудия и кинозвезди, превърнал се в синоним на американското кино и тв индустрия. Ще посетим известната “Алея на славата“, Китайския театър Граумън и театъра Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия “Оскар“. Ще се върнем отново на Сънсет Булевард, ще минем край идиличните улици на Бевърли Хилс осеяни с палми, където се намира и емблематичният розов хотел Beverly Hills Hotel, любим на звездите и бизнесмените. Ще посетим най- скъпата търговска улица в света „Родео Драйв“. Възможност за посещение на Hollywood Universal Studios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Нощувка.

9 ден: Свободно време. Трансфер до летището за полет до Сан Франциско. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в централната част на града. Разглеждане на Юниън скуеър и Китайския квартал. Възможност за вечеря в Jazz Bistro. Нощувка.

10 ден: Обзорна екскурзия на Сан Франциско: Civic Center - Санфранциският градски съвет с площада и алеята на ООН пред него, обществената библиотека, азиатският музей, операта и театъра; Twin Peaks – красив квартал и парк, от върха на който се открива невероятно красива гледка към града и Санфранциския залив, Golden Gate Bridge – най-големият висящ мост в света до построяването на Веразено Нероуз в Ню Йорк, намиращ се над входа на Санфранциския залив; криволичещия участък с многото цветя по Lombard Street; кулата Койт - известна забележителност, завещана от Лили Хичкок на Сан Франциско; Fisherman"s Wharf - квартал и популярна туристическа атракция, заради красивите гледки към залива, откъдето се виждат мостът Голдън Гейт и Алкатраз, както и заради излегналите се на платформи тюлени, многобройните кафета, ресторанти, магазини и туристически атракции разположени в района му. За желаещите - вечеря на кораб с разходка из залива на Сан Франциско. Нощувка.

11 ден: Възможност за круиз до остров Алкатраз - наричан на жаргон Скалата, разположен в непосредствена близост до Сан Франциско, по средата на Санфранциския залив. Бил е затвор, където е лежал Ал Капоне, сега е музей.
Трансфер до летището за полет до България.

12 ден: Пристигане в София.


Цена: 5600 лева

• Доплащане за самостоятелна стая – 1500 лева
• Намаление за 3-ти възрастен в тройна стая – 450 лева
• Намаление за деца до 12 год. в стая с двама възрастни – 800 лева

Забележки:
- Пакетните цени са валидни за група от минимум 15 човека.
При по-малък брой, Туроператорът си запазва правото на промяна в цената, която ще се определи и предложи, в зависимост от броя на индивидуалните туристи. Окончателната информация за броя на пътуващите се обявява в последния ден от срока за записване.
- Цените на допълнителните екскурзии и атракциони са платими в лева, по курса на БНБ в деня на плащането им.

Необходими документи за издаване на виза:
- Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване
- 2 бр. актуални снимки с размери 50 на 50 мм.; 1 бр. в цифров вид (на диск, по e-mail) и 1 бр. на хартия
- Банкова сметка
- Служебна бележка от месторабота
- Ако сте собственик или съдружник на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата
- Документи за недвижима собственост
- Брачно свидетелство
- Удостоверения за раждане на кандидата и на всички негови деца
- Програма, резервации и ваучери, които ще получите от Туроператора

Условия за записване:
- Подписан договор с Туроператора и депозит 50% от пакетната цена
- При отказ на виза се връща пълния размер на депозита, най-късно до 2 дни след отказа на виза
- Посолството на САЩ не възстановява внесената такса за виза
- Краен срок за записване – 60 дни преди датата на пътуване

Допълнителни указания:
- При записването кандидатите за виза трябва да представят необходимата ни информация за попълването на формулярите!
- Кандидатите трябва да се явят на предварително насрочената от нас дата за интервю, носейки обработените от нас документи и програма, както и бележката за платена такса!
- Не е необходимо горепосочените документи да са нотариално заверени или преведени на Английски език!

*При значителни промени на курса долар-евро туроператорът си запазва правото за корекция на цената!

Може да изготвим и индивидуална програма за различни от посочените дати - при запитване.

Допълнителна информация

- Намаление за 3-ти възрастен в тройна стая – 450 лева
- Намаление за деца до 12 год. в стая с двама възрастни – 800 лева

Тагове

Оферти - САЩ |  Оферти - Ню Йорк |  Екскурзии - САЩ |  Екскурзии - Ню Йорк |  Есен 2023 - САЩ |  Есен 2023 - Ню Йорк

Избрани оферти