Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Нова Година 2018! БЕЛГРАД - 5-звездно празнуване в RADISSON и HYATT

Номер на оферта

/

212776

Дати & цени

Цената включва

Пакетната цена на човек включва:

- Транспорт с лицензиран за международен туристически превоз автобус
- 3 нощувки, 3 закуски в хотел по избор Radisson или Hyatt
- Ползване на сауна, фитнес в Radisson
- Панорамна обиколка с автобус и пешеходен тур с местен екскурзовод на Белград
- Медицинска застраховка на ЗК „Уника“ АД
- Водач от Агенцията

Цената не включва

Пакетната цена на човек НЕ включва:

- Новогодишна Гала вечеря
- Вечеря на 01.01.2017 на корабче – около 30 евро
- Най-известния ресторант на вода в Белград /традиционни корабчета-ресторанти, закотвени във водата на р. Дунав/ - 4-ри степенно меню, без напитки с жива музика. В уютна атмосфера с изключителна кухня и обслужване ще се насладите на вкусна сръбска храна, качествени напитки и невероятен купон с много настроение. Горещо препоръчваме! Меню: ордьовър - гриловано сирене, прошуто, пилешка салата, спаначено ролце, гибаница /сръбска баница/; основно ястие - мешана скара със зеленчуци, гурме бургер, мешана салата; десерт - домашно приготвени видове торти
- Екскурзия с местен екскурзовод на български език до до ВОЙВОДИНА с Нови Сад и Сремски Карловци с включена дегустация на 3 вида вина със сирена, Цена: 25 евро - възрастен, 13 eвро - дете до 12 г. при минимум 25 туриста
- Медицинска застраховка на ЗК "Уника" АД - Цена: 5 лв. на човек за 4 дни/ 3 нощувки
- За хотел Hyatt: ползване на басейн: 5 евро на ден; деца до 5 г. – безплатно и паркинг за 24 часа: открит - 16 €; закрит - 30 €
- За хотел Radisson: паркинг за 24 часа: открит - 10 €; закрит - 18 €
- Хотелските вериги Hyatt и Radisson изискват при настаняване депозит от 150 евро на стая. Той може да бъде платен с кредитна карта или в брой. В случай, че не сте използвали допълнителни услуги в хотела, не включени в цената, депозитът се връща 100% при освобождаване на стаята

Програма на пътуването

Празнични оферти
Нова Година 2018 в Сърбия - БЕЛГРАД - 5-звездно празнуване в луксозните хотелски вериги RADISSON и HYATT


4 дни / 3 нощувки
Транспорт: автобус
Дати: 30.12.2017 - 02.01.2018
Цена: 408 BGN

5 ЗВЕЗДНА Нова Година в БЕЛГРАД в луксозните хотелски вериги RADISSON и HYATT!

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА за хотел Radisson Blu Old Mill Belgrade - цена 485 лв. с включена Празнична Новогодишна вечеря в ресторант Larder на хотела!!!

Предлагаме Ви една Нова година близка като дестинация, близка като балканско усещане, но с привкус на аристократизъм и елегантност в лукса на двете хотелски вериги.
След перфектна организация, за трети път, най-новият хотел в Белград Radisson Blu Old Mill Belgrade и вече доказалият се Hyatt Regency Belgrade Hotel, очакват своите гости за Новогодишните празници!
С тръгване на: 30.12.2017 – 02.01.2018
4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ екскурзионна панорамна обиколка на Белград - Програма с автобус
Предлага се и програма със собствен транспорт

Предлагаме Ви една Нова година близка като дестинация, близка като балканско усещане, но с привкус на аристократизъм и елегантност в лукса на двете хотелски вериги.
Radisson Blu Old Mill Belgrade е новооткрит хотел и за трети път кани своите клиенти да посрещнат Нова година в изисканата му арт атмосфера. Оригиналното архитектурно решение – в останките на старата градска мелница да бъде вградена модерната сграда на хотела, прави комплекса особено интересен, а стилът Vintage /винтидж/, в който е обзаведен – елегантен и уютен едновременно. Ще ви бъде предложена салата в стъкления буркан на баба, домашен сладолед, приготвен пред вас и вие сами ще го доовкусите с ядки и плодове, колкото и както пожелаете, ароматно кафе в красива керамична чаша и специален мус вместо бисквитка. Насладете се на това преживяване, при което модерното и доброто старо време съжителстват в прекрасна хармония.
Hyatt Regency Belgrade Hotel е за пета година фаворит на българския пазар. Елегантен, декориран в меки пастелни нюанси със своя лукс и обслужване, хотелът вече спечели българския турист.
ПРОГРАМА:

1 Ден - 30.12.2017
СофияБелград – 420 км.
Отпътуване от София – пл. „Ал. Невски” в 7. 30 ч. по маршрут София – Калотина – Пирот – НишБелград. Пристигане следобяд в Белград. Настаняване в хотел Radisson или Hyatt. Свободно време за почивка,разходка и вечеря. Нощувка.
2 Ден - 31.12.2017
Белград
Закуска. Панорамна, туристическата програма в Белград /включена в цената/ с местен екскурзовод с разглеждане на главните забележителности в централната част на града: площад “Теразие”, националното събрание (Скупщина), улица “Княз Милош”, площадът на Републиката, старият и новият съд – двете най-красиви сгради към крепостта „Калемегдан”, катедралния храм ”Св.Сава”, най-големият православен храм на Балканите, чието изграждане започва през 1894 г. Кратка почивка за посещение на храма. Свободно време. Подготовка за празничната нощ.
ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2018 г.
Нощувка.
3 Ден - 01.01.2018
Белград – Войводина с Нови Сад – Сремски Карловци– Белград
Закуска.
По желание /с доплащане – 25 евро/ екскурзия с местен екскурзовод на български език до Войводина с Нови Сад и Сремски Карловци - исторически град, разположен по склоновете на Фрушка гора. Там се намира и резиденцията на главата на Православната църква на Сърбия и за това градът е наричан – „Рим на сръбската православна църква“. Посещение на винарска изба с включена дегустация на специалното десертно вино „Бермет”, 3 вида вина със сирена. Отпътуване за Нови Сад – столицата на Войводина и втори по големина град на Сърбия. Свободно време за обяд и разходка в центъра на града. Около 15.30 ч. отпътуване за Белград.
За туристите, които остават в Белград предлагаме да посетят „Денят на отвореното сърце”. По традиция на този ден в Белград, ежегодно се провежда благотворително шествие по улиците "Македонска" и "Светогорска" с много атракции – оркестри, певци, артисти, жонгльори, фолклорни състави, вкусни местни специалитети и греяно вино. Ще потънете в изключителната празнична атмосфера на един град с традиции. За да почувствате Белград от романтичния 19-и век и да посетите типично сръбско заведение с музика и национална кухня, трябва да се придвижите до ул. „Скадарска” – център на бохемския живот на града, съхранила спомена за велики сръбски поети и художници. Приятна разходка и добър апетит!
По желание /с доплащане/ вечеря на 01.01.2016 на корабче – около 30 евро. Най-известният ресторант на вода в Белград /традиционни корабчета-ресторанти, закотвени във водата на р. Дунав/ - 4-ри степенно меню, без напитки с жива музика. В уютна атмосфера с изключителна кухня и обслужване ще се насладите на вкусна сръбска храна, качествени напитки и невероятен купон с много настроение. Горещо препоръчваме!
Меню: ордьовър - гриловано сирене, прошуто, пилешка салата, спаначено ролце, гибаница /сръбска баница/; основно ястие - мешана скара със зеленчуци, гурме бургер, мешана салата; десерт - домашно приготвени видове торти.
Нощувка.
4 Ден - 02.01.2018
БелградСофия
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.
ЦЕНА за 3 НОЩУВКИ на човек в ХОТЕЛ RADISSON Blu Old Mill Belgrade 5*:

- Легло в двойна стая - 408 лв.
- Трети възрастен - 378 лв.
- Единична стая - 698 лв.
- Дете 2 – 12 г. в стая с 2-ма възрастни - 348 лв.
- Дете 2 – 12 г. в стая с 2-ма възрастни незаемащо легло - 130 лв.
ЦЕНА за 3 НОЩУВКИ на човек в ХОТЕЛ HYATT Regency Belgrade 5*:

- Легло в двойна стая - 478 лв.
- Трети възрастен – 408 лв.
- Единична стая – 840 лв.
- Дете 2 – 6 г. в стая с 2-ма възрастни – 408 лв.
- Дете 2 – 6 г. в стая с 2-ма възрастни незаемащо легло - 130 лв.


Варианти за Новогодишна Гала вечеря:

1. Ресторант Larder на хотел Radisson

От 17.00 до 22.00 ч. – DJ party в бара на хотела – напитки срещу доплащане!
От 22.00 часа – вечеря в ресторанта на хотела с музика на живо:
Цена на куверт 50 €
Меню: Welcome drink Вечеря на блок маса Кафе Вода Чаша шампанско в полунощ
2. Кристалната зала на хотел Hyatt

Празнична Новогодишна вечеря с жива музика в "Christal Ballroom" на Hotel Hyatt Regency Belgrade 5*
Цена на куверт според разположението на масите по зони - 60 €, 70 €, 110 €, 130 €, 150 €, 160 € до 180 €.
Гала вечеря на блок маса /без включени напитки/ и жива музика със специалното участие на MINISTARKE, https://www.youtube.com/watch?v=4JQY1zWnMeg.
МЕНЮ: /менюто е от миналата година и подлежи на актуализация/
3. „Metropolitan Grill Restaurant” на хотел Hyatt

Официална гала вечеря, която включва 3-степенно меню, десерт на бюфет и чаша шампанско. Продължителност на вечерята - от 20.00 ч. до 02.00 ч. през нощта. Музика на живо с интернационален репертоар със специалното участие на Electric Funx band, https://www.youtube.com/watch?v=SQqcF0_Zt04. Препоръчваме една спокойна и елегантна Новогодишна вечер.
Цена на куверт с промоция до 15.12.2017 - 100 € - възрастен, 50 € - дете от 6-12г, безплатно – дете до 6 г.
4. Балната зала на Сава център

90 евро - възрастен, 45 евро - дете от 6 - 12 г., безплатно - дете до 6 г.
Сава център е най-известния конгресeн, културен и бизнес център в Сърбия. Намира се в непосредствена близост до хотел Hyatt. В продължение на 30 години, Сава Център няма конкуренция в организирането на конгресни, политически, културни и празнични събития. Балната зала за Гала вечерята в Новогодишната нощ е на партерния етаж с капацитет от около 300 места и възможност за откриването на така наречената VIP галерия, която разполага с още 150 места.
Официална Гала вечеря в луксозна обстановка - богато новогодишно меню със сервиране с включени безалкохолни и алкохолни напитки без ограничение, под звуците на жива музика и с участието на известените сръбски изпълнители
МЕНЮ на ГАЛА ВЕЧЕРЯТА в Балната зала на САВА ЦЕНТЪР:
Студени предястия: “Njegu?“ прошуто, говеждо прошуто, пълнена шунка, солени ролца, крема сирене, бяло сирене, говежда салата, Proja - сръбски царевичен хляб със сирене
Топли предястия: панирани чушки със сирене, печени чушки със сирене, традиционен сръбски пай със сирене и зеленчуци
Основни ястия: пилешко месо в ментов сос, пълненено свинско - специалитет от Войводина, говеждо - приготвено по специалена рецепта; гарнитури от печени картофи с крема сирене и салата асорти
Десерт: домашно приготвени сладки, различни видове мини тортички
Напитки включени през цялата вечер:
• Безалкохолни напитки и сокове: кока кола, битер лимон, портокалов сок, ябълков сок, вода - газирана и натурална
• Алкохолни напитки: сръбска сливова ракия, кайсиев вермут, водка, ликьор, бира/Jelen, червено вино, бяло вино, розе - 0.75
• Уиски/ Ballantine’s, билков ликьор /Gorki list, кафе
5. Ресторант "Езеро"

Празнична Новогодишна вечеря с жива музика в един от най-известните ресторанти в Белград "Езеро" http://www.jezeroada.rs/ намиращ се на изкуствено създадения остров АДА, известен с божествената си природа.
ALL INCLUSIVE обслужване:
Празнична Новогодишна програма с жива музика известните сръбски звезди Andeana Cekic, Dragi Domic, Ljubomir Perucica, Dragica Zlatic Гала вечерята с напитки без лимит и богато меню Шампанско и фоерверки Охраняем паркинг
Цена на куверт според разположението на масите по зони - 70 €, 90 €, 100 €, 120 €. Деца до 7 г.- безплатно. Деца от 7 до 14 г. - 50%.
МЕНЮ:
ПРЕДЯСТИЯ Пай с гъби Пай със зеленчуци Царевичен хляб със сметана Избор на пушено месо (пушена шунка, прошуто, говеждо прошуто, колбас) Избор на сирена (мариновано сирене „Златарски”, традиционно сирене, пълномаслено сирене, ементал) Печени бобчета с червен пипер Варена шунка с хрян Ролца със спаначена плънка Солена торта с четири различни вида сирене Начос
САЛАТИ Салати от паста (шунка, заквасена сметана, гъби, майонеза) Гръцка салата Руска салата Салата на готвача с пилешко и салата Caprese Английска салата с яйца Ajvar (сръбски, традиционен специалитет) Лютеница (сръбски, традиционен специалитет) Смес от зелени салати с мариновани калмари Смес от мариновани маслини Кисело зеле
ОСНОВНИ ЯСТИЯ Хрупкаво пилешко със сос от мащерка Свинско месо в гъбен сос Говеждо със сирена Шишчета с tzatziki Смесен грил (кебап, пилешко бутче, пилешко филе, видове меса, сирена и шунка ...) Пушена пъстърва, швейцарски пай и варени картофи Ароматен ориз Печени картофи със зеленчуци
БЕЗЛИМИТНА СЕЛЕКЦИЯ НА НАПИТКИТЕ • Бира - Heineken, Lav, Tuborg • Водка - Смирноф • Уиски - Червеният етикет на Джони Уокър • Сръбска ракия - круша, кайсия, слива, грозде, дюля • Bitter & ?Vermouth - Pelinkovac, Campari, Martini, сухият джин на Гордон • Вино - Тиквеш - Македония, Рубин - Шардоне, Каберне, Роуз - Сърбия • Коктейли - Pina Colada, Sex On The Beach, Margarita, Mai Tai, Long Island Ice Tea, Melon ball, Long Beach tea, Orgasm, La Bomba, White Russian • Еспресо - Lavazza • Минерална вода - Княз Милош, Роза • Сокове - Jabuka, Breskva, Juice, Borovnica, Ananas • Безалкохолни газирани напитки - Coca-Cola, Fanta, Bitter ?Lemon, Tonic Water, Sprite
Необходими документи:

- Лична карта или задграничен паспорт
- За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)
- Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за страната
Начин на плащане:

- Депозит - 50% от цената при записване
- Доплащане - 20 дни преди пътуването
Полезна информация:

Валутeн курс: 1 лев ~ 45 сръбски динара
В Република Сърбия може да се заплаща само в сръбски динари
Часово време: София – 12 ч. Белград – 11 ч.
Radisson Blu Old Mill Belgrade 5*

https://www.radissonblu.com/en/hotel-belgrade?facilitatorId=CSOSEO&csref=org_gmb_sk_en_sn_ho_BEGZH
Туроператорът дава оценка на хотела 5*. Официалната категоризация е 4* предвид други съображения..
Местоположение: Хотелът предлага 5-звездно обслужване и е прекрасен избор за хора, интересуващи се от музеи, култура и разглеждане на забележителности. Намира се на около 2,5 километра от централния площад Република. Търговският панаир на Белград е на 700 метра. Централната гара е на около 1,5 километра, летището е на 17 км.
Удобства в хотела: Предлага безплатна сауна и безплатен фитнес център. В цялата сграда е осигурен безплатен Wi-Fi Интернет. Това е първият сръбски хотел, отличен с екосертификата Green Key. Ресторант и бар OMB в хотела, поднася богат избор от балкански специалитети и освежителни напитки, които могат да се консумират и на терасата на ресторанта. Екзекютив салонът сервира леки хапки и питиета. Той предлага пространство за работа и бизнес срещи.
Стаи:Стилно обзаведените стаи с френски прозорци, дизайнерско обзавеждане и климатици с индивидуално регулиране. Някои включват кафе-машина. Баните разполагат с вана или душ, сешоар.
Интернет: Безплатен Wi-Fi на цялата територия на хотела – в стаите и в публичните зони.
Паркинг: Паркингът е достъпен на място (резервация не е необходима) и се заплаща – 10 евро открит, 18 евро закрит за 24 часа.
Hyatt Regency Belgrade 5*

https://belgrade.regency.hyatt.com/en/hotel/home.html
Местоположение: Хотелът предлага 5-звездно настаняване и се радва на удобно местоположение в бизнес района на Нови Београд. Летище Белград се намира на 15 минути с кола, а Старият град е само на 2 километра от хотела.
Удобства в хотела: Ресторант, бар, Tea House, стаи/услуги за хора с двигателни увреждания, сейф, помещение за съхранение на багаж, магазини в хотела, зона за пушачи. сауна, фитнес център, Спа & Уелнес център, масаж, хидромасажен басейн, турска/парна баня, закрит плувен басейн (целогодишен). рум-сървиз, гледане на деца, пералня, химическо чистене, фризьорски и козметичен салон.
Стаи: Елегантните стаи са 38 кв.м., декорирани в меки пастелни нюанси и са с изглед към центъра на Белград или парка. На разположение са климатик с индивидуално регулиране, телефон, телефонен секретар, сейф, сателитна TV и мини бар, мраморна баня с вана, сешуар, халати.
Интернет: Кабелен Интернет е наличен в хотелските стаи и струва 19 EUR за 24 часа. Wi-Fi е наличен в публични зони и е без заплащане.
Паркинг: Частният паркинг е достъпен на място (резервация не е необходима) и се заплаща – 15 евро за 24 часа.
Забележка:

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
Програмата се осъществяване при записали се мин. 30 туристи. Срок за уведомление при не събран минимум - 14 дни.
0044

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Белград

Избрани оферти