Начало / Екскурзии / Екскурзии - Коста дел Сол

Нова Година 2018! КОСТА дел СОЛ - 3 нощувки - самолет от София - ПОТВЪРДЕНА!

Номер на оферта

/

212785

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- Самолетен билет София - Малага - София на авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 10 кг
- Трансфер летище - хотел - летище
- Транспорт с автобус по време на екскурзиите, включени в цената
- 3 нощувки със закуски в хотел "TRYP Guadalmar" 4**** в района на Малага
- 2 стандартни вечери на блок маса с включени чаша вода и чаша вино по време на вечерите
- Включително новогодишна вечеря на блок маса с празнично меню в ресторанта на хотела и чаша CAVA в полунощ
- Малък подарък и 12 зърна грозде за късмет в полунощ, Music box до 4 ч. сутринта след края на новогодишната вечеря
- Екскурзия до Гранада с включено посещение с местен екскурзовод и входна такса на двореца "Аламбра" и градините "Хенералифе"
- Панорамна обиколка на Малага с водач на български език
- Асистанс на български език
- Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 евро на застрахователна компания "Армеец"

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Целодневна екскурзия до Кордоба (с местен екскурзовод по време на пешеходната разходка в Кордоба и включена входна такса за Джамията-катедрала) на турист при минимум 20 туристи - 139 лв.
- Полудневна екскурзия до Михас с водач на български език на турист при минимум 20 туристи - 55 лв.с
- Входни такси за Музея на Пикасо (7 EUR, за лица до 26 г. и над 65 г. - 5 EUR, за деца под 13 г. - безплатно), Руския художествен музей (8 EUR, за лица до 26 г. и над 65 г. - 4 EUR, за деца под 18 г. - безплатно), музеят "Кармен Тисен" (6 EUR, за лица до 26 г. и над 65 г. - 3,5 EUR, за деца под 18 г. - безплатно) в Малага
- Входна такса за крепостта "Алкасар" (4,5 EUR, за лица до 26 г. - 2,5 EUR) в Кордоба
- Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт
- Разходи от личен характер
- Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
- За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия

Програма на пътуването

Празнични оферти
Нова Година 2018 в КОСТА дел СОЛ - 3 нощувки - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


4 дни / 3 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 30.12.2017 - 02.01.2018
Цена: 1199 BGN

НОВА ГОДИНА НА КОСТА ДЕЛ СОЛ, хотел „TRYP Malaga Guadalmar Hotel” 4**** с включени закуски и вечери, включително новогодишна вечеря! Обслужване на български език!
ПОТВЪРДЕНА ПРОГРАМА!
СофияМалагаГранадаМалага – Михас – МалагаКордобаМалагаСофия

ПРОГРАМА:

1 ден
СофияМалага
Отпътуване от летище София (Терминал 2) с полет на авиокомпания „Bulgaria Air“ за Малага. Пристигане на летището в Малага. Панорамна обиколка на Малага (включена в цената) – родното място на известния художник Пабло Пикасо. Малага е атрактивен и космополитен град, с широки булеварди, високи палмови дървета, оживен нощен живот, богат на исторически паметници, музеи и ресторанти. По време на панорамната обиколка се правят две фотопаузи (при възможност) - на пристанището и на панорамната площадка на замъка Гибралфаро, от където се открива невероятна панорама към града и морската шир. Пешеходна разходка в историческия център на Малага, изобилстващ от малки атрактивни улици и очарователни площадчета. Трансфер до хотел „Tryp Guadalmar“ ****. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
2 ден
МалагаГранадаМалага
Закуска. Еднодневна екскурзия до Гранада (включена в цената). Посещение с местен екскурзовод на двореца „Аламбра“ – перлата на Гранада, наричан още „Осмото чудо на света“, чието име в превод от арабски означава „червена крепост“. Търсеното и открито въздействие на светлината в двореца, водата, лееща се в тих, галещ слуха ромон, прохладната сянка на палмите в горещите летни дни, градините с фонтани и разнообразни растителни видове, способстват описанието на двореца като „рая на земята“ да не звучи пресилено. Свободно време за обяд в Гранада – най-темпераментният испански град, разположен в подножието на Сиера Невада. Връщане в хотела. Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела (вечерята продължава до около полунощ). След вечеря – Music box за гостите на хотела до 4 ч. сутринта. Нощувка.
3 ден
Малага – Михас – Малага
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Свободно време в Малага или по желание полудневна екскурзия до Михас - едно от „съкровищата“ на Коста дел Сол, очарователно планинско село сгушено в хълмовете над курортния град Фуенхирола. Силуетът на „бялото село“ се очертава сред вечнозелената растителност, а добре запазеният му исторически център е любимо място за разходка както на местните жители, така и на туристите. Вечеря. Нощувка.
4 ден
МалагаКордобаМалагаСофия
Закуска. Напускане на хотела (багажът се оставя в стая за багаж в хотела). Свободно време в Малага с възможност за индивидуално посещение на Музея на Пикасо – открит през 2009 г. с колекция от 285 картини на Пикасо, дарени на музея от членове на семейството на Пикасо; Руския художествен музей, открит през 2015 г. с произведения на изкуството специално подбрани за Малага от Руския държавен музей в Санкт Петербург или музеят „Кармен Тисен“ с произведения на изкуството от личната колекция на вдовицата на барон Тисен-Борнемиса – Кармен Сервера. По желание екскурзия до Кордоба – уникален град известен със своята архитектура, символ на арабската и еврейска култура: пешеходна разходка в историческия център на града, където се намират катедралата „Мескита де Кордоба“, построена по времето на маврите като втората по големина в света джамия след тази в Мека, и преустроена в католическа църква през 13 век, днес катедрален храм на архиепископа на Кордоба; крепостта „Алкасар“, от където е ръководена реконкистата на Гранада; Римският мост и мавърската защитна кула „Калаора“. Трансфер до летището в Малага. Отпътуване за България с полет на авиокомпания „Bulgaria Air“. Пристигане на летище София (Терминал 2).
ЦЕНА:

- на човек в двойна стая - 1199 лв

- отстъпка за дете 3 - 11.99 с двама възрастни - 174 лв.
- отстъпка за трети възрастен - 15 лв
- отстъпка за дете до 2,99 г. в двойна стая с двама възрастни без да ползва легло - 350 лв.
- доплащане за единична стая - 259 лв.


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.
Екскурзията се провежда при минимум 34 записани туристи!
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
хотел "Tryp Guadalmar" 4****

Разположен в район Гуадалмар, на брега на морето и на около 5 км от центъра на Малага хотелът предлага изключителен комфорт на своите гости.
В хотела: ресторaнт, бар, градина, външен басейн, тенис корт и закрит отопляем басейн. Срещу допълнително заплащане гостите могат да използват фитнес зала, сауна и хидромасажна вана.
В стаите: сейф (срещу доплащане), климатик, балкон, сателитна телевизия, безплатен Wi-Fi.
0005

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Коста дел Сол |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Коста дел Сол |  Нова година 2024 - Испания |  Нова година 2024 - Коста дел Сол

Избрани оферти