Начало / Екскурзии / Екскурзии - Банкок

Нова Година 2018! ТАЙЛАНД - Бангкок и о-в Ко Самуи, бг група, самолет от София

Номер на оферта

/

201462

Дати & цени

Цената включва

Пакетната цена включва:

- самолетен билет за международния полет София – Доха – Банкок – Доха – София на QATAR AIRWAYS с включени летищни такси,
- самолетен билет с включени летищни такси Банкок – Ко Самуи – Банкок,
- всички трансфери летище – хотел - летище, 8 нощувки със закуски в хотели 4****, от които 3 – в супериорни стаи в EASTIN GRAND SATHORN HOTEL в Банкок, 5 - в супериор стаи с изглед градина в NOVOTEL SAMUI RESORT CHAWENG BEACH KANDABURI HOTEL в Ко Самуи,
- Новогодишна вечеря на бюфет и включени вино и бира в The Glass House в хотела в Банкок,
- 5 вечери в ресторанта на хотела в Ко Самуи, туристическа обиколка на Банкок,
- обяд в местен ресторант в Банкок,
- разходка с лодка по водите на р. Чао Прая,
- полудневна обиколка на Ко Самуи,
- местни екскурзоводи с превод на български от водача на групата,
- входни такси на посочените в програмата туристически обекти,
- водач от агенцията по време на цялото пътуване.

Цената не включва

Цената не включва:
- бакшиши за местни екскурзоводи и шофьори – 40 USD /плащат се с основния пакет/.
- към включената в пакетната цена новогодишна вечеря посрещане на Нова Година на борда на кораба White Orchid с включена Новогодишна вечеря – 75 USD
- към включената в пакетна цена новогодишна вечеря посрещане на Нова Година на някой от най-известните rooftop барове в Банкок – в Destil – доплащане от 575 USD, в Mezzaluna – 855 USD, в Sirocco – 715 USD
- единична стая – 1097 лв.
- медицинска застраховка с покритие 25 000 EUR – 12.00 лв., за лица над 65 г. – 18.00 лв., над 70 г. – 24.00 лв.
- при недостигнат мин.брой от 15 туристи и при записани не по – малко от 12 тур. – 70 EUR
- виза за Тайланд – 30 EUR.
- Допълнителни екскурзии:
* посещение на аквариума в Сиам Парагон в Банкок /наблюдение на Аквариума и прожекция на 5-D филм/ – 20 USD, индивидуално придвижване с наземна железница - ~1 USD
* целодневно сафари в джунглата на гърба на слон с включен обяд – 63 USD
* целодневен круиз до Националния Морски Парк Ангтонг с включен обяд – 47 USD
* екскурзия с катамаран с включен обяд – 68 USD
* спускане с един от най-дългите алпийски тролеи в страната – 73 USD.

Програма на пътуването

Екскурзии
Нова Година 2018 в ТАЙЛАНД - Бангкок и остров Ко Самуи - българска група - самолетна екскурзия от София


11 дни / 8 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 28.12.2017 - 08.01.2018
Цена: 4369 BGN

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 19.09.2017 г. - отстъпка 150 лв.

Посрещнете Новата година в Банкок - един от най-космополитните градове на Азия. Град, който съчетава впечатляващи културни забележителности, свръхмодерна архитектура, необуздан нощен живот и типичната за всеки азиатски град атмосфера. Едва ли има човек, който е стъпил в града за първи път и не е бил омагьосан от него….магията е още по-силна, когато посетителят види обсипаното с огнени искри и пъстри фойерверки небе над Града на Ангелите!
ПРОГРАМА:

1 ден
София – Доха
Среща на летище София-Терминал 2 и в 19.45 ч. полет за Доха. Пристигане в Доха в 01.20 ч. Кратък престой на летището и продължаване с полет за Бангкок в 03.05 ч.
2 ден
Доха – Банкок
В 13.20 ч. кацане на летище Суварнабуми в Банкок – „Земята на усмивките”. Посрещане на летището и настаняване в EASTIN GRAND SATHORN HOTEL/BANGKOK 4****. Свободно време и първи впечатления от града. БанкокТайландската столица често бива описвана като пъстроцветна , екзотична, пренаселена, динамична, величествена…. И всичко казано за този град е вярно. Опитайте от магията на Ориента, потопени в 8- милионния град на красотата, историята, културата, религията и… изненадите. По желание традиционна Тай вечеря с традиционни танци. За по-авантюристично настроените предстои дълга вечер с много музика и веселие на Каосан Роуд- място известно с кипящия нощен живот. Връщане в хотела (според собственото желание и сили). Нощувка.
3 ден
Банкок
Закуска. Начало на целодневна туристическа обиколка в Банкок. В града се намират три от най - важните храмове в Тайланд. Първа спирка ще бъде Златният храм, който е известен със статуята на Буда, изработена от злато и тежаща 5.5 т. Обиколката продължава с посещение на китайския квартал и най – стария храм в Банкок – Ват По. Районът около храма е известен като място, на което може да се насладите на най - добрия тайландски масаж. Тук се намира и училище за традиционна медицина, считано за най - стария университет в Тайланд. Следва посещение на Големия дворец и Храма на Изумрудения Буда, където може да се види статуя на Буда, изваяна от монолитен смарагдов блок. Обяд в местен ресторант. Следобед разходка с лодка по водите на р. Чао Прая и посещение на храма Ват Арун, известен със своята 75 - метрова пагода. Връщане в хотела. Подготовка за Новогодишната нощ. Новогодишна вечеря на бюфет и включени вино и бира в The Glass House в хотела /включена в пакетната цена/.
Срещу доплащане се предлагат и запомнящи се опции – круиз с вечеря на кораба White Orchid по р. Чао Прая или незабравима вечер в луксозен ресторант на покрива на някоя от най-високите сгради в Тайландската столица. Нощувка.
4 ден
Бангкок
Закуска. Свободно време за отдих или по желание срещу допълнително заплащане посещение на аквариума на Сиам Парагон, един от най-големите в Азия /придружени от водача на групата, придвижването е с наземна железница/. Нощувка.
5 ден
Банкок – Ко Самуи /”Рай на земята“/
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Полет до Ко Самуи. Трансфер и настаняване в NOVOTEL SAMUI RESORT CHAWENG BEACH KANDABURI HOTEL/SAMUI 4****. Вечеря. Нощувка.
Ко Самуи е райско кътче, в което ще може да си отдъхнете от забързания и пренаселен Банкок. Място което ще ви плени с красивите си плажове, кристално чисти води и вечнозелена растителност. Ко Самуи е идеален за туристи, които желаят да се насладят на безметежното спокойствие на острова, но също предлага и оживен нощен живот, както и доста мероприятия за любителите на активния отдих.
6 ден
Ко Самуи – полудневна обиколка на Ко Самуи /включена в пакетната цена/
Закуска. Начало на полудневна обиколка на Ко Самуи /включена в пакетната цена/. Посещение на храма на Големия Буда, където се издига висока 12-метрова статуя на Буда. Следващата спирка е олтарът на Гуан Ю – възпоменателен паметник, напомнящ за дългогодишното културно влияние на Китай в района. Паметникът на легендарния войн е висок 16 метра и е най-големия в страната. Обиколката на острова включва и посещение на храма Уат Кунарам, където е изложено мумифицираното тяло на един от най-почитаните монаси на острова. Пътят ще отведе групата и едно от природните чудеса на острова водопадът На Муанг. Ще има време и за пазар на традиционни стоки в столицата на Самуи – град Натон. Следобед свободно време за плаж и водни спортове. Вечеря. Нощувка.
7 ден
Ко Самуи – екскурзия по желание до Националния Морски парк Анг Тонг с обяд
Закуска. Свободно време за плаж и водни спортове. По желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до Националния Морски Парк Анг Тонг. Това е приказен архипелаг, състоящ се от 42 острова, разположени на не повече от 250 км2, който отговаря на определението „Рай на земята“. Причудливи скални образувания, тюркоазено синя вода, красиви плажове от фин пясък и тропическа зеленина омайват посетителите. След обиколка около островите, е предвидено изкачване до прочутото Смарагдово езеро. Турът включва и вкусен обяд, след който ще има и време за отдих на някой от красивите плажове. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
8 ден
Ко Самуи – по желание сафари на гърба на слон в джунглата с обяд
Закуска. Свободно време за плаж и водни спортове или по желание и срещу допълнително заплащане сафари в джунглата, при което на гърба на слон ще навлезете във вечнозелените джунгли на острова - турът включва и обяд на бюфет, възможно е да отидете на екскурзия с катамаран и да се отдадете на изучаване на разнообразието на морското дъно с включен обяд. За любителите на силни усещания предлагаме възможност да се насладят на един от най-дългите алпийски тролеи в страната (за непознаващите термина – вижте снимката). Вечеря. Нощувка.
9 ден
Ко Самуи
Закуска. Свободно време за почивка и плаж. Вечеря. Нощувка.
10 ден
Ко СамуиБанкокСофия
Закуска. Трансфер до летището и полет до Банкок. Престой на летището и в 20.40 ч. полет за Доха. Кацане на летище Хамад в 23.49 ч.
11 ден
Доха – София
В 06.40 ч. полет за София и кацане на Терминал 2 на летище София в 10.55 ч.
КРАЙНА ПАКЕТНА ЦЕНА с включени летищни такси: 4369 лв.

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 19.09.2017 г. - отстъпка 150 лв.


Забележка:

допълнителните екскурзии се заявяват предварително и се заплащат с основния пакет/. Минимален брой - 2 туристи. При записани 6 туристи – водачът придружава групата.
Застраховка „Отмяна на пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Пакетната цена е калкулирана при курс 1 USD = 1.75 лв. При увеличение на обменния курс, пакетната цена ще бъде преизчислена.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 16 туристи
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 10 дни преди началната дата
Необходими документи:

международен паспорт с валидност 6 месеца към крайната дата на пътуване, няма санитарни и медицински изисквания за пътуване до Тайланд.
За издаването на туристическа входна виза за Тайланд: такса - 30 EUR. Необходими документи: задграничен паспорт с 6-месечна валидност към крайната дата на пътуване, попълнен формуляр на Консулски отдел на Тайланд, 1 актуална снимка.
Начин на плащане:

депозит – 1500 лв.,
доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
0011

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Банкок |  Нова година 2023 - Тайланд |  Нова година 2023 - Банкок

Избрани оферти