Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Нова Година 2018 в ДУБАЙ - 7 нощвуки, бг група, самолет от София, ПОТВЪРДЕНА!

Номер на оферта

/

205949

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетен билет София - Дубай - София с Авиокомпания FLY DUBAI
- Една бройка салонен багаж до 7 кг с размер 56/45/25см на борда на самолета
- Чекиран багаж 20 кг.
- Трансфер летище-хотел-летище
- 7 нощувки със закуски в избраният хотел
- Обзорна обиколка на Модерен Дубай
- Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро на ЗАД "Евроинс"
- Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
- Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Цената не включва

Цените не включват:

- ДДС в ОАЕ (след въвеждането на ДДС в ОАЕ от Януари 2018, цените на стоките и услугите ще бъдат увеличени с 5%)
- Задължителна туристическа такса Tourism Dirham. Заплаща се в местна валута от клиентите на място, директно в хотела за стая на вечер и е в размер както следва: Ibis One Cental 3* - AED 10; Тryp By Wyndham 4* - AED 15; Dusit D2 Kanz 4* - AED 15

Програма на пътуването

Екскурзии
Нова Година 2018 в ДУБАЙ - 7 нощвуки - българска група на 29.12.2017 - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 29.12.2017 - 05.01.2018
Цена: 1835 BGN

ПРОГРАМА:

1-ви ден - 29.12.2017 - Петък

Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата. Полет за Дубай в 15:20 ч. с авиокомпания FLY DUBAI. Пристигане на летище DXB Дубай в 22:05 ч. Посрещане от фирмата партньор. Настаняване в избрания хотел. Нощувка.
2-ри ден - 30.12.2017 - Събота

Закуска. Обзорна обиколка на Дубай-Модерен Дубай (включена в цената). Обиколката ще започне от двореца на Емира на Дубай - шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа). Турът продължава към крайбрежния квартал Джумейра (Jumeirah), следва кратка фотопауза до 7-звездния хотел Бурж ал Араб (Burj al Arab). Продължваме към изкуствения остров The Palm-Jumeirah и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina.
Допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се и се заплaща преди тръгване - 55 евро. Начало 17:30 ч. Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведе за 124 секунди до 124-ти етаж. Вечерен билет за площадката At The Top(Продължителност около 4 часа).
Нощувка.
3-ти ден - 31.12.2017 - Неделя

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: ВИП Дубай с яхта - 55 евро (2 часа на яхтата). Мин.15 човека. Начало 08:30 ч. Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Допълнителна екскурзия: Градините на Дубай - 30 евро с включен транспорт и входна такса. Начало 13:00 ч. Престой в градините 2 часа. Посетете най -големите вертикални градини в света с над 45 млн.цветя.
НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ
4-ти ден - 01.01.2018 - Понеделник

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Открития пазар на Дубай с включена вечеря на блок маса - 40 евро. Начало 17:30 ч. Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки. Ще усетите истинската атмосфера на арабските пазари и ще можете да си купите различни сувенири. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка). Преобладаващо пешеходен тур.
Нощувка.
5-ти ден - 02.01.2018 - Вторник

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: Абу Даби – 55 евро (целодневна с екскурзовод на български език). Абу Даби - столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време за обяд или шопинг. По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Нощувка.
6-ти ден - 03.01.2018 - Сряда

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: „Завръщане в бъдещето“ - полудневна екскурзия с брънч - 48 евро/94 лева НОВО!!! Ще направим едно пътуване от най-новото съоръжение на супер модерния град (Дубай Канал) към миналото изпълнено с традиции. В продължение на 4 часа ще пътуваме с автобус, ще пътуваме по вода, ще ядем традиционна емиратска кухня и ще си направим най-невероятните снимки.
Този тур е подготвен специално за нашите групи и дава възможност на участниците да видят града от друг ъгъл, да посетят „неизвестни“ красиви места.
Допълнителна екскурзия: Вечеря на арабска галера по канала на Дубай - 50 евро (1,5 часа на арабската галера). Романтична вечеря с любим човек и удоволствието да се насладите на вечерния бриз по канала на Дубай.
Допълнителна екскурзия: Вечеря на арабска галера Дубай Марина – 65 евро (1,5 часа на арабската галера) Круиз из Дубай Марина на традиционен арабски кораб и романтична вечеря с любим .
Нощувка.
7-ми ден - 04.01.2018 - Четвъртък

Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
„Традиции, история...и още нещо“ - полудневна екскурзия с обяд - 44 евро/86 лева НОВО!!! Този тур е подготвен специално за нашите групи и дава възможност на любителите на историята и традициите да открият другото лице на Дубай, което е скрито из тесните улички на стария град. Там, в трационните къщи, под „вятърните комини“ са разположени и трите музея, които ще посетим. Турът ще завърши с обяд, който е част от всички домакинства в залива.
Допълнителна екскурзия: Сафари в пустинята - 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Начало 15:00 ч. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие.
Нощувка.
8-ми ден - 05.01.2018 - Петък

Закуска. Освобождаване на хотела около 08:30 ч.
Трансфер до летище - DXB Дубай за полет до София в 10:50 ч. Пристигане на летището в София в 14:35 ч.
ЦЕНИТЕ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 15.10.2017:

ХОТЕЛИ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА:

IBIS ONE CENTRAL 3*

- на човек в двойна стая - 938 €/1835 лв
- единична стая - 1195 €/2337 лв
TRYP BY WYNDHAM 4*

TRYP ROOM 24m2
- на човек в двойна стая - 1123 €/2196 лв
- единична стая - 1556 €/3043 лв
- дете 2 - 5,99 г. с двама възрастни без ползване на отделно легло - 803 €/1571 лв
TRYP BY WYNDHAM 4*

FAMILY ROOM 48 m2
- на човек в двойна стая - 1187 €/2322 лв
- допълнително легло в двойна стая (за възрастен и за дете над 6 г) - 983 €/1923 лв
DUSIT D2 KANZ 4*

- на човек в двойна стая - 1217 €/2379 лв
- единична стая - 1725 €/3373 лв
- допълнително легло в двойна стая - 999 €/1953 лв
- дете 2 - 11,99 с двама възрастни без ползване на отделно легло - 675 €/1320 лв

Цената не включва:

- ЗАДЪЛЖИТЕЛНА НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ ЗА ХОТЕЛ IBIS ONE CENTRAL 3*: 130 $/234 ЛВ
- Очаквайте много и разнообразни предложения за НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ – в Армани, в хотел Атлантис, на галера или в пустинята!
- Лични разходи
- Допълнителни екскурзии
- Застраховка отмяна на пътуване, която се предлага в офисите при записване

Важно:

Моля да имате в предвид, че някои от хотелите в Дубай при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
Всички цени са калкулирани при курс 1,80 лв. за 1 USD. При промяна на курса с повече от 3%, туроператорът си запазва правото да актуализира пакетната цена. Заплащането се извършва в лева.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията – 20. Срок за уведомление за недостигнат брой: 14 дни преди датата на отпътуване
При промяна цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана.
Необходими документи при записване:

Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването
Депозит в размер на 50% от сумата на човек;
Доплащане до 30 дни преди заминаването.
Анулация:

В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
- до 60 дни преди датата на отпътуване – без неустойка
- от 59 дни до 31 дни-депозита
- от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и/или превозвача, както и на поредността на провеждане на екскурзиите, като клиентите ще бъдат своевременно информирани!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

„Завръщане в бъдещето“

полудневна екскурзия с брънч - 48 евро/94 лева НОВО!!!
Ще направим едно пътуване от най-новото съоръжение на супер модерния град (Дубай Канал) към миналото изпълнено с традиции. В продължение на 4 часа ще пътуваме с автобус, ще пътуваме по вода, ще ядем традиционна емиратска кухня и ще си направим най-невероятните снимки.
Този тур е подготвен специално за нашите групи и дава възможност на участниците да видят града от друг ъгъл, да посетят „неизвестни“ красиви места.
Цената включва: трансфер с климатизиран бус, водач на български, трасфер по вода със сертифициран превоз, традиционен обяд (set menu), чай
Забележка: има възможност и за вегетарианско меню с предварителна заявка. Минимален брой туристи: 10
„Традиции, история...и още нещо“

полудневна екскурзия с обяд - 44 евро/86 лева НОВО!!!
Този тур е подготвен специално за нашите групи и дава възможност на любителите на историята и традициите да открият другото лице на Дубай, което е скрито из тесните улички на стария град. Там, в трационните къщи, под „вятърните комини“ са разположени и трите музея, които ще посетим. Турът ще завърши с обяд, който е част от всички домакинства в залива.
Цената включва: трансфер с климатизиран бус, екскурзовод на български език, входни такси за музеите,традиционен обяд , вода
Забележка: турът в по-голямата си част е пешеходен. Минимален брой туристи: 10
БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ

55 евро/108 лв, дете до 12 г – 50 евро/98 лв
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа) Заявява се и се заплаща в България.
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела; Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa
Разходка в Dubai Mall - аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани.
САФАРИ В ПУСТИНЯТА

60 евро/118 лв, дете до 12 г – 45 евро/88 лв
Начало: 15:00 ч. Тръгване от лагера около 20:00. Връщане в хотела около 21:00ч.
Ако желаете да се позабавлявате, това е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустинята. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела, Сърфиране по дюните, Яздене на камили, Временна татуировка с къна, Наргилета, Безалкохолни напитки, кафе и чай, Вечеря на шведска маса, Арабски танци. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие.
АБУ ДАБИ - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ

55 евро/108 лв, дете до 12 г – 45 евро/88 лв (мин. 6 човека)
Тръгване: 08:30 ч. Връщане в хотела: 18:00 ч. Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин, за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1 (не е включено посещение на пистата) и дом на уникалния комплекс Ferrari World. Свободно време за обяд или шопинг. По време на посещението на джамията Шейх Зайед има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела, Екскурзовод по програмата
ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА ПО ДУБАЙ КАНАЛ

50 евро / 98 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв. НОВО!
От хотела: 19:00- 19:45 ч. Отплаване: 20:30 ч. Връщане от круиз: 22:30 ч.
Романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз? Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай до Шиндага.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера по канала на Дубай, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.
ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА ДУБАЙ МАРИНА

65 евро / 128 лв., дете до 12 г – 55 евро / 108 лв НОВО!
От хотела: 19:00- 19:45 ч. Отплаване: 20:30 ч. Връщане от круиз: 22:30 ч.
Вечеря на традиционна арабска галера из красивия квартал Дубай Марина, където светлините на небостъргачите се отразяват в кристалните води на залива.
Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела, разходка с галера из Дубай Марина, Континентална вечеря на блок маса, Безалкохолни напитки.
ВИП ДУБАЙ С ЯХТА

55 евро/108 лв, дете до 12 г – 50 евро/98 лв (мин.15 човека)
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Продължителност: 4 часа (2 часа от тях с яхта)
Минимален брой участници:15
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела, Разходка с яхта по маршрута, Освежителни напитки на борда на яхтата
MIRACLE GARDENS

30 евро/59 лв, дете до 12 г – 30 евро/59 лв
С автобус ще се отправим към уникалната цветна градина Miracle Gardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета.
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела
ОБИКОЛКА С ХЕЛИКОПТЕР

НОВО!!!
Пакет 1«Наследство» 12 мин. – Цена на човек: 180 евро / 352 лв.
Пакет 2«Палма» 17 мин. – Цена на човек: 205 евро / 401 лв.
Пакет 3«Откривател» 22 мин. - Цена на човек: 253 евро / 495 лв.
Пакет 4«Приключение» 40 мин. – Цена на човек: 430 евро / 841 лв.
При желание доплащане за двупосочен трансфер до/от мястото на излитане 25 евро/49 лв. на човек.
Разрешено е летенето на деца над 16 кг.
Важно!!! Задължително си носете паспорта или документ за индетификация (лична карта или шофьорска книжка).
0004-57-58

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Нова година 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Нова година 2024 - Дубай

Избрани оферти