Начало / Екскурзии / Екскурзии - Одрин

Нова Година 2018 в Европейска ТУРЦИЯ - бутиков СПА хотел 5*, автобус от Варна

Номер на оферта

/

212910

Дати & цени

Цената не включва

Цената не включва:

- Медицинска застраховка за лица от 65г. до 75 г. – доплащане 10.00 лв; от 75г. до 79г. – доплащане 15.00 лв

Програма на пътуването

Празнични оферти
Нова Година 2018 в Европейска ТУРЦИЯ - Одрин, Чорлу, Капаклъ, Лозенград - бутиков СПА хотел 5* - полупансион с включена празнична вечеря - автобусна екскурзия от Варна и Бургас


3 дни / 2 нощувки
Транспорт: автобус
Дати: 30.12.2017 - 01.01.2018
Цена: 350 BGN

НОВА ГОДИНА 2018 в Европейска Турция - ОДРИН, ЧОРЛУ, КАПАКЛЪ и ЛОЗЕНГРАД

5* СПА ХОТЕЛ HАWTHORN Suites by WYNDHAM /в гр. Капаклъ – в близост до гр. Чорлу/

НОВОГОДИШНА НОЩ – на близо и със стил
3 дни / 2 нощувки / 2 закуски /1 вечеря + Празнична вечеря: ALL INCLUSIVE/ ВСЯКАКВИ МЕСТНИ НАПИТКИ БЕЗ ЛИМИТ
СПЕЦИАЛНА ЦЕНА: 350 лв само до 15.11.2017

Редовна цена: 380 лв

Одрин - градът на шедьоврите, фонтаните и пехливаните
Чорлу и Капаклъ – градовете на шопинга и фабриките
Лозенград – градът на сладостите
организиран комфортен транспорт от Варна и Бургас
Посрещането на Нова Година е специален празник за всеки човек! Затова заповядайте с нас в специално подбрания за нашата весела група 5* СПА хотел в уютна обстановка, „по съседски!.. Известни със своето гостоприемство, перфектно обслужване, изобилна храна, десерти от вкусни по-вкусни и интересни, страхотното новогодишно парти в 5*-та Бална зала, с най-красивата гледка в цялата околия, хотел HАWTHORN Suites by WYNDHAM , ще ви предложи невероятни стаи-сюити с тераси, в супер модерен и елегантен стил, SPA център със сауна, хамам – турска баня, масажи и вътрешен басейн, а-ла-карт ресторант с прекрасно меню, панорамен ресторант, където ще бъдете очаровани от специално подготвената програма с музика на живо, оркестър, изълнител, DJ перформанс, много танци, веселие, награди и томбола! Страхотните домакини ще ни поднесат много празнично настроение и невероятно топло посрещане!...
ПРОГРАМА:

1 ДЕН - 30.12.2017
05:45ч. – Очакваме Ви заредени с добро настроение в гр. Варна на ул. „Антим” І до Археологическия музей. Тръгваме в 06.00ч. 08:00-08:30ч. – Кратък престой в гр. Бургас - бензиностанция OMV (до хотел Мираж). През ГКПП Малко Търново се отправяме към Одрин. Около 11:30ч. пристигаме в Одрин – градът на трите реки, мостовете, шедьоврите, фонтаните, пехливаните, лалетата и много други... Първо ще посетим Музеят на здравето - огромен, много впечатляващ комплекс, построен през 15 век от султан Баязид ІІ на брега на река Тунджа – с над сто купола и две огромни, островърхи минарета. През 2004 год. печели приз „Европейски музей на годината". Първоначално бил създаден за болница, където лекували пациентите с психични заболявания по нетрадиционни за времето си методи – чрез ромона на водата, специално композирана лечебна музика и омайни аромати. Днес, музеят е интересно историческо място, но също и удивително място за релакс! Восъчни фигури по подобие на Мадам Тюсо пресъздават историята на древната медицина... Вход: 5 турски лири ( време за разглеждане – ок. 40мин.)
Заедно ще се отправим към най-посещаваната забележителност в града джамията на султан Селим II – шедьовъра на архитект Синан, славеща се с красивите си мраморни резби, керамични мозайки и най-високите минарета в страната – 72 м. Виждат се дори от България! Първоначално джамията е имала 1000 прозорци, но са зазидали единия поради вярването, че 999 е магическо число. Според някои мнения „Селимие джами“ надминава по красота дори храмът „Света София“ в Истанбул. Интересен е фактът, че джамията е издържала 71 земетресения над 7-ма степен по Рихтер, но оцелява непокътната... Безплатен вход (време за разглеждане – ок. 20мин.)
Свободно време за армагани, разходка и приятни емоции... Ще опитаме прочутият специалитет на гр. Одрин - таваджигер - пържен черен дроб, приготвен по специална рецепта със свежа салата от различни зеленчуци, пикантен сос и прословутия айрян на комшиите, ще се насладим на приятната атмосфера... Разглеждаме базара към джамията, откъдето можем да си купим сувенири и един от символите гр. Одрин – малки сапунчета във формата на различни плодове и зеленчуци, магнити, джезвета, марципан, огледалца, както и много други подаръци... Около 15:00ч. отпътуваме всички заедно за българската църква „Св. Св. Константин и Елена" - най-старата българска църква в Одрин, построена през 1869 г. с разрешението на местния паша и със средства на българската общност. (време за разглеждане – ок. 30мин.) Няма да пропуснем и възможоността за шопинг разбира се... Свободно време за посещение на най-новият МОЛ на града: ERASTA AVM http://erasta.com.tr/ - големи намаления на световно известни и турски марки!
Отпътуваме за гр. Капаклъ в близост до гр. Чорлу – меката на шопинга на супер изгодни цени! Настаняваме се в хотела. Очаква ни вкусна вечеря с напитки по избор (19:30-22:30), включена в цената и подготвена специално за нас от майстор – готвача и неговия екип. Репетиция за Новогодишната нощ с музика и танци. Нощувка.
2 ДЕН - 31.12.2017
07:30-10:30ч. Богата закуска.
БОНУС за цялата група БЕЗ доплащане: Шопинг на супер изгодни цени и намаление от 30% до 70% в последния ден на 2017г.! Ок. 09:45ч. Ще посетим преставителните магазини на фабриките около Чорлу: Mavi (дънкови облекала и др.); аутлет център Авантаж - тук са представени стоки на около 40 фирмени магазина, Colin’s (дънкови облекла и др.); БОНУС!! AZZO – специализиран магазин за кожени изделия – обувки, якета, чанти, колажи и много др. на цени директно от фабриката; Мол ОРИОН, където се намират представителни магазини на повечето фабрики в града – Mavi Jeans, U.S. Polo, Koton, Defacto, Nike, Adidas, LC Waikiki, Madame Coco, Pierre Cardin, ADL, Inci, Derimod, Desa, Herry, Penti, Boyner, English Home и най-новият Мол АРЕНА ТРЕНД - магазини от всякакъв тип и за всеки вкус, марки като Kemal Tanca, Hotic, Greyder, Ozdilek, White & Beige, Ipekyol, Katia & Bony, LTB и др. Време за обяд, турско кафе с десерт и безброй покупки... По Ваше желание посещение и на хипермаркети КИПА и МИГРОС.
Чорлу – най-големият град в Европейската част на Р. Турция! Той се намира в областта - Tekirda? (на турски: Текирдаа). Въпреки, че Чорлу не е областен град, той е най-големият и най-гъсто населеният, тъй като в неговите околности са разположени значителен брой производствени фабрики, което го превръща във важен индустриален център. Освен това, градът е известен и с големия си брой български изселници, които са пристигнали от България в края на 80-те години.
Сам по себе си градът е един типичен работнически турски град, който се развива със скоростта на светлината. Тук живота кипи с пълна пара и всичко е толкова оживено и динамично, че само да седиш на някоя пейка и да гледаш, се изморяваш.. За сметка на това, той отдавна се слави със силната си шивашка и кожарска промишленост, в района се шие на ишлиме за много световноизвестни марки, което позволява цените да бъдат изключително атрактивни.
Чорлу е важен промишлен център на Турция, известен и с множеството си фабрики за дънкови облекла, кожи, килими, спално бельо и мн. др. производства, които ние ще имаме шанса да посетим.
Капаклъ, градът в който е и нашият хотел, се намира на 20км североизточно от Чорлу. Още от преди Балканската война там са живели много българи и именно те са основателите на днешните поселения в района. Затова по тези земи живеят и до ден днешен бълргарски изселници, дошли за препитание.. Тракийската част е и житницата на Турция, земите се обработват и няма дори малко място, което да е изоставено или незасято със земеделски култури. Град Капаклъ е най-голямата индустриална зона, в която се намират множество фабрики и заводи на световно ниво и с международно участие.
Следобяд се връщаме в хотела и за да релаксираме в СПА центъра, където безплатно можем да се възползваме от вътрешен басейн, сауна, турска баня, фитнес, масажи и др.
Приготовления за новогодишната нощ... Начало 20:00ч.
Новата 2018-та година ще посрещнем с невероятно Новогодишно парти в 5*-та бална зала на СПА хотел HАWTHORN Suites by WYNDHAM, където ще бъдете очаровани от специално подготвената програма с музика на живо, оркестър, изпълнител, DJ перформанс, много танци, веселие, награди и томбола!
Страхотните домакини ще ни поднесат много празнично настроение и невероятно топло посрещане!...
Честита Нова Година!!!
3 ДЕН - 01.01.2018
09:00-14:30ч. Брънч – късна закуска.
14:00ч. отпътуваме от хотела. Не можем да си тръгнем от меката на шопинга без да посетим един от най-емблематичните магазини в района: Tac / "ТАЧ" – марков магазин за супер качествени и на страхотни цени - спално бельо, халати за баня, покривки, готови пердета, щори, детски комплекти и мн. други стоки.
15:30ч. отпътуваме за Лозенград (Къркларели). Свободно време в центъра за покупки на турски сладкиши и деликатеси на ниски цени. По желание: прочутите Лозенградски кюфтета, бира ЕФЕС или айрян! Покупката на баклава, локум, турски сладки, ядки и др. на изгодна цена е почти неизбежна.
След като сме изхарчили и последните си турски лири отпътуваме към България. Пристигаме в Бургас и във Варна вечерта.
ЦЕНА:

- за ранни резервации на човек в двойна / тройна стая - 350 лв
- стандартна цена на човек в двойна / тройна стая - 380 лв
- доплащане за единична стая – 100 лв;
- за ранни резервации на дете до 11,99 с двама възрастни – 240 лв
- стандартна цена на дете до 11,99 с двама възрастни - 260 лв
Цената е на човек в двойна / тройна стая и включва:

- Комфортно пътуване с туристически автобус, БЕЗ нощни преходи;
- Безплатно ще ви бъдат поднесени турски лакомства, традиционни сувенири и много изненади;
- 2 нощувки,
- 2 закуски,
- 1 вечеря,
- Празнична Новогодишна вечеря с музика на живо, оркестър, изпълнител, DJ перформанс, ориенталски танци, награди, томбола, местни безалкохолни и алкохолни напитки БЕЗ лимит в HАWTHORN Suites by WYNDHAM 5* - https://www.wyndhamhotels.com/en-uk/hawthorn-extended-stay
- Безплатно ползване на СПА ЦЕНТЪРА в хотела - вътрешен басейн, сауна, турска баня, фитнес, интернет в целия комплекс;
- Безплатна обиколка на забележителностите по програмата в гр. Одрин и гр. Чорлу с беседи на български език;
- БОНУС: Шопинг на супер изгодни цени в гр. Чорлу - аутлет център Авантаж, Мави джийнс, Колинс, БОНУС!! AZZO – специализиран магазин за кожени изделия; МОЛ ОРИОН, хипермаркетите Мигрос и Кипа, новият Мол в гр. Чорлу: ТРЕНД АРЕНА и други;
- Турмениджъри от фирмата-организатор по време на пътуването и целия престой;
- Медицинска застраховка за лица до 65г.

Важно:

* За пътуване със собствен транспорт – от пакетните цени се приспадат 30 лв на човек и не се включва медицинска застраховка.
* Възможна е консумация на алкохол внесен от клиента в хотела без доплащане в разумни количества!
* Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването: 30 човека / при цена 380лв на турист;
* При група от мин. 20 туриста – доплащане 35 лв на турист,
* Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 10 дни преди пътуването.
* Необходими документи: международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.
* Няма допълнителни визови, санитарни и медицински изисквания за страната.
* Местата в автобуса са по реда на записване / сключване на договор.
Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при по-малък брой участници в групата, покачване цените на горивата, таксите и валутните курсове!
Условия за записване:

- депозит – 50%
- доплащане до 30 дни преди пътуването.
Описание на хотела:

HАWTHORN Suites by WYNDHAM 5*
Хотелът предлага основен ресторант, бална зала с панорамна гледка, lobby lounge & bar, конферентна зала, СПА услуги, сауна, турска баня, вътрешен басейн, фитнес, масажи, топла връзка със спа центъра, тенис на маса, билярд, детска стая, фризьор.
Комлексът разполага със 120 комфортни и с нов дизайн стаи тип сюити /непушачи/, с безплатен интернет, HDTV, мини бар, бюро, сейф, кът за сядане, както и кана за кафе и чай.
Хотелът е част от търговски център CORNER PARK. 4-етажен МОЛ /12000 м2/ с много магазини от различен вид и богат избор: хранителни стоки, дрехи, обувки, бижутерия, текстил, козметика, детски стоки.
0081

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Одрин |  Екскурзии - Турция |  Екскурзии - Одрин |  Нова година 2023 - Турция |  Нова година 2023 - Одрин

Избрани оферти