Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лимасол

Нова Година 2018 в КИПЪР - бг група, самолет от Варна

Номер на оферта

/

209055

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Самолетен билет Варна – Ларнака – Варна с вкл.голям салонен багаж до 10 кг с размери до 55x40x23 см
- 4 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел в Лимасол /или подобен/ ;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;
- Трансфери летище – хотел – летище/споделен трансфер/

Цената не включва

Цената НЕ включва:

- Куфар за чекиране до 20кг – от 40 евро на посока посока ;
- Екскурзии по желание ;
- Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г;
- Новогодишна вечеря
Заб.: При интерес можем да предложим доплащане за вечеря според избрания хотел, както и хотели от по-ниска и по-висока категория в Ларнака или Лимасол.

Програма на пътуването

Екскурзии
Нова Година 2018 в КИПЪР - българска група - самолетна екскурзия с директен полет от Варна


5 дни / 4 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 31.12.2017 - 04.01.2018
Цена: 976 BGN

Лимасол е важно пристанище, което е известно с добрите хотели, бурния нощен живот и изисканите ресторанти. На запад и и изток от града има големи хотелски комплекси и добри плажове, както и увеселителни паркове за децата.
ПРОМО ЦЕНА до изчерпване на местата:

Hotel Ajax 4* - http://www.ajaxhotel.com (или подобен) - от 499 евро / 976 лева

Hotel Crown Plaza 4* superior - http://limassol.crowneplaza.com (или подобен) - от 599 евро/1172 лева

Hotel Londa 5* - http://www.londahotel.com (или подобен) - от 639 евро / 1250 лева



Полети:

31 декември 2017 ВарнаЛарнака 06:00 – 08:00
04 януари 2018 ЛарнакаВарна 08:35 – 10:35
Информация за хотелите:

Ajax Hotel 4*

е идеално разположен в сърцето на града и предлага лесен достъп до основните атракции. Той се намира близо до основните търговски улици и до забележителности като Археологическия музей, Стария град и средновековната крепост. В целия хотел е осигурен безплатен WiFi. Този хотел предлага 176 климатизирани стаи с елегантно обзавеждане и сателитна телевизия. Всяка стая включва балкон с изглед към градината на хотела или града и собствена баня със сешоар. Гостите могат да си поръчат напитка или лека закуска в бар Ulysses’ Bar – Caf? and Terrace. Ресторант Ekavi предлага ястия от интернационалата и кипърската кухня в по-изискана обстановка.Фитнес клубът на Ajax предлага на гостите пълна хармония и възстановяване на ума и тялото. Той разполага с напълно оборудвани студиа за тренировки, сауна, зали за процедури и тенис корт. В допълнение, гостите могат да се отпуснат в закрития или открития басейн, докато се наслаждават на освежаващ коктейл от бар Poseidon, който се намира до басейна.
Crowne Plaza Limassol 4*+

се намира на 2 км от историческия център на Лимасол и на 1 км от търговския квартал. Хотелът е обновен през 2012 година, разполага с 2 басейна, собствена плажна зона. Елегантно обзаведените стаи на Crowne Plaza имат подови настилки от дърво и добре подбрани мебели. Всяка от климатизираните стаи разполага с LCD телевизор със сателитни канали, кафемашина и минибар. Ресторант Haven Restaurant and Terrace сервира интернационална кухня и има панорамен изглед към частното пристанище на хотела и към залива Лимасол. Гостите могат да опитат и италианска фюжън кухня в сезонния ресторант La Brezza, който е с изглед към морето
Хотел Londa 5*

се намира в туристическата зона на град Лимасол и разполага с уелнес център и открит плувен басейн с гледка към Средиземно море. Той предлага закуска на шведска маса, както и стаи с италиански дизайнерски мебели. Хотелът е член на асоциацията Малки луксозни хотели (Small Luxury Hotels).Стилният интериор на климатизираните стаи включва традиционни кипърски елементи. На разположение са телевизор със сателитни канали, кафемашина Неспресо и тоалетни принадлежности с марката Molton Brown. Всички стаи имат балкон, а от някои се открива морски изглед.Ресторант Caprice сервира разнообразни средиземноморски ястия на терасата на фона на гледка към морето. Всяка неделя в бара край басейна на хотел Londa се организира барбекю. Лоби барът поднася кафе, коктейли и леки закуски.СПА центърът включва сауна, малък басейн, хидромасажна вана и душове с водни струи. Гостите могат също да се възползват от фитнес залата или от множеството съоръжения за водни спортове на плажа. В лобито на хотела има ежедневни вестници.Крайбрежната алея на Лимасол, където ще откриете магазини и кафенета, е на 5 минути с кола.
Резервации:

Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) .
Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.
Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.
0043

Тагове

Оферти - Кипър |  Оферти - Лимасол |  Екскурзии - Кипър |  Екскурзии - Лимасол |  Нова година 2024 - Кипър |  Нова година 2024 - Лимасол

Избрани оферти