Начало / Екскурзии / Екскурзии - Коста дел Сол

Нова Година 2018 в КОСТА дел СОЛ - 7 нощувки - самолет от София - ПОТВЪРДЕНА!

Номер на оферта

/

207357

Дати & цени

Цената включва

Всички цени включват:

- Изпращане на летище София от представител на туроператора.
- Самолетен билет с директен полет: София – Малага – София.
- Летищни такси - 110 eвро към 21.07.2017 (подлежат на препотвърждение към момента на издаване на самолетните билети)
- Посрещане на летище Малага от представител на туроператора в Испания.
- Трансфер: летище-хотел-летище.
- Настаняване за 7 нощувки със закуски и вечери
- Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро.

Цената не включва

Цената не включва:

- Горивна такса.
- Новогодишна празнична вечеря.
* Best Siroco: 93 евро за възрастен; 46,50 евро за дете от 2 до 12,99 г.
* Amaragua:137 евро за възрастен; 68,50 евро за дете от 2 до 12,99 г.
* Hotel Blue Sea Cervantes: 128,75 евро за възрастен; 64,38 евро за дете от 2 до 12,99 г.
* Ibersol Alay: 103 евро за възрастен; 51,50 евро за дете от 2 до 12,99 г.
* Elba Estepona: 215 евро за възрастен; 95 евро за дете от 6 до 11,99 г.; безплатно за дете от 0 до 5,99г.
* Vincci Seleccion Estrella Del Mar: 168 евро за възрастен; 84 евро за дете от 2 до 11,99 г.;
- Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 85г.: 8.00 евро за 8 дни. За лица над 70 до 85 години, Застрахователят покрива медицински разноски вследствие акутно заболяване с лимит до 5 000 EUR/USD, независимо от размера на избраната застрахователна сума по ОСНОВНИТЕ (ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ) РИСКОВЕ.
- Eкскурзии по желание. Екскурзиите се заявяват и заплащат предварително от България. Минимум брой хора: 15 човека.

Програма на пътуването

Екскурзии
Нова Година 2018 в КОСТА дел СОЛ - 7 нощувки - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 28.12.2017 - 04.01.2018
Цена: от 1309 BGN

Програма:

ден първи - 28.12.2017
Програмата започва със среща на летище София с представителя на туроператора за полет от София до Малага. След кацане на летище Малага в Коста дел Сол Ви очаква представителят на туроператора в Испания за организиран трансфер и настаняване в избрания от Вас хотел. Нощувка.
от ден втори 29.12 - до ден седми - 03.01.2018
Разполагате със свободно време или възможност да се присъедините към организираните за Вас целодневни допълнителни екскурзии: до Севиля – най-пищния град на Андалусия, който неизменно възниква като асоциация в съзнанието Ви след думите: „фламенко-фиеста”, „Кармен”, „Дон Жуан”, град очароващ всеки турист с великолепната си архитектура, неповторимия си артистичен живот „на открито” и не на последно място с прочутите си портокалови дръвчета...; до Гранада, за да посетите прочутия мавърски дворец Alhambra и възхитителните градини Generalife..... Но ако желаете да обогатите преживяванията си с африканска екзотика, заложете на Танжер, за да се пренесете за ден в автентичния ориент...; а вечер, можете да станете свидетел на един от най-зрелищните и завладяващи фламенко спектакли в зала Pepe Lopez /виж екскурзии/ и ...разбира се да посрещнете в неповторима атмосфера една щастлива 2018-та година.
ден осми - 04.01.2018
След закуска в хотела и свободно време Ви предстои организиран трансфер до летището за обратен полет до София. Завръщане в България.
Blue Sea Cervantes 4*

Gran Hotel Blue Sea Cervantes се намира в сърцето на Торемолинос, само на 500 м от плажа Бахондиьо. Курортът привлича 3,5 милиона туриста годишно със своите пясъчни плажове, магазини, ресторанти и красива природа. Плажовете са наградени със Син флаг. Летището се намира на 7 км от комплекса.
- стандартна цена - 1309 лв
Hotel Ibersol Alay 4*

Хотел Ibersol Alay e четиризвезден хотел в Беналмадена, който изпъква със своята локация - само на няколко метра от плажа и пристанището. Ibersol Alay е на 15 минути път с кола от летището и в близост до андалуската столица Малага. Хотелът има светъл и модерен интериорен дизайн.
- цена за ранни резервации - 1356 лв
- стандартна цена - 1471 лв
Hotel Best Siroco 4*

Best Ciroco е разположен в сърцето на удивителния курорт Беналмадена, само на 200 м. от плажа и около 500 м. от невероятното пристанище Беналмадена. В непосредствена близост до хотела ще намерите съкровища на архитектурата, културата и историята.
- цена за ранни резервации - 1406 лв
- стандартна цена - 1526 лв
Hotel Amaragua 4*

Amaragua е разположен на красивата крайбрежна алея в живописния курорт Торемолинос. На пешеходно разстояние от хотела се намира красивото пристанище Пуерто Марина, както и разнообразие от ресторанти, барове и магазини.
- цена за ранни резервации - 1445 лв
- стандартна цена - 1543 лв
Hotel Elba Estepona 5*

Един от най-изисканите хотели в района на Марбея и ВИП зоната – Естепона. Част от веригата Small Luxury Hotels, комплексът е избор за най-подбрана клиентела. Разположен на първа линия на плажа, само на 3км от града, хотелът е предпочитан заради уникалния си СПА център и първокласно обслужване. Летището в Малага е на 75 км., Марбея и Пуерто Банус на 32 км. При ясно време, можете да се препичате с чаша сангрия на фона на близкия Гибралтар /на около 30-35 км/.
- цена за ранни резервации - 2126 лв
- стандартна цена - 2365 лв
Hotel Vincci Seleccion Estrella del Mar 5*

Хотел Vincci Selecci?n Estrella Del Mar е прекрасен 5 звезден резорт от известната верига Vincci Hotels. Сред хотелите в Марбея, Vincci Selecci?n Estrella Del Mar е чудесно ситуиран точно срещу морето с достъп до невероятен плаж. Хотелът е на 8км от центъра на Марбея и на 43 км от летището в Малага.
- стандартна цена - 2472 лв


Eкскурзии по желание срещу допълнително заплащане:

Гибралтар

Ще бъдете взети от определеното от екскурзовода място в близост до хотела. Непременно трябва да си вземете паспорта или ако сте от Европейския съюз само личната карта.
След пристигането ви в Гибралтар, ще бъдете придружени от екскурзовода на паркинга, от където ще започнете посещението. Там ще се качите в минибусове, с които ще започнете обиколката на Голямата скала, където също е включено най?южната точка на Европа. Ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на Гибралтарския Проток и при хубаво време също и Мароко. Имате включен входен билет за Пещерата Сан Мигел и ще можете да видите известните маймуни беребере (макака силванус), произхождащи от северна Африка. Когато приключи посещението, което трае около 1час и половина, ще разполагате със свободно време за да обядвате и напазарувате.
Гибралтар е независима територия на Обединеното Кралство, намира се на най? краината точка на Иберсия полуостров. Пристанището Франко позволява продуктите като алкохол и цигари да бъдат много по евтини в сравнение с другите пристанища, мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможнстта на контролира едиствения вход за Средиземноморието, който притежава “Скалата”, контролира морето морето. Там живеят около 29.000 жители, които се занимават с туристическия сектор, финансиите и пристанището Франко.
Най - важните забележителности:
1. Гибралтарския Пенион
2. Пещерите Сан Мигел
3. Тунелите от втората световна война
4. Гибралтарсия Проток
5. Площадите и магазините
Цени от: 53 евро на възрастен.
Дете до 3 години - БЕЗПЛАТНО.
Дете от 4-9.99 години ползва 25% отстъпка от цената.
Екскурзията се осъществява на български при минимум 15 човека.
Провежда се на 30.12.2017г.
Гранада – целодневна екскурзия

Нашият екскурзовод ще ви вземе от вашия хотел. Започваме пътешествието с дестинация Гранада.Когато пристигнем в града ще направим панорамна обиколка с цел да видите най-забележителните места на града. Ще преминем през квартал Албаисин и ще ви заведем до мястото на Св.Христофор. После ще разполагате със свободно време,за да можете да се наслаждавате на този красив град за ваша сметка.
В часа и мястото посочени от екскурзовода ще ви вземе автобуса, за да ви отведе до внушителната Аламбра, където ще ви очаква местен екскурзовод, който ще ви придружава за да разкриете този паметник на културата , с универсалното име (Посещението на Аламбра, Двор на лъвовете, Дворецът на Карлос V, Дворецът на Назариес, Градините на Хенералифе).
Посещението продължава приблизително два часа и половина.
Накрая ви отвеждаме да обядвате в район пълен с ресторанти или можете да си направите пикник.
В часа и мястото посочени от нашия екскурзовод, връщане в хотелите по същия маршрут.
Включва:
- Транспорт с автобус + придружаване от екскурзовод.
- Местен екскурзовод за посещението на Аламбра.
- Посещение на града с придружител екскурзовод.
- Билет за Аламбра и Градините на Хенералифе.
Гранада винаги е привличала много туристи от цял свят поради голямото разнообразие на паметници и близостта и до професионалната писта за ски на Сиера Невада, зоната Алмухарра известна със своята история и брегът на Гранада известен като Тропическият бряг. Гранада е история, спорт и лято.
Най – важните забележителности:
1. Комплексът от паметници Аламбра
2. Кралския параклис
3. Катедралата
4. Ел Албаисин
5. Паркът на науките
6. Музеят Абадия делСакромонте
Цени от: 81 евро на възрастен.
Дете до 3 години - БЕЗПЛАТНО.
Дете от 4-9.99 години ползва 25% отстъпка от цената.
Екскурзията се осъществява на български при минимум 15 човека.
Провежда се на 29.12.2017г. При анулация 24 часа или по-малко преди провеждане на екскурзията, се дължи неустойка от 50 евро.
Кордоба

Събиране пред вашия хотел в посочения от нашия екскурзовод час.От този момент започва екскурзията с направление Кордоба. По време на пътуването екскурзоводът ще обяснява програмата за деня, както и пейзажите, селищата.......които ще ви бъдат представени на различни езици в зависимост от присъстващите в групата.
Кордоба е един град, в който големите арабски императори са разгърнали цялото свое могъщество, реализирайки истински красиви произведения , но в този град също са се настанили евреи и освен това колонизатори. След пристигане в града екскурзовода ще ви придружи до мястото на срещата с местния гид, който ще ви придружава в обширната обиколка на града.
Ще влезете в Джамията, Синагогата, и ще преминете през известния еврейски квартал, където ще наблюдавате типичните кордобски дворове и Римския мост , който пресича река Гуадалкивир.
Накрая ще имате свободно време за обяд. В часа и мястото посочени от нашия екскурзовод се връщате в хотелите по същия маршрут. Включва:
- Транспорт с автобус и придружаващ екскурзовод на различни езици.
- Местен екскурзовод на различни езици.
- Обиколка на града пеша.
- Вход за Джамия и Синагога.
- Обяд по избор.
Кордоба е третия по големина град в Андалусия след Севиля и Малага. В старата част на града все още могат да се видят сгради със стил който напомня на времето когато Кордоба е била столица на Испания по време на Римската република, или област Бетика през Римската империя, Калифата по време мюсулманската епоха, които властвали по голямата част от Иберсия полуостров. Според археологическите проучвания, градът достига един милион жители към X век, и когато настъпва нейния разцвет.
Най-важните забележителности на града:
1. Джамията Мескита
2. Худерия &Синагога
3. Римският мост
4. Медина Азаара
Ронда, Марбея и Пуерто Банус

Тръгване от мястото избрано от вас и часът посочен от нашия екскурзовод. Отправяме се към Ронда където ще наблюдаваме красиви пейзажи , които ще коментира екскурзовода. Когато пристигнем с местен екскурзовод ще започне обширна обиколка на града , която ще ни отведе до Плаза де Торос(площад на биковете) , най-древният в Испания , Църквата на Санта Мария и Ла каса дел Боско. Клиентите ще разполагат със свободно време в центъра, ще могат да отидат на известната търговска улица- Кайе де ла Бола, където ще намерят всякякъв тип магазини и заведения. В уречения час клиентите , които имат включена опция храна ще им бъде посочен съответния ресторант. На връщане ще спрем в Пуерто Банус за около 45 минути. В края на екскурзиятя клиентите се връщат на мястото от което са взети.
Включва:
- Транспорт с aвтобус +екскурзовод на различни езици
- Местен екскурзовод на различни езици
- Вход за Църквата Санта Мария
- Вход за Каса дел Боско
- Вход за Плаза дел Торос
Ронда произлиза от Римската Арунда и заемайки голяма част от Иберския полуостров. Нейната стратегическа позиция улесниава защитата на града и става доминираща за пътищата към тази част на Андалусия. Поради своята архитектура я признават за място с огромно историческо значение. Градът се намира върху едно плато, което е отрязано от голяма пропаст издълбана от реката Гуадалевин, поради което старата част на града и центъра се намират на доста голяма височина и разполагат с прекрасна гледка. Разполага с много културни паметници, невероятна природа и близост до най- важните туристически месности на Коста дел сол.
Цени от: 53 евро на възрастен.
Дете до 3 години - БЕЗПЛАТНО.
Дете от 4-9.99 години ползва 25% отстъпка от цената.
Екскурзията се осъществява на български при минимум 15 човека.
Провежда се на 02.01.2018г.
Севиля

Тръгване от хотела в уречения час. След което започваме нашето пътуване до Севиля. Като пристигнем ще направим панорамна обиколка с автобуса, където можем да видим постройките на Иберо-Американската изложба от 1929, Испанския площад, Паркът Мария Луиза... и после започваме обиколката пеша, за да посетим известния квартал Санта круз, Катедралата, където ще видим известната Гиралда, Алцазар и Испанския площад.
След като приключим посещенията ще имаме свободно време, за да идем в един типичен испански ресторант(по желание), за да обядваме. В последствие ще се завърнем обратно в хотела.
ВКЛЮЧВА:
- Автобусен билет+екскурзовод на различни езици
- Местен екскурзовод
- Вход за Катедралата и Гиралда
Със своята дълга и богата история, Севиля има едно огромно наследство от паметници, които са били построявани през различните епохи: Гражданската архитектура, в която са изградени замъците, сградата на правителството, болници, университети и други. Във религиозната архитектура, Севиля предлага многобройни църкви и манастири. Художественото наследство допълва и обогатява красотата на този изключителен град.
Най – важните забележителности на на града:
1. Катедралата и Гиралда
2. Алказар
3. Испанския площад
4. Арената и музея Реал Маестранца
5. Италика
6. Църквата Дел Салвадор
7. Индийските Записки
8. Къщата Де Пилатос
9. Музея на изящните изкуства
Цени от: 78 евро на възрастен.
Дете до 3 години - БЕЗПЛАТНО.
Дете от 4-9.99 години ползва 25% отстъпка от цената.
Екскурзията се осъществява на български при минимум 15 човека.
Провежда се на 03.01.2018г.
Танжер – целодневна екскурзия

Тръгване от посочените спирки с помоща на нашия екскурзовод . Задължително ще трябва да носите вашият паспорт. Започваме нашето пътуване посока Алхесирас или Тарифа, където се качваме на ферибота, който ще ни отведе до типичния марокански град Танхер. При пристигането ни ще ни вземе автобус и заедно с месния екскурзовод ще направим панорамна обиколка на града. Ще слезем, за да се разходим пеша и да разгледаме най?интересните места като Ла Касбах, Ла Медина, Зоко и други. На финала ще ви отведем в един традиционен ресторант. Също ще имате възможност да посетите един традиционен базар, където ще ви обяснят технологията за правене на килими (традиционен занаят за мароканците). Ще имате възможността да си купите сувенири направени от кожа, сребърни бижута и други. Ако остане време ще посетите една аптека Беребере, тъй наречен магазин за подправки. Там ще ви обяснят за природните продукти които се използват във аптеките и подправките които използват за готвене. Когато приключим ще се отправим към пристанището от където ще тръгнем за Коста Дел Сол.
Включено:
- Автобусен транспорт + придружаващ екскурзовод говорещ няколко езика.
- Билет за ферибота отиване и връщане
- Посещение на града с местен екскурзовод на различни езици
- Обяд в традиционен ресторант
Възниква като древно финикийско селище около 1450 п.х, било наречено Тангис от берберите и в продължение на своята история други имена като Тенга,Тинга или Титга, които идват от Гръцката митология. Според берберската митология, Танжер бил построен от синът на Тинджис – Софакс. Тинджис била съпруга на берберския герой Антей (на гръцки Антео или Антеус), чиито гробница и скелет били в близост до града. Друга легенда описва, че градът е създаден от Софакс син на Херкулес и на вдовица Антей. Пещерата на Херкулес се намира само на няколко километра от града и е основна туристическа атракция.
Най – важните забележителности:
1. Казбах
2 .Ел Зоко
3. Ла Медина
4. Пещерата на Херкулес
5. Музея на мароканската култура
0003

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Коста дел Сол |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Коста дел Сол |  Нова година 2023 - Испания |  Нова година 2023 - Коста дел Сол

Избрани оферти