Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пукет

Нова Година 2018 в Тайланд - Банкок и Пукет

Номер на оферта

/

205661

Дати & цени

Цената включва

- Самолетни билети София – Истанбул – Банкок//Пукет – Истанбул– София с Турски авиолинии
- Летищни такси 368 евро (подлежат на препотвърждение при доплащане)
- Чекиран багаж 23 кг. на човек
- Ръчен багаж 7 кг. на човек
- Самолетни билети Банкок – Пукет с включени летищни такси и 23кг. чекиран багаж
- 2 нощувки със закуска в Well Hotel Bangkok Sukhumvit в Банкок
- 6 нощувки със закуска в Duangjitt Resort Phuket 4* на о-в Пукет
- Новогодишна вечеря в хотел Duangjitt Resort Phuket 4* на о-в Пукет
- Трансфери летище – хотел – летище в Банкок
- Трансфери летище – хотел – летище на о-в Пукет
- Транспорт с климатизиран микробус по описания маршрут
- Екскурзоводско обслужване на английски език
- Туристическа програма в Банкок с включени входни такси за туристическите обекти
- Медицинска застраховка за 10 000 евро на човек

Цената не включва

- Виза за Тайланд – 35 евро
- Храна и напитки извън посочените в програмата
- Бакшиши за гид и шофьор – 30 USD на човек за цялата програма
- Доплащане за единична стая – на запитване
- Вечеря на кораба Grand Pearl в Банкок с включен трансфер – 90 usd на човек
- Целодневна екскурзия до Аютая /с включен обяд / - 90 usd на човек
- Посещение на остров Пи Пи с моторна лодка с включен обяд - 125 usd на човек
- Eкскурзия до залива Phang Nga /с включен обяд/- 65 usd на човек
- Обзорна обиколка на о-в Пукет с включен обяд - 80 usd на човек
- Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 години, размера на която зависи от точната възраст на застрахованото лице;
- Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ", гр.София, ул. „Жолио Кюри“ №20, тел. + 359 2 81 90 941

Програма на пътуването

Нова Година 2018 в Тайланд - Банкок и Пукет

ПРОГРАМА:

1 ДЕН: 27.12.2017 СофияИстанбулБанкок
Полет от летище София – Терминал 2 за Истанбул с Турски авиолинии в 10:05 часа, транзитно кацане в Истанбул в 12:35 часа и полет за Банкок в 20:40 часа.

2 ДЕН: 28.12.2017 Банкок
Пристигане в Банкок в 09:45 часа. Посрещане от представител на местния партньор. Следва полудневен сити тур на Банкок с разглеждане на символите на града - Полегналия Буда - позлатена 46-метрова статуя, чийто крака са изработени от черен и бял седеф и изобразяват 108 сцени, свързани с вярата в числото 108, което е свещено в будистката религия. Посещението на Големия дворец е задължително за всеки турист в Тайланд. Забележителното съоръжение е разположено в близост до брега на река Чао Прая, наречена още „реката на кралете“ и се смята за един от най-важните символи на тайландската столица - изграден в древно сиамски архитектурен стил. Дворецът е разположен на площ от 21 840 м2., и е изпълнен със стотици сгради със златни островърхи кули и блестящи мозайки. Тук се намира и статуята на Изумрудения Буда, висока едва 75 см., гравирана цялата със зелен яспис, пазена от 6 двойки 6-метрови мистични гиганти. Трансфер до хотел Well Hotel Bankok Sukhumvit 4*. Свободно време. Нощувка/1/.

3 ДЕН: 29.12.2017 Банкок (закуска)
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии.
Целодневна екскурзия до Аютая с включен обяд - старата столица на Сиам. Отпътуване с автобус за Аютая (ЮНЕСКО) - древната столица на Сиам (1350-1767г.), стратегически разположена там, където се събират три реки, притоци на река Чао Прая. Някога тя е била най-процъфтяващият град в Югоизточна Азия, но през 1767 г. градът бил напълно унищожен от бирмански нашественици. Останали само храмовете, свидетели на величието на древен Сиам. Разглеждане на лятната кралска резиденция в Банг Па Ин, построена по време на засилващото се европейско влияние в Тайланд и съчетаваща европейски, китайски и тайландски архитектурни стилове. Ще видите „Плаващия павилион”, построен в средата на езерото в чест на Крал Рама V, Залата за прием на гости и дневната на Кралете от династията Чакри. Парка включва прекрасно озеленени обширни градини, червения „Павилион на Небесната Светлина” в китайски стил, на чието изящество завидял някога дори китайският император. Продължаване за Аютая и посещение на трите най-важни храма от времето на Аютайската империя: Ват Махатад, Ват Фрасри Санет и Ват Фрамонгхон Бопит. Връщане в Банкок с круизния кораб, на който ни очаква обяд-бюфет (ориенталска и западна кухня), кафе и почивка докато съзерцаваме гледката към бреговете с кралските галери, Гранд Палас и Храма на зората.
Вечеря на кораба Grand Pearl в Банкок - Разходката с кораба „Гранд Пърл“ ще Ви позволи да се докоснете до живота и културата на Тайланд, минавайки покрай величествените храмове на Банкок като Храма на зората и Храма на изумрудения Буда, които се намират на брега на Чао Прая. Вечерята ще бъде сервирана на бюфет в съпровод на музикални изпълнения на пиано. Връщане в хотела. Нощувка /2/.

4 ДЕН: 30.12.2017 Банкок – о-в Пукет (закуска)
Закуска. Освобождаване на хотела в Банкок. Трансфер до летището за полет до о-в Пукет. Пристигане на острова. Трансфер до хотел Duangjitt Resort Patong 4*. Настаняване в супериор стаи. Свободно време. Нощувка /3/.

5 ДЕН: 31.12.2017 о-в Пукет (закуска и Новогодишна вечеря)
Закуска. Свободно време за плаж и допълнителни развлечения.
Новогодишна вечеря в хотела. Нощувка /4/.
ПОСРЕЩАНЕ НА 2018 ГОДИНА!

6 ДЕН: 01.01.2018 о-в Пукет (закуска)
Свободен следобед за разходки, плаж и почивка на брега на Индийския океан. Закуска, вечеря и нощувка в хотела .

7 ДЕН: 02.01.2018 о-в Пукет (закуска)
Закуска. Свободно време за плаж и допълнителни развлечения.
Обиколка на острова с включен обяд - Ще наблюдавате прекрасни гледки на най-известните плажове на Пукет, посещение на храма Чалонг и кратка обиколка на предградието Пукет, известно с традиционна португалска архитектура. Интерес за посетителите в храма „Чалонг“ представлява восъчната фигура на монах, която се съхранява при специални условия в отделно помещение до храма. Обяд в местен ресторант. Следва посещение на най-известната панорамна площадка на острова – нос Промтеп. По време на екскурзията ще имате възможност да си закупите ръчно обработени скъпоценни камъни или кашу от местните фабрики. Трансфер до хотела. Нощувка /6/.

8 ДЕН: 03.01.2018 о-в Пукет (закуска)
Закуска. Свободно време за плаж и допълнителни развлечения.
Възможност за посещение на остров Пи Пи с моторна лодка /с включен обяд/. Екскурзията започва в 7:45 часа и приключва към 16.00 часа, в зависимост от метеорологичните условия. Трансфер от хотела до престижното пристанище Royal Phuket. Отплаване към залива Maya и о-в Фи Фи, залива Relax Maya /където са снимани части от филма ‘‘Плажът“/. Ще имате възможността за шнорхелинг и плуване в чистите води на Loh Samah и Pieh Cove, да разгледате забележителностите на пещерата Viking, която сега е дом за гнездене на лястовици, да нахраните месните жители на ‘‘Плажът на маймуната‘‘, да оцените внушителния морски живот в Hin Klang /Великия коралов риф/. Обядът ще бъде сервиран на частен плаж във Phi Phi Natural Resort. След обяд ще разгледате Island Bamboo – равен, плосък и красив остров с бял пясък и много чиста вода. Можете да си починете на плажа, да поплувате, ще имате време за шнорхелинг. В близост до плажа има хубав коралов риф. Връщане до пристанището Royal Phuket и обратен трансфер до хотела. Нощувка /7/.

9 ДЕН: 04.01.2017о-в Пукет – Доха - София
Възможност за целодневна екскурзия до залива Phang Nga /с включен обяд/. Ще отпътувате с автобус, а след това с лодка между красотите на два залива Phang Nga и Ao Luk, разположени в устието на реката към Залива на Пукет, идваща от провинция Phang Nga. Фантастични варовикови островчета и смарагдово зеленото море ви приканват да се насладите на невероятната красота. Повечето от островите са обсипани с пещери с хиляди висящи сталактити. Ще посетите мюсюлманско селце на остров Panyi, както и пещерата Tham Lod. След това ще продължим към остров Khao Phingkan, известен повече като острова на Джеймс Бонд, заради снимките на филма "Мъжът със златния пистолет", които са заснети на самия остров. Екскурзията завършва с посещение на ювелирна фабрика и фабрика за кашу. Трансфер до хотела. Нощувка /8/.

10 ДЕН: 05.01.2018о-в ПукетИстанбул - София
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за обратен полет до София през Истанбул в 05:30 часа. Пристигане в София в 20:40 часа.

Хотели за настаняване по програмата:
Банкок - Well Hotel Bangkok Sukhumvit 4*
Пукет - Duangjitt Resort Phuket 4*

Пакетни цени:
Възрастен в двойна стая - 2148 € / 4202 лв.
Единично настаняване - 2727 € / 5334 лв.
Допълнително легло - 2128 € / 4162 лв.
Дете от 2-11,99г. без легло - 1885 € / 3687 лв.

Полетна информация:
27.12.2017 София 10:05 Истанбул 12:35
27.12.2017 Истанбул 20:40 Банкок 09:45 на 28.12.2017
05.01.2018 Пукет 05:30 Истанбул 12:35
05.01.2018 Истанбул 20:20 София 20:40

Вaжно: Цените са формирани при следния валутен курс: 100 THB=4.85BGN (към 30.05.2016г.). При увеличение на валутния курс към лева Туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане.

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 15 човека.

Срок за уведомление: 40 дни преди началото на екскурзията.

Визов режим: Предварително се поставят визи в България. Необходими документи: Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството; Една актуална снимка.

Вид използван транспорт:
- Самолет
- Автобус

Условия за анулация и неустойки:
- До 60 дни преди датата на пътуването – глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.
- До 40 дни преди датата на пътуването 50 % от общата сума + глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.
- От 39 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването.

Условия за записване:
- Депозит в размер на 50% от пакетната цена при записване.
- Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.

Необходими документи:
- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
- За деца под 18 години – нотариално заверена родителска декларация за съгласие детето им да пътува с придружител.

Не се прилагат задължителни имунизации и ваксинации. Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Информация за хотелите по програмата:

Well Hotel Bangkok Sukhumvit 4* http://www.wellhotelbangkok.com/
Местоположение: Хотела е разположен с сърцето на квартала Сукумвит, на пешеходно разстояние от спирка на метрото и търговски центрове.
В стаите: Стаите са модерно обзаведени с климатик, телевизор, мини бар, сейф.
На територията: Хотела разполага с ресторант, басейн, сауна, фитнес-център и предлага на своите гости безплатен безжичен интернет.

Duangjitt Resort Phuket 4* http://www.duangjit.com/
Местоположение: Хотела е разположен на Патонг Бийч, на 200 метра от брега на морето.
В стаите: Стаите са обзаведени с климатик, телевизор, мини бар, сейф и удобства за приготвяне на кафе и чай.
На територията: Хотела разполага с няколко ресторанта, в които се сервират тайландски, азиатски и международни ястия, спа-център със сауна и спа вили, басейн, фитнес-център и предлага на своите гости безплатен безжичен интернет в публичните зони.

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Пукет |  Екскурзии - Тайланд |  Екскурзии - Пукет |  Нова година 2023 - Тайланд |  Нова година 2023 - Пукет

Избрани оферти