Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Нова Година 2020 Белград хотел Hotel N 3нощ. 30.12.2019

Номер на оферта

/

231042

Дати & цени

Цената включва

* пътни и гранични такси
* транспорт от и до София с автобус *** снабден с климатик, CD/DVD, микрофон, подвижни облегалки
* 3 нощувки в избрания хотел
* 3 закуски на блок маса
* медицинска застраховка с покритие 2000 евро
* туристическо и информационно обслужване НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
* организатор от фирмата, придружаващ групата
Цената е платима в лева по фиксинга на БНБ в брой в офиса на фирмата или по банков път (банковите реквизити са посочени в договора).

Цената не включва

* възможност за включване в автобусната програма с качване от Хасково - 40 лв., Пловдив - 30 лв., или Враца – 20 лв. Цените са за двете посоки.
* Празнична Новогодишна Гала Вечеря
* Празнична вечеря на 30.12.2019 г.
* входни такси за музеи и мероприятия по програмата
* медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност – 8 лв., над 65 г. – 16 лв.
* възможност за избор на седалка – информация за доплащанията ТУК
* Застраховка Отмяна на пътуване

Програма на пътуването

дестинация Нова Година 2020 в градът на балканските ритми – Белград хотел Hotel N

маршрут ХасковоПловдивВрацаСофияБелград – Нови Сад – Сремски Карловац – БелградСофияВрацаПловдивХасково с автобус

4 дни / 3 нощувки

ДАТА: 30.12.2019 – 02.01.2020 г

ПРОМОЦИОНАЛНА цена на човек с включени пътни такси от 239 лв.

Задължителни такси:
* сити такса, която се заплаща лично от всеки турист за нощувка на рецепцията на хотела;

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

ПРОГРАМА:

Белград бива посещаван от множество туристи по време на Новогодишните празници, което го прави един от най-оживените европейски градове. Светкащите улици, украсените витрини на магазините, кафаните и механите допринасят за празничния дух. В центъра на Белград, на главната търговска улица, се разполагат дървени къщички, които предлагат разнообразие от местни деликатеси с оригинални сръбски продукти, ръчно изработени коледни орнаменти и греяно вино. Градът се слави с веселби и запомнящи се пиршества. Със своите разнообразни предложения за празнуване Белград примамва туристи от целия свят за посрещането на Новата 2020 г. Харизмата на живата балканска музика одухотворява празника и гарантира страхотно изживяване.

30.12.2019: Отпътуване по желание и срещу допълнително заплащане от Хасково (40 лв.), Пловдив (30 лв.), или Враца (20 лв.), в 06.00 ч. от пл. „Руски паметник” в гр. София за Белград. Туристическа програма в Белград: катедрала Св. Сава – най-големият православен храм на Балканите, който е издигнат в чест на Свети Сава - основоположник на сръбската православна патриаршия; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради и крепостта „Калемегдан”, която се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата — гълъб, символ на победата и мира. Настаняване в избрания хотел. По желание и срещу допълнително заплащане празнична вечеря в ресторант по избор. Нощувка.

31.12.2019: Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане с екскурзовод на български език: екскурзия до Нови Сад – столицата на областта Войводина и втори по големина град в Сърбия. Нови Сад е известен и като „градът на падащите мостове”, защото за последните 100 години мостовете над Дунав са разрушавани 11 пъти; за последен път през 1999 г. при бомбардировките на НАТО. Туристическа програма в града: Катедралата и Синагогата, площадът с Кметството, малките улички на Стария град. Кратка спирка в Сремски Карловац - уникален жив музей на миналото. Пешеходна разходка: Патриаршеския дворец, семинарията Свети Арсений, Карловската гимназия Бранко Радичевич с надалеч известния официален салон и още по-известната библиотека, Стефанеума, съборната църква Свети Николай. Връщане в Белград и подготовка за Новогодишната вечеря!
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

01.01.2020: Закуска. Свободен ден за почивка и самостоятелна разходка, покупки, а защо не и да не се поглезите с местни десерти. По традиция в Белград това е „Денят на отвореното сърце”. Провежда се благотворително шествие по улиците "Македонска" и "Светогорска" с много атракции – оркестри, певци, артисти, жонгльори, фолклорни състави. Ще потънете в изключителната празнична атмосфера на един град с традиции. Нощувка.

02.01.2020: Закуска. Свободно време. Отпътуване за България около 13:00 часа. Пристигане в София вечерта.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ:

Празнична Новогодишна Гала Вечеря в ресторанта на хотел N 3*.
В наскоро построения ресторант на хотел N можете да опитате автентична сръбска кухня с доказано качество на продуктите. По-голямата част от продуктите са отгледани в собствено стопанство. Ресторантът е подходящ за хора, които обичат да танцуват и да се веселят шумно. Храната е вкусна, купонът - гарантиран!
Вечерята е на блок маса с ВКЛЮЧЕНИ местни напитки.

ЦЕНИ:
60 евро/ 118 лв. възрастен,
55 евро/ 108 лв. деца до 12 г.,
безплатно за деца до 7 г. ако не ползвaт стол.
Изпълнявя се сръбска фолк музика.меню

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ:

Празнична вечеря на 29.12.; 30.12.2019 г. и 01.01.2020 г. в ресторанта на хотел N 3*.
В наскоро построения ресторант на хотел N можете да опитате автентична сръбска кухня с доказано качество на продуктите. По-голямата част от продуктите са отгледани в собствено стопанство. Ресторантът е подходящ за хора, които обичат да танцуват и да се веселят шумно. Храната е вкусна, купонът - гарантиран!
Вечерята е на блок маса без включени напитки.

ЦЕНИ: 15 евро/ 30 лв. за възрастни
безплатно за деца до 6 г. ако не ползвaт стол.
Изпълнявя се сръбска фолк музика.
==============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Депозит: 30% от пакетната цена на човек
Доплащане: внася се до 07.12.2019 г.

Необходими документи:
* валидни до датата на завръщане лична карта или задграничен паспорт; данни от документа за пътуване се предоставят в офиса на фирмата или по електронен път при подписване на договора. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

Забележка:
* Цената и всички условия по програмата са валидни само при набрана група от 45 плащащи пълната такса участници. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи.
* Няма специфични медицински и санитарни изисквания.
* Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

==============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА ПО ПРОГРАМАТА:

ХОТЕЛ N 3* http://www.hotel-n.rs/sr/
На удобно и комуникативно място, на около 3 км с кола от централната пешеходна зона.
Уют, комфорт, удобство и многофункционалност! Всичко това обединено на едно място Ви очаква в хотел N!
Разположен в квартал Вождовац, между два от големите булеварди на Белград: Освобождение и Войводе Степе, хотелът е обграден с множество магазинчета, заведения за бързо хранене, обменно бюро, един от популярните ресторанти на Белград – „Ковач”, а също и голям супермаркет от веригата „Веро”.
Хотела разполага с лоби бар, ресторант с капацитет 200 места, конферентен център „Форум” с 5 модерно оборудвани конферентни зали с капацитет от 10 до 150 места.
Общия капацитет на хотела е от 115 стаи, разположени в 2 крила: сектор А – стандартни стаи и сектор Б - икономични стаи.
Всички стаи разполагат със: собствен санитарен възел, кабелна и сателитна TV, телефон, сешоар, безжичен интернет.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Нова година 2023 - Сърбия |  Нова година 2023 - Белград

Избрани оферти