Начало / Екскурзии / Екскурзии - Хо Ши Мин

Нова Година 2020 във Виетнам - екскурзия и почивка

Номер на оферта

/

230556

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети за международни полети София - Доха - Хо Ши Мин - Доха - София на АК Катарски авиолинии с включени летищни такси.
Всички трансфери, описани по програма, с частен климатизиран микробус категория - туристически;
7 нощувки със закуска по програма както следва:
2 нощувки със закуски в Хо Ши Мин в хотел Paragon Saigon Hotel 4*
5 нощувки със закуски в Муй Не в хотел Pandanus Resort Mui Ne 4*
Изхранване: 7 закуски, 6 обяда и 1 Вечеря на круизно корабче BONSAI по река Сайгон
Новогодишна Гала Вечеря в хотел Pandanus Resort Mui Ne 4* в Муй Не
Всички турове и обиколки, описани по програма, частен климатизиран микробус и местен екскурзовод на руски език и съответно превод на български от страна на водача:
Полудневна обиколка на град Хо Ши Мин;
Целодневна екскурзия с круизно корабче до Делтата на Меконг и Плаващият Пазар на Кай Бе;
Целодневна екскурзия до Да Лат - БОНУС;
ПОДАРЪК - Масаж в един от най-реномираните масажни центрове в Хо Ши Мин;
Входни такси на посещаваните обекти
Минерална вода по време на турове и обиколки
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец
Застраховка отговорност на Туроператора
Водач на групата от България - при група от 15 души

Цената не включва

Туристическа ЕДНОКРАТНА виза за Виетнам - 25 щатски долара, която се заплаща и полага на място при пристигане (необходима е снимка с размери 4 x 6 см);
Допълнителни екскурзии в Муй Не;
Доплащане за пълен пансион /закуска, обяд и вечеря / в хотел Pandanus Resort Mui Ne 4* в Муй Не - 40 щат. долара / около 70 лв. на човек на ден;
Доплащане за ALL INCLUSIVE в хотел Pandanus Resort Mui Ne 4* в Муй Не - 85 щат. долара / около 149 лв. на човек на ден;
Бакшиши за шофьора и екскурзоводите, събират се предварително в София - 30 щат. долара на човек;
Безалкохолни и алкохолни напитки по време на храненията;
Разходи от личен характер - напитки, телефони и всичко друго, което не е обозначено в „цената включва”

Програма на пътуването

===============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

НОВА ГОДИНА 2020 ВЪВ ВИЕТНАМ - ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА
София - Доха - Хо Ши Мин - Муй Не - Да Лат - Муй Не - Хо Ши Мин - Доха - София

27.12.2019 - 05.01.2020
10 дни / 7 нощувки / 2 нощни полета

самолетна програма, с водач на български език

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, ВАЛИДНИ ДО 30.09.2019

Посрещнете Нова Година на екзотичен плаж в Муй Не - Перлата на южен Виетнам. Предлагаме ви изключително добре балансирана програма, комбинираща екскурзия и почивка, която ви дава възможност не само да се докоснете до изключителното богатство на виетнамската история, архитектура и култура, но и да се насладите на релаксираща почивка на един от най-красивите тропически плажове във Виетнам. Настаняването е в изпитани хотели 4* - 2 нощувки в Сайгон/Хо Ши Мин/ и 5 нощувки в известния курорт Муй Не, често наричан виетнамският Хавай, като са включени 7 закуски, 6 обяда, 1 вечеря на круизно корабче, както и Новогодишна вечеря в Муй Не. Програмата е с удобни полети на АК Катарски Авиолинии и богата екскурзионна програма с включени входни такси в Хо Ши Мин, круиз по Делтата на Меконг, Плаващия пазар на Кай Бе и града на цветята - планинският курорт Да Лат.
Подарък масаж в един от най-реномираните масажни центрове в Хо Ши Мин.
Групата е с водач-придружител от България, като екскурзиите се провеждат с местен екскурзовод на руски език и превод на български език от страна на водача.


ПЪРВИ ДЕН: 27.12.2019 | ПОЛЕТ

Полет София - Доха с АК Катарски Авиолинии. Излита в 12:25ч. Каца в Доха в 18:15ч. Полет Доха - Хо Ши Мин на АК Катарски Авиолинии. Излита в 20:10ч.

ВТОРИ ДЕН: 28.12.2019 | ХО ШИ МИН /ЗАКУСКА, ВЕЧЕРЯ/

Каца в Хо Ши Мин в 07:15ч. Трансфер до хотел Paragon Saigon Hotel 4*. Закуска на бюфет и време за кратка отмора до обяд. На обяд - среща в лобито на хотела с вашия гид и отпътуване за полудневна обиколка на град Хо Ши Мин, разположен северно от делтата на река Меконг. Някогашният Сайгон е най-големият град във Виетнам, културен, търговски и туристически център, наричан често „Перлата на Изтока”. Обиколката включва: историческия музей, катедралата Нотр Дам, театъра, Двореца на Обединението, сградата на пощата - проектирана от Густав Айфел. Свободно време за покупки на екзотичния пазар Бен Тен – най-големият пазар на Сайгон. Връщане в хотела. Време за преобличане /около 30 мин./ и трансфер до пристанище за вечеря на круизно корабче Бонсай по река Сайгон. Докато се наслаждавате на шедьоврите на виетнамската кулинария, покрай вас плавно ще се сменят гледки от нощен Сайгон /Хо Ши Мин/. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: 29.12.2019 | ХО ШИ МИН - ПЛАВАЩИТЕ ПАЗАРИ - ХО ШИ МИН /ЗАКУСКА, ОБЯД/

Закуска. След закуска - около 08:30ч., среща в лобито на хотела с вашия гид и отпътуваме към Вин Лонг - провинция в сърцето на делтата на река Меконг. При пристигане в град Май То (на 2 часа от Хо Ши Мин) - сърцето на Делтата на Меконг, известен със своите оризови тераси и овощни градини, се качваме на круизно корабче. Първата ни спирка е Плаващият пазар на Кай Бе и посещение на кокосова ферма, за да се запознаем с местните занаяти, да опитаме сладки от кокос и домашно приготвен чай с мед, и да се насладим на типичната за региона Тай Ту музика. С малки гребни лодки се придвижваме по Меконг и спираме в селца, съхранили древните култура и бит - ферми за отглеждане на пчели и орхидеи, ще опитаме прясна медовина и вино от мед, пресни тропически плодове. Ще се насладим и на домашен обяд в Ut Trinh. На връщане към Хо Ши Мин - посещаваме пагодата Вин Транг. Връщане в хотела около 17:30ч. Нощувка в Хо Ши Мин.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 30.12.2019 | ХО ШИ МИН - МУЙ НЕ /ЗАКУСКА, ОБЯД/

Закуска. След закуска - около 09:30ч., среща в лобито на хотела и отпътуваме към Муй Не /4 часа/. Курортът Муй Не е сред най-посещавани туристически дестинации във Виетнам. Само на 150 км от оживените улици на Хо Ши Мин, ще откриете един от най-красивите тропически плажове - 10-километрова плажна ивица с фин бял пясък и палми. Изключително популярна дестинация за любителите на кайтсърфа и уиндсърфа, заради силният морски бриз, курортът предлага луксозни хотели, игрище за голф, спа центрове и изключителни ресторанти, в които може да опитате шедьоври на световната и виетнамската кухня. В традиционните улични заведения можете да се докоснете до автентичната местна кухня и да опитате морски дарове и по-екзотични ястия със змийско или крокодилско месо. Обяд в местен ресторант. Настаняване в Pandanus Resort Mui Ne 4* и свободно време. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН: 31.12.2019 | МУЙ НЕ /ЗАКУСКА, ОБЯД, ВЕЧЕРЯ/

Закуска. Обяд. Свободен ден за почивка на плажа или включване в допълнителни екскурзии срещу заплащане. Широкият и дълъг плаж на Муй Не се простира с километри и привлича сърфисти от цял свят. Можете просто да се разхождате и да събирате екзотични перлени миди и рапани, изхвърлени от буйните вълни на Южно Китайско море. Но най-голямата атракция тук не е плажът или екзотичните ястия, а зашеметяващите пясъчни дюни, които се простират по протежение на бреговата ивица, навлизайки няколко километра във вътрешността на Виетнам. Първата формация от червени и жълти дюни се намира най-близо до Муй Не. Едно от най-популярните забавления тук е сърф по пясъчните дюни с пластмасови шейни. Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела. Посрещане на Новата 2020 година! Нощувка.
ШЕСТИ ДЕН: 01.01.2020 | МУЙ НЕ /ЗАКУСКА, ОБЯД/

Закуска. Обяд. Свободен ден за почивка на плажа или включване в допълнителни екскурзии срещу заплащане. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН: 02.01.2020 | МУЙ НЕ - ДА ЛАТ - МУЙ НЕ/ ЗАКУСКА, ОБЯД/

Сух пакет за закуска. Около 05:30ч. среща в лобито на хотела и отпътуване за Да Лат /около 3ч./. Да Лат е известен планински курорт, привличащ с френска елегантност, прохладното време и мек климат, вечно зелени гори и градини с цветя, красиви пейзажи, чисти езера и множество водопади. Наричан е Град на цветята, Град на любовта, виетнамският Париж и Град на вечната пролет. По пътя за Да Лат ще видите едни от най-добрите местни плантации за кафе. Първата ни спирка за деня са градините Далата, където целогодишно може да се любувате на орхидеи, рози и много други цветя. Обяд в местен ресторант. Посещение на пагодата Ван Хан, разположена сред борова гора и градини, водопада Прен, където ще имате възможност да пояздите слон (срещу доплащане, около 15 щат. долара/15 мин., заплащат се в деня на екскурзията), и водопада Понгур - най-големият в региона и често определян за най-романтичния водопад във Виетнам. Преди отпътуване - разглеждане на Лудата къща, проектирана от скандалната виетнамска архитектка Нанг Нга, като на външен вид къщата наподобява причудлива паяжина или някакво приказно дърво. Отпътуване обратно към Муй Не около 16:00ч. Връщане в хотела около 20:00ч. Нощувка.
ОСМИ ДЕН: 03.01.2020 | МУЙ НЕ /ЗАКУСКА, ОБЯД/

Закуска. Обяд. Свободен ден за почивка на плажа или включване в допълнителни екскурзии срещу заплащане. Нощувка.

ДЕВЕТИ ДЕН: 04.01.2020 | МУЙ НЕ - ХО ШИ МИН - ДОХА - СОФИЯ /ЗАКУСКА/

Закуска. След закуска - около 09:30ч. среща в лобито на хотела с вашия гид. Трансфер до Хо Ши Мин. При възможност - трансфер до Чолон /Китайският квартал/ и посещение на пагодата Тиен Хау - една от най-старите пагоди извън Китай. Свободно време за покупки и разходки в града, посещение на един от най-реномираните масажни центрове в града с включен подарък / масаж/. В 16.00ч. трансфер до летище. Полет Хо Ши Мин - Доха на АК Катарски Авиолинии. Излита в 19.15ч. Каца в Доха в 23.45ч.
ДЕСЕТИ ДЕН: 05.01.2020 | ДОХА - СОФИЯ

Полет Доха - София на АК Катарски Авиолинии. Излита в 07:10ч. Каца в София в 11:25ч.

Допълнителна информация

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ, ВАЛИДНИ ДО 30.09.2019

Тагове

Оферти - Виетнам |  Оферти - Хо Ши Мин |  Екскурзии - Виетнам |  Екскурзии - Хо Ши Мин |  Нова година 2023 - Виетнам |  Нова година 2023 - Хо Ши Мин

Избрани оферти