Начало / Екскурзии / Екскурзии - Белград

Нова Година в БЕЛГРАД със собствен транспорт - 2 или 3 нощувки!

Номер на оферта

/

228207

Дати & цени

Цената включва

* 3 нощувки със закуски в избрания хотел

Цената не включва

* транспорт
* туристическа програма
* медицинска застраховка
* сити такса 1,3 евро на човек за нощувка - заплаща се с доплащането

Програма на пътуването

Невероятен купон в Белград - автобусна програма с 2 или 3 нощувки, възможност за собствен транспорт; хотели - 5*, 4* или 3*+ ; Гала вечеря в ТОП ресторанти с различни видове музика - Вие ИЗБИРАТЕ, ние РЕАЛИЗИРАМЕ!!!

30.12.2018 г. – 01.01.2019 г. – 2 нощувки
29.12.2018 г. – 01.01.2019 г. – 3 нощувки
30.12.2018 г. – 02.01.2019 г. – 3 нощувки

ЦЕНИ от 175 лв.!

Задължителни такси:
*сити такса 1,3 евро на човек за нощувка- заплаща се с доплащането
* Новогодишната вечеря при настаняване в хотел N 3* е задължителна

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ХОТЕЛИ и ЦЕНИ:

METROPOL PALACE 5*
В центъра на Белград, на пешеходно разстояние от сградата на Парламента, църквата Свети Марк и търговската улица Кнез Михайлова!
Елгантен, луксозен, модерен с два ресторанта, лоби бар, SPA център, разположено на площ от 1200 кв. м. с включено в цената ползване на басейн, фитнес, джакузи, сауна, парна баня, консиерж.

CROWNE PLAZA 4*
Eлегантен, модерен, луксозен! Той е най-големият хотел в Сърбия със над 400 стаи, модерен Fitness & Wellness ""Saruna"", който разполага със закрит плувен басейн, градина, фитнес зала, сауна, парна баня и широка гама от терапевтични, тонизиращи и релаксиращи процедури. Разположен в сърцето на Нови Белград и в близост до търговските центрове Usce и Delta City, хотелът ще Ви предразположи за приятен предновогодишен шопинг, а също можете да избирате между няколко Новогодишни партита: в балната зала на самия хотел или в две от залите на конгресния център Sava, свързани чрез топлата връзка с хотела.

HOTEL MOSKVA 4*
В ТОП центъра на Белград, в началото на пешеходната улица Княз Михайлова!
Хотел Москва ще Ви посрещне с възстановен главен вход с изглед към площад Теразие, както е бил преди 106 години при построяването му; нова рецепция, оборудвана с най-съвременна техника; лоби бар; магазин за подаръци; Wellness & Spa център; кафе – сладкарница Москва, ресторант Чайковски.

HOLIDAY INN EXPRESS BELGRADE CITY 4*
Добре дошли в най-новият хотел в центъра на град Белград!
С перфектното си разположение: само на 20 минути пеша от историческия център на града, можете лесно да достигнете до всички забележителности. В непосредствена близост са сградата на Парламента, кметството и президенството, както и църквата Свети Марк. По всяко време на деня можете да се насладите на разходка в парк Ташмайдан.

HOTEL N 3*
На удобно и комуникативно място, на около 3 км от пешеходната зона.
Уют, комфорт, удобство и многофункционалност! Всичко това обединено на едно място Ви очаква в хотел N! Разположен в квартал Вождовац, между два от големите булеварди на Белград: Освобождение и Войводе Степе, хотелът е обграден с множество магазинчета, заведения за бързо хранене, обменно бюро, един от популярните ресторанти на Белград – „Ковач”, а също и голям супермаркет от веригата „Веро”.
Хотела разполага с лоби бар; ресторант с капацитет 200 места; конферентен център „Форум” с 5 модерно оборудвани конферентни зали с капацитет от 10 до 150 места.
Общия капацитет на хотела е от 115 стаи, разположени в 2 крила: сектор А – стандартни стаи и сектор Б - икономични стаи.
Всички стаи разполагат със: собствен санитарен възел, кабелна и сателитна TV, телефон, сушоар, безжичен интернет.

ПРОМО цените за пътуване със
СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ 3 дни/ 2 нощувки са до изчерпване на промоционалните места!
ЦЕНИ от:
- хотел N 3* - 175 лв.
- хотел Holiday Inn Express 4*+ - 325 лв.

За включване в автобусната програма доплащане 40 лв. от пакетната цена на човек.

ПРОМО цените за пътуване със
СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ 4 дни/ 3 нощувки са до изчерпване на промоционалните места!
ЦЕНИ от:
- хотел N 3* - 219 лв.
- хотел Holiday Inn Express 4* - 315 лв.
- хотел Moskva 4* - 439 лв.
- хотел Crown Plaza 4* - 399 лв.
- хотел Metropol Palace 5* - 455 лв.

За включване в автобусната програма:
* доплащане 40 лв. от пакетната цена на човек за хотели: Noliday Inn Express 4* и N 3*
* доплащане 50 лв. от пакетната цена на човек за хотели: Moskva 4* ; Crown plaza 4* и Metropol palace 5*

Начин на плащане:
Първа вноска: депозит в зависимост от стойността на общия пакет
Втора вноска: доплащане- внася се до 07.12.2018 г.

Необходими документи:
* лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията – копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват.
* за деца под 18 години – нотариално заверена декларация от единия или двамата родители – попълва се по образец.

Забележка:
* Цената и всички условия за автобусните програми са валидни само при набрана група от 40 плащащи пълната такса. Агенцията не гарантира допълването на непълни групи. Срок за уведомяване на туристите за не постигнат минимум – 14 дни преди датата на заминаване. Няма специфични медицински и санитарни изисквания.


ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ 2019 г.

* Празнична Новогодишна Гала Вечеря в бална зала на Sava Centar - най-големия конгресен, културен и бизнес център на Сърбия с голям опит в организирането на светски събития. Разположен е на удобно и комуникативно място в сърцето на Нови Белград, с топла връзка към хотел Crowne Plaza 4*.
Ще се насладите на много вкусна храна, супер развлечения и достатъчно пространство за танци. Вечерята е на бюфет на всяка маса с богато меню с топли и студени предястия, основно ястие и десерт. Консумацията на алкохолни и безалкохолни напитки е ВКЛЮЧЕНА в цената: 90 евро възрастни, 45 евро деца до 12 г., безплатно за деца до 6 г. Изпълняват сръбска фолк музика. Меню 2018.

* Празнична Новогодишна Гала Вечеря в ресторанта на хотел Zira 4*.
Хотелът се намира на 200 м. от хотел Holiday Inn Express 4*. В модерната и приятна атмосфера на ресторанта гостите на хотел Zira ще се почувстват специални на Нова Година. До този ресторант не се предвиждат организирани трансфери.
Вечерята е на блок маса с ВКЛЮЧЕНИ местни алкохолни и безалкохолни напитки: цена 80 евро за възрастен, 45 евро за деца до 12 г, безплатно за деца под 7 г.ако не ползвaт стол.
Програма от 2018: В новогодишната нощ гост ще бъде сръбско-българската певица GabrielaPejcev, която покорява журито на PinkoveZvezdeс българската песен „Губя те бавно”. Изпълнявa сръбска фолк и поп музика. Меню от 2018 г.

* Празнична Новогодишна Гала Вечеря в балната зала на Crowne Plaza 4* от 2018 г.
Залата е специално проектирана и оборудвана за по-мащабни тържества. За Нова Година тя се превръща в идеалното място за празник. Художественото осветление придават усещане за топлина, изисканост и лукс.
Вечерята е на блок маса с ВКЛЮЧЕНИ местни напитки: 85 евро възрастен; 43 евро за деца до 10 г., безплатно за деца под 5 г. Изпълнява се различни стилове музика.

* Празнична Новогодишна Гала Вечеря в ресторанта на хотел N 3*.
В наскоро построения ресторант на хотел N можете да опитате автентична сръбска кухня с доказано качество на продуктите. По-голямата част от продуктите са отгледани в собствено стопанство. Ресторантът е подходящ за хора, които обичат да танцуват и да се веселят шумно. Храната е вкусна, купонът - гарантиран!
Вечерята е на блок маса с ВКЛЮЧЕНИ местни напитки: 50 евро възрастен, 40 евро деца до 12 г., безплатно за деца до 7 г. ако не ползвaт стол. Изпълнявя се сръбска фолк музика.

* Празнична Новогодишна Гала Вечеря в Grand Ballroom на хотел Metropol Palace 5* от 2018 г.
Обстановката на залата е елегантна, празненството стилно и изискано. Тук може да празнувате заедно с видни политици, бизнесмени, влиятелни и изявени сръбски личности. Празненството в Metropol Palace 5* се слави като най-престижното в столицата. Част oт Новогодишната програма са най-големите топ изпълнители на Сърбия.
Цени от 130 до 150 евро в зависимост от местата. Вечерята е на блок маса БЕЗ включени алкохолни и безалкохолни напитки. Начало на празника с welcome drink. Изпълнява се сръбска фолк музика.
ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ на 30.12.2018 г.
Предлагаме Ви празнична вечеря на 30.12.2018 г. в ресторант „Амфора” с включени местни алкохолни и безалкохолни напитки. Корабът предлага приятна атмосфера и популярна музика, изпълнявана от известен сръбски бенд. За вечерята ще бъдат организирани безплатни трансфери от наша страна.
Цената е 35 евро за възрастни и безплатно за деца до 6г. ако не ползвaт стол.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Белград |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Белград |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Белград

Избрани оферти