Начало / Екскурзии / Екскурзии - Будапеща

Нова Година в Будапеща

Номер на оферта

/

197719

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар);
3 нощувки със закуски в хотел 3* в Будапеща;
Панорамна автобусна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина";
Екскурзоводско обслужване;
Водач.

Програма на пътуването

4 дни / 3 нощувки

30.12.2017 – 02.01.2017



ЦЕНА: от 389 лв.





1 ДЕН – Отпътуване от София в 7.00 ч. от стадион "Васил Левски" , по маршрут Белград - Будапеща. Пристигане в Будапеща вечерта. Настаняване. По желание - вечерна панорамна обиколка на Будапеща. Нощувка.

2 ДЕН – Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод.Парламентът - е една от най-представителните и известни парламентарни сгради в света; крепостният хълм "Будавар" с Рибарският бастион от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща;В непосредствена близост се намира катедралата "Св. Матияш", носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата - издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения; Площадът на героите - огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. По желание - разходка с панорамно корабче по р. Дунав. Свободно време по булевард "Ракоци" и улица "Ваци" - една от най-известните търговски улици, където в продължение на няколкостотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти, кафенета и магазини. По желание - новогодишна вечеря с музика и танци във винарната „Bor Katakomba”. Нощувка.

3 ДЕН – Сентендре – Естергом – Будапеща

Закуска. Свободно време в Будапеща. По желание: Целодневна екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод: Сентендре е град, наричан на художниците , галериите и ралзичните видове изкуства.Построен в бароков стил, покорява с тесните си живописни улички и многобройни магазинчета за сувенири.Старата столица Естергом е католически духовен център, където се намира най-голямата катедрала в Унгария от XIX век, както и останки на унгарския кралски дворец. Връщане в Будапеща. Нощувка.

4 ДЕН – Закуска. Отпътуване за България в 8.00 ч. Пристигане в София около полунощ

Тагове

Оферти - Унгария |  Оферти - Будапеща |  Екскурзии - Унгария |  Екскурзии - Будапеща |  Нова година 2023 - Унгария |  Нова година 2023 - Будапеща

Избрани оферти