Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лутраки

Нова Година в Лутраки Позар, Гърция - включена Новогодишна вечеря!

Номер на оферта

/

95727

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с лицензиран автобус за международни превози
- 3 нощувки със закуски на богата блок маса
- 2 стандартни вечери по меню без напитки
- Празнична Новогодишна вечеря с жива гръцка музика и включени напитки: аперитив, 0,200 мл. вино и безалкохолна напитка
- Спа услуги в Спа центъра на хотел „ Четири сезона“
- Медицинска застраховка в Чужбина

Цената не включва

- Входни такси за обекти посещавани по желание
- Целодневна екскурзия до живописната Кастория – 20 евро /при минимум 20 туриста/
- Полудневна екскурзия до водопадите в Едеса – 10 евро
- Входове за СПА центъра при минералните извори на курорт Лутраки

* медицинска застраховка помощ при пътуване в Чужбина в ЗК „Левинс” се доплаща от туристи на възраст над 65 год. и до 70 год. – 4 лева; туристи над 70 год. доплащат – 7 лева!

Програма на пътуването

Насладете се на пълноценна СПА почивка и отпразнувайте Нова година в Лутраки Позар

Хотел Четири сезона - http://www.4- epoxes.gr/

Маршрут: СОФИЯ – СОЛУН – ЛУТРАКИ ПОЗАР – КАСТОРИЯ – ЕДЕСА – СОФИЯ

4 дни, 3 нощувки, 3 закуски, 2 вечери и Новогодишна вечеря

ДАТИ: 30.12.2017 - 02.01.2018 г.

ЦЕНИ:
На човек в двойна стая: 529 лв.
Дете до 3 г. без легло: 70 лв.
Дете 3 – 11.99 г на доп.легло с 2-ма възрастни: 229 лв.

***За пътуващи със собствен транспорт - отстъпка 30 лв.

-----------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


========================================================

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА: http://www.4- epoxes.gr/

Местоположение: СПА хотел Четири Сезона 3+* се намира в подножието на планината Каймакчалан в СПА курорт Лутраки ПОЗАР, Гърция, само на 115 км. от Солун - столицата на Егейска Македония и Тракия.

В хотела: хотелският комплекс се състои от две крила, СПА център, ресторант, дневен бар и рецепция. Стаи: Стаите са стилно обзаведени, всички разполагат с камина, балкон, баня с вана, душ и сешуар. Видове стаи: двойни, тройни, фамилни стаи. разполага с външен басейн и шезлонги. Спорт: фитнес зала, в близост еко пътеки. Безплатни Услуги: интернет, СПА съоръжения. Платени Услуги: масажи в Спа центъра на хотела.

========================================================

ПРОГРАМА

1 ден - София – СПА комплекс Лутраки Позар
Отпътуване в 07:00 часа от София, храм-паметник „Александър Невски“ по маршрут: София - КулатаСолун - Лутраки Позар. В ранния след обяд пристигане в Спа курорта Лутраки, разположен в подножието на планината Каймакчалан, често наричана – гръцките Алпи. Настаняване в хотел. Свободно време. Разходка до СПА центъра на курорта. Водите от шест минерални извора с различна температура се събират заедно, за да образуват естествена река с невероятни естествени водопади. Едната половина от реката е със студена вода, а другата половина от водите на реката са с температура 37 градуса. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

2 ден - Лутраки Позар – Едеса – Лутраки Позар
Закуска. Свободен ден за СПА развлечения или по желание (срещу допълнително заплащане) - полудневна екскурзия до град Едеса или още наричан в миналото от цар Самуил град – Воден. Едеса е на разстояние 30 км. от курорта Лутраки и привлича хиляди туристи с прекрасните си водопади. Отпътуване в 10:00 часа с престой в града за около три часа - време, в което ще имате възможност да се запознаете с впечатлителните водопади, да изпиете по чаша кафе или да обядвате с местни специалитети в ресторанта на самите водопади. Връщане в Лутраки около 14:00 часа. Свободно време. Празничната новогодишна вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

3 ден - Лутраки Позар - Кастория – Лутраки Позар
Късна закуска. Свободен ден или по желание (срещу допълнително заплащане) - екскурзия до Кастория - някога българският град – Костур, живописен град. Архитектурата на съхранените и до днес старинни къщи, застроени амфитеатрално по хълма, спускащ се към езерото, както и големия брой запазени и действащи и до днес около 70 на брой стари византийски църкви. Свободно време. В 17:30 отпътуване от Кастория за Лутраки Позар. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

4 ден - Лутраки Позар - София
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

========================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

Полудневната екскурзия до Едеса - Цена: 10 евро
С тази екскурзия ще се докоснете до град с три хиляди години история, столица в миналото на Македонското царство при цар Хераклидис Каранос. Град, известен в по-новата си история и под името Воден, дадено му от българския цар Самуил, заради изобилието от вода тук. В годините пък на индустриален подем го наричали и Манчестър на Изтока...
Днес, мястото е посещавано целогодишно от хиляди туристи, привлечени от водопадите с удивителна красота. Водите на единият от тях, наречен на царя Каранос, падат от 70 метра височина. В свободното време можете да се разходите в града или да обядвате в ресторанта край водопадите.

***

Целодневна екскурзия на Кастория - Цена: 20 евро
Кастория или още наричан от нас българите – Костур е живописен град, удивително наподобяващ град Охрид. За приликата допринася разположението му на полуостров в Костурското езеро - езеро Орестиада, допринася за приликата още и архитектурата на съхранените и до днес старинни къщи застроени амфитеатрално по хълма, спускащ се към езерото, както и големия брой запазени и действащи и до днес около 70 на брой стари византийски църкви.
Кастория е един от най-големите, както в миналото, така и днес, производител на кожени изделия и палта. В тази връзка – красиви и елегантни магазини за палта и кожени аксесоари, както и многобройни заведения по брега на езерото са другото изкушение за посетителите му.
Езерото Орестиада - разположено в Северозападна Гърция, недалеч от границата с Албания, между планините Витси и Грамо, дало името на областта. Езерото е част от групата на Егейските езера и е разположено на 630 метра надморска височина. Площта му е 28 квадратни километра, а водосборният му басейн e 253 квадратни километра. Дълбочината на езерото е приблизително 9 метра. Езерото е дълго 30 километра и има обем от 100 000 000 кубични метра вода; оформено преди около 10 милиона години, в него се вливат 9 малки реки и се срещат над 200 вида птици.

========================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


========================================================

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Лутраки |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Лутраки |  Нова година 2024 - Гърция |  Нова година 2024 - Лутраки

Избрани оферти