Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дъблин

Нова Година в Ирландия

Номер на оферта

/

202798

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети за международни полети София-Мюнхен-Дъблин-Франкфурт-София на АК Lufthansa, с включен багаж и включени летищни такси.
Трансфери летище-хотел-летище
4 нощувки в Clayton Hotel Ballsbridge 4* в самия център на Дъблин
Посещение на Катедралата Свети Патрик
Целодневна обиколка на Дъблин с туристическа програма: панорамна и пешеходна обиколка, с местен лицензиран екскурзовод и превод на български език;
Посещение на Тринити Колидж с включена входна такса (при записване до 31.07.2017г.);
Посещение на Пивоварната Гинес с дегустация (при записване до 31.07.2017г.);
Наземен транспорт с луксозен туристически автобус и лицензиран местен екскурзовод по време на туристическите обиколки
Медицинска застраховка за покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец за периода на цялото пътуване
Застраховка „Отговорност на туроператора”
Водач на групата от България - при група от мин. 20 души
Такса обслужване за местни екскурзоводи и шофьори

Цената не включва

Целодневна екскурзия с туристическа програма в Белфаст: панорамна и пешеходна обиколка с местен лицензиран екскурзовод и превод на български език - 78 евро/153 лева на човек (при минимум 20 туристи);
Целодневна екскурзия с туристическа програма до Килкени, с включен вход за замъка Килкени, с местен лицензиран екскурзовод и превод на български език - 87 евро/171 лева на човек (при минимум 20 туристи);
Новогодишна Вечеря в ирландски пъб Mercantile в сърцето на Дъблин по тристепенно меню - 60 евро/118 лева
Посещение на Пивоварната Гинес с дегустация при записване след 31.07.2017г. - 16 евро / 31 лева
Застраховка "Отмяна на пътуване" - виж Важно! в края на офертата
Разходи от личен характер - напитки, телефони и всичко друго, което не е обозначено в "Пакетната цена включва"
3 вечери в хотела тристепенно меню с вкл. кафе и чай х 38 евро = 114 евро / 223 лева

Програма на пътуването

(!)РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.08.2017

> ЕКСКУРЗИЯ 5 дни / 4 нощувки

> 30.12.2017-03.01.2018

> самолетна програма, водач на български език

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН: 30.12.2017 СОФИЯ - МЮНХЕН - ДЪБЛИН

Полет София-Мюнхен на АК Lufthansa. Излита в 12:50ч. Каца в 13:55ч. в Мюнхен. Полет Мюнхен-Дъблин. Излита в 15:20ч. Каца в Дъблин в 16:50ч. Запознанството ни с Ирландия - страната на бурните веселби, на ирландската музика и бира, започва от столицата Дъблин, родното място на прочутите писатели Оскар Уайлд и Джордж Бърнард Шоу, Самуел Бекет и Джеймс Джойс. Посещение на Катедралата Свети Патрик - шедьовър на норманската архитектура. Настаняване за 4 нощувки в Clayton Hotel Ballsbridge 4* в самия център на града. По желание: Вечеря в хотела по тристепенно меню с вкл. кафе и чай - 38 евро/74 лв. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН: 31.12.2017 ДЪБЛИН

Закуска. Целодневна обиколка на Дъблин - панорамна с бус и пешеходна в Джорджианския център на града: библиотеката Честър Бийти, съхраняваща безценни средновековни ръкописи; кметството, парламента, арката на Мускетаря; разходка по улица „О’Конъл” - оживения център на Дъблин; посещение на Тринити Колидж, където ще ви разкажат за прочутите писатели, които са учили тук. Колежът е създаден през 1596г. от Кралица Елизабет I и наистина е останал недокоснат от вековете. Посещение на Пивоварната Гинес, където ще опитате и прословутото тъмно пиво. Гинес е похарчил около 32 милиона паунда, за да трансформира стари складове за зърно в 7-етажен съвременен център - музей на бирата и дестилационна. Сградата е строена през 1906г. и е първата по рода си в Европа. Историята на Гинес е изложена на цели 2 етажа - показани са начините на дестилация на бира и съставките на прочутата напитка. Има няколко бара и кафенета, а на седмия етаж се намира прословутия Gravity Bar, който предлага уникална гледка над Дъблин, докато се наслаждавате на пинта от прословутата напитка. По желание: Новогодишна Вечеря в ирландски пъб Mercantile в сърцето на Дъблин по тристепенно меню - 60 евро/118 лв. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН: 01.01.2017 ДЪБЛИН / опция за целодневна екскурзия до КИЛКЕНИ

Ирландска закуска. По желание: Целодневна екскурзия до Килкени - очарователно средновековно градче с тесни вити улички, столица на някогашното норманско кралство Осори и седалище на първия независим ирландски парламент, а днес известен център на занаятите и на ирландската история и култура, както и на ирландския годишен фестивал на бирата. Посещение на Замъка Килкени - резиденция на мощната ирландска династия Бътлър в продължение на 6 века, докато потъналият в дългове 6-ти маркиз го продава на народа на Килкени за 50 паунда. Свободно време за разходка в чаровния средновековен център на града. Посещение на Занаятчийски център за посуда, вълнени и ръчно тъкани шотландски и ирландски изделия, дърворезби и бижутерия. Късният следобед се връщаме обратно в Дъблин. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 02.01.2017 ДЪБЛИН / опция за целодневна екскурзия до БЕЛФАСТ

Закуска. По желание: Целодневна екскурзия до Белфаст - ще разгледаме Кралския Университет и Замъка, Кралския салон на ликьора. Ще видим и пристанището, където е строен корабът Титаник и ще посетим Музея на Титаник. Връщане обратно в Дъблин. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН: 03.01.2017 ДЪБЛИН - ФРАНКФУРТ - СОФИЯ

Закуска. Трансфер до летище. Полет Дъблин - Франкфурт на АК Lufthansa. Излита в 12:25ч. Каца в 15:25ч. Излита от Франкфурт в 17:00ч. Каца в София в 20:15ч.

Допълнителна информация

ПРОМО ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.08.2017

Тагове

Оферти - Ирландия |  Оферти - Дъблин |  Екскурзии - Ирландия |  Екскурзии - Дъблин |  Нова година 2024 - Ирландия |  Нова година 2024 - Дъблин

Избрани оферти