Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ниш

LAST MINUTE НГ в Нишка Баня - Сърбия

Номер на оферта

/

205926

Дати & цени

Цената включва

автобусен транспорт
- 3 нощувки във Вила "Марков конак" или Вила "Прича" ( всички стаи разполагат с баня, кабелна телевизия, парно отопление и безплатен Wi- Fi)
- 3 закуски на блок маса

- обикновена вечеря по меню на 30.12.2017 г.
- ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ на 31.12.2017 г. по меню в ресторанта на хотела с музика на живо и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки.
- „ РЕПРИЗ“ с музика на живо на 01.01.2018 г. по меню ( неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки).

- екскурзовод

- Мед. застраховка с покритие 5000 евро ( доплащасе по 2 лв. на ден за лица над 69 г.)

Цената не включва

Допълнителна екскурзия до винарска изба „Малча“ – 5 евро/10 лв. ( с включена дегустация на вино)Екскурзията се осъществява при минимум 20 записани.

- Входна такса за ползване на минерален басейн + сауна в Рехабилитационен СПА център „Радон“ – 500 динара (4 евро)

- Лични разходи

- Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание. Цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката

Програма на пътуването

LAST MINUTE - ПОСЛЕДНИ 3 ТРОЙНИ СТАИ НА ЦЕНА ОТ 260 ЛВ. НА ЧОВЕК! ЦЕНА ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

1 ден 30.12.2017 г.

Отпътуване от пл. „Ал. Невски“, гр. София в 8.00 ч. за Сърбия. Преминаване през ГКПП Калотина. Посещение на Ниш – един от най-старите градове на Балканите, главен град на Виа Милитарис през Античността и основен транспортен център до днес. Родно място на император Константин Велики и любима негова резиденция. Известен с уникалната кула от черепи издигната от османците- „Челе кула“, по-късно вградена в църква и музеен комплекс. Турската крепост от 18в. е една от най-добре запазените на Балканите, а днес е превърната в парк и е любимо място за разходка на жители и гости на Ниш. На Площада на Освобождението се продава най-вкусният бюрек в Сърбия! Не пропускайте да го опитате! Ще се разходите по подземната търговска улица с магазинчета и примамливи цени. За любителите на кулинарния туризъм препоръчваме Казанджийското сокаче - известно със заведенията и бохемската си атмосфера. Снимката за спомен с бронзовата фигура на местния зевзек и главен литературен и театрален образ –Калча е задължителна! Свободно време за пазаруване.

Оптътуване за курорта Нишка Баня. Настаняване в хотела. Вечеря с музика на живо. Нощувка.

2 ден 31.12.2017 г.

Закуска. По желание - организирано посещение на винарска изба „Малча“, където сред историческа атмосфера се сервират ястия с вековна традиция и вина в амфори, произведени в Грузия, известни с качествата си от Древността. Домакините гарантират, че ще се почувствате като римски иператор или сръбски владетел след победа на бойното поле.

Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на Вила „Марков конак“ Мarkovkonak.rs с музика на живо и неограничено консумация на безалкохолни и алкохолни напитки – местно производство. Нощувка.

3 ден 01.01.2018 г.

Закуска.Свободно време за разходка из Нишка Баня или посещение на вътрешен басейн с минерална вода в Рехабилитационен СПА център „Радон“ (входът се заплаща допълнително на място). „Реприз“ – празнична вечеря с музика на живо и неограничена концумация на безалкохолни и алкохолни напитки – местно производство. Нощувка.

4 ден 02.01.2018 г.


Закуска. Отпътуване за България около 10 ч. По пътя се спира за разглеждане на мъжкия манастир „Успение Богородично”, известен като Суковски манастир, разположен на брега на р. Ерма. Пристигане в София след обяд.

Дата: 30.12.2017 г. - 02.01.2018 г.


Намаления:
• Деца до 5 години - безплатно
• За деца на възраст от 6 до 12 години - 50% отстъпка

Отстъпка за пътуване със собствен транспорт – 30 лв.

НОВОГОДИШНО МЕНЮ

Ордьоври
пушена шунка, пушена пилешко филе, сирене
***
Салати
витаминозна салата, павлак, урнебес
***
Баница, Хляб
***
Основно ястие
Пилешка пържола, Колбасица, Плескавица + Свинско печено месо
***
Десерт

***
НАПИТКИ /неограничени/
Мин.вода, газирана вода, кока – кола, фанта,сок: портокал, ябълка, кайсия
Ракия: сливова, дюлова,бира, вино и др.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ:

Vila Markov konak – Вила Марков Конак се намира в Нишка Баня. Предлага безплатен WiFi интернет във всички помещения. Приемат се и гости, пристигащи с домашни любимци. В сградата се намира и ресторант. На място има безплатен частен паркинг. Всички стаи са оборудвани с телевизор, а някои са с тераса или балкон. Всяка стая разполага със собствена баня. Осигурени са безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Ниш се намира на 9 км от Марков Конак.

Vila Prica - Vila Prica е разположен в централната част на курорта Нишка баня, на 100 метра от местния пазар, различни барове, ресторанти и СПА и уелнес зоната. В ресторанта се предлагат ястия на шведска маса.

Шумоизолираните и климатизирани стаи във Vila Prica предлагат модерен интериор, както и минибар, кът за сядане и LCD телевизор с кабелни програми. В баните са осигурени тоалетни принадлежности и душ.

Гостите могат да релаксират на терасата или в градината и разполагат с достъп до безплатен частен паркинг, а безплатен Wi-Fi е на разположение в целия хотел.


Начин на плащане: 50% от пакетната цена при резервация. Доплащане до 20.12.2017 г.

Данни за паспортен и визов режим: Пътуването по програмата се осъществява с валидна лична карта или паспорт. За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители, се изисква нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)

Минимален брой туристи за осъществяване ня екскурзията: 40

"ГАЛА ХОЛИДЕЙС" ООД има сключена застраховка "Отговорност на туроператора" — застрахователна полица № 17 100 1315 0000612907 в ЗАД „АРМЕЕЦ”, валидна до 01.08.2018г

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Ниш |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Ниш |  Нова година 2023 - Сърбия |  Нова година 2023 - Ниш

Избрани оферти